Napisal/-a TECHNiC » 01.07.2005, 12:41
Živjo vsem!
Po dolgem času imam spet nakaj vprašenj za mojega avijona:(usmeril sem se v avto-modelarstvo, ampak enkrat začetega avijona pa moram dokončati, bolj hočem)
1. Prekril sem že desno polovico krila, sicer je malo zvito, ampak napake bom videl pri poskusnem letu... Pa sem se malo spomnil o tisti zaščitni foliji pri ORACOVER, na eni strani je tista bela, nelepljiva zaščitna folija, je to vse kar je zaščitne folije? Sicer sem pri rezanju našel še eno zaščitno, vendar se mi zdi bolj kot lepilo(ko sem probal zalepiti brez te folije ni nič držalo), kaj je to treba tudi odstraniti?
2. Zanima me, če lahko smerni stabilizator(balsa 3mm)zalepim tudi kar z belim lepilom? Imam namreč tudi dvokomponentno lepilo(dve tubici), vendar se mi zdi da ne prime tako kot bi moral, čeprav sem delal po navodilih.
3. Desnega krila(^)mi nikakor ne uspe poravnati, ko sem prikril le spodnjo polovico, je bilo krilo čisto ravno, sem bil že kar vesel, da je tako lahko prekrivati, ko pa sem prekril še zgornjo polovico se ja pa krilo čisto ...., središče krila je ravno, vendar je zadnji roba na eni strani dvignjen za 2mm, poskusil sem že vse stvari, vendar brez uspeha. Kakšne ideje?
LP, Tomaž