še kdo?

Vse o modelih na elektro pogon ...

Moderator: Scythe

še kdo?

OdgovorNapisal/-a bubu » 29.09.2004, 09:34

zdravo. zanima me, če je kdo iz Celja ali okolice, ki ima interes, da bi se dobili in skupaj vozili naše modele in tako tudi trenirali?!
V mislih sem imel predvsem lokacijo pri cerkvi sveti duh v celju, kjer je veliko prazno parkirišče/igrišče.
lp andrej
bubu

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a tr » 29.09.2004, 10:45

V Celju smo velikokrat vozili na parkirišču pred cinkarno kjer imajo parkirane tovornjake tam je tudi zmenjeno in greš samo vratarju povedat in lahko voziš.Lp Travca
....... No comment......
Uporabniški avatar
tr
Naš človek :)

Kraj: Žalec

OdgovorNapisal/-a bubu » 29.09.2004, 14:27

tudi jaz sem že vozil pred cinkarno, sam me motita dve stvari. prvič, jaški in kanali, da voda odteka iz parkirišča in če tu čez zapelješ lahko takoj kej poči ali pa odleti, pa drugič, asfalt je zelo umazan in po vožji je avto tak, kot da bi lopato mivke pa praha po njemu stresu. tam, ko sem pa jaz mislu pa ni kanalov, pa tudi progo bi lahko narisal in pometli, pa mislim, da nobenega nebi to motl.
v prvi vrsti sem pa mislil, predvsem da bi nas več vozilo, ker če sem sam postane hitr brezveze.
lp
bubu

OdgovorNapisal/-a DobnikarA » 29.09.2004, 14:56

Ja saj nekaj vas pa je iz Celja - no dajmo, oglasite se tisti iz Celja in okolice, da vas bo več na kupu! :lol:

lp Ales
šit, spet imam prav...
Uporabniški avatar
DobnikarA
Naš človek :)

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a MaNe » 29.09.2004, 14:59

Jaz vem za dva ki vozita na poligonu za avte v Celju.
LP
Nejc
Uporabniški avatar
MaNe
----------------------------

Kraj: Slivnica pri Mariboru

OdgovorNapisal/-a TomyBoy » 29.09.2004, 17:03

Pa kaj še niste slišali za poligon v Šempetru ????? Halo :roll: :roll:
Tam vozita moja prijatelja z Rally avtomobiloma. Poligon je ogromen, sicer asfalt malce umazan, ampak za rally idealen. Nobenih jaškov, izletne cone so travnate in pokošene. Samo tu pa tam se najde kakšen znak :). To je tudi mesto, kjer sem se jaz učil vozit.
Tudi 1:8 C sem že tam vozil in nastavljel motor ter menjalnik. Pa tudi pravi tekmovalni gokart včasih pridejo eni tipi testirat, nelegalno seveda. :)
Tako da če bi vzeli še poligon v Ljubečni, ki pa žal dosti slabši, je to ena najbolših lokacij na Celjskem, tudi za hitre modele 1:10 in 1:8C.
Uporabniški avatar
TomyBoy

Vrni se na Elektro.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov