Prejšnji teden sem preiskusil nove model LRP Shark v merilu 1:18. Model je nako velik kot XRAY M18T, vendar ima nekaj bistvenih prednosti:
- konstrukcija je mnogo močnejša
- Že serijsko ima mnogo več kovinskih delov
- Vgrajen je motor velikosti 400
- V model je možno vgraditi večji servo motor standardne velikosti
- Zobniki so popolnoma zaščiteni s plastičnim pokrovom
- Karoserija in šasija se tesno prilegata, zato je notranjost zelo dobro zaščitena pred umazanijo.
Vtisi po vožnji v primerjavi z XRAY-em pa so takile:
Model se obnaša precej podobno. Serijski motor 400 v primerjavi s serijskim motorjem 300 v XRAY-u nekoliko slabše pospešuje, vendar dosega višjo končno hitrost (razmerje je možno prilagoditi z različnimi zobniškimi razmerji).
Vgradil sem standardni servo motor, ki je poceni in mnogo bolj odporen na udarce, kot XRAY-ovi originalni servo motorji, za katare je težko dobiti razarvne zobnike.
V model sem vgradil navaden regulator LRP Runner, ki zdrži vse motorje velikosti 400 (Tudi originalni "tunning" motor). Ta regulator je dovolj zmogljiv tudi za poganjanje večjih motorjev do 18 ovojev, zato je vsa elektrika iz Sharka vključno z volanskim servo motorjem uporabna tudi za modele v merilu 1/10, kar ni zanemarljivo za začetnika, ki razmišlja tudi o naslednjem koraku.
Na modelu nisem spreminjal nobenih nastavitev. Zapeljal sem celo nekaj krogov po veliko Off-road progi, ki jo je prevozil brez težav.
Bisvena razlika med XRAY-em in Sharkom je v tem, da Shark zaradi vgrajenega spoilerja zelo lepo skače in je med letom zelo stabilen, XRAY-a pa vleče zelo "na nos", zato je lepe skoke težko delati. Močna konstrukcija pri Sharku je skoraj nepolomljiva. Najbolj pa mi je bilo všeč to, da po vožnji po zemlji v notranjosti ni bilo niti koščka svinjarije. Zboniki so zaprti, zato do njih ne more nič, kar bi jih poškodovalo.
Shark je vsekakor mnogo boljša izbira za vožnjo zunaj.
Še nekaj o možnostih predelave:
Originalni "tunning" motor velikosti 400 stane 5.990,00 SIT in je mnogo cenejši od kateregakoli brezkrtačnega kompleta. Zmogljivosti modela s tem motorjem so enake brezkrtačnim motorjem. Še hitreje gre model ob uporabi 7-celičnega akumulatorja, vendar je ob tem priporočljivo plastične komponente pogonskega sklopa zamenjati s kovinskimi.
Vozniki v Nemčiji z modeli Shark dosegajo odlične rezultate na tekmovanjih z modeli 1/18, za pogon pa uporabljajo cenene LRP-jeve tunning motorje.
Še nekaj informacij:
http://www.mantua-model.si/artikel.asp? ... e=14:44:58
http://www.mantua-model.si/artikel.asp? ... e=14:57:30