Napisal/-a GODFATHER » 11.06.2005, 16:42
Glej, jaz se ne grem trgovine, jaz imam samo vse zadeve, katere rabim za svoje dirkanje vedno na zalogi, sedaj pa če kdo kupi to ali ne je meni vseeno! Imam solidne cene in dobava je takojšnja, če pa kdo želi kupovati drugje je pa men vseeno!
Motor MORA IMETI fiksni timming! Vsi ti 17T motorji imajo to tako ali tako že urejeno! Motorje lahko kupiš tudi v Schweigu, samo jih moraš naročit in čakat (7-21 dni). LRP imajo na zalogi , pa stane 55 eur, ko je pri meni 47!
Vse kar jaz rabim imam doma zmeraj 2-5 komadov več. Olja, za amortizerje, za lagerje, za zunanji del diferencialov, za notranji del diferencialov, gume, pence in cs22 ali 27, cele avte tc3, tako nove kot rabljene, motorje 17 ovojne in tiste zverine 10,8 ali 12 ovojne, rotorje tako 17 ovojne kot tudi 10,8,12, .... orodje, baterije, ..... krtašče, fedrce, fedre za amortiterje, ....
Vsa zadeva ki pa je pri meni doma je pa takna zadeva ki jih jaz pri dirkanju uporabljam in ki so se z leti dokazale da se jih splača uporabljati! Sedaj pa ali je to pač dražje pa je od vas odvisno ali hočete imeti najboljše ali ne!
Je pa mi v veselje, da je sam Gril moral v MORACu od mene zadeve nabavit, ker bi drugače lahko šel po 2 urah treninga v soboto kar domov! Oziroma bi vozil samo 1:8!
Torej vse - čisto vse dele za TC3 imam doma! Torej če kdo kupi tc3 pri meni ali kjerkoli, ima del lahko naslednji dan doma preko PTT!
To pa je nekaj!
Lep dan