Napisal/-a trancedeejay » 25.08.2004, 01:44
Ja, recimo da dobis zobnik,ki pase na os - ali se ne vrti okoli svoje osi? Kako se ga prisravfa? Pri metanolcu lepo sklopka gor sede, samo da se jo delcek zasravfa na ojnico in sele ko se raztegne zagrabi tudi zobnik - kako pa zobnik stoji na osi motorja na elektro motorju.
Zakaj bi moral kaj spremeniti pri magiki za na cesto? - malo jo spustim in malo manj nasponam fedre - bom ze videl kako se bo avto obnasal. Poznam Magiko in rally race.
Kako pa regulator kaj prenasa pospeske brez sklopke?
Miha kako pa bi zobniki v colnu prenasali obrate s 14 celicami, ce bi namesto "sklopke",ki sklopi os in os motorja nastimal vzporedno 2 zobnika(plasticna) z dolocenim razmerjem(pomoje ne ravno dobro ob obremenitvah, da ti skrivijo propeler), zaenkrat bom najprej probaval 10 celic da se vse ulavfa, potem pa kaj vec. Se nobeden pa mi ni povedal kako nastaviti da bo stvar bremzala - brez tega ni nic.
Nitro-s, tak model brez vsega sem ze kupil - samo zato da vanj vgradim elektromotor in vse potrebno, originalno Magiko na Metanol imam tudi doma pa jo moram k Nebcu nest,ker me motor zajebava.
Vglavnem upam da bom to stvar vsaj do konca septembra do konca spedenal - mogoce prinesem na anatavro+mini Eco pa mogoce se kaksen model.
Have a nice Day
Matt
MUSIC IS THE KEY