Hehehe. Res super vikend

.
V teh dveh dnevih smo se res navozili. V soboto je bila sicer proga še zelo prašna, ampak je bilo vedno bolje.
Končno sem uspel nastaviti sklopko, da se ne obrablja in tudi prav prijemlje. Pa tudi setup sem uspel zrihtat. Za vse to se zahvaljujem Jerneju, ki mi je dal res prave nasvete

.
Glede vožnje v nedeljo pa takole. Po polfinalih sem bil na 6. mestu, ki je nekako kar pravo stanje po tem kar sem videl. Zadnje čase mi je avtomodelarstvo le še čisti hobi in užitek, brez nepotrebnih obveznosti.
V finalu pa se je lepo začelo. Vozil sem tik za št.8 - g. Matošićem vsaj kakšnih 10 krogov (na sliki zadaj za mojim 3D modelom). Čeprav sem bil hitrejši, nisem tvegal z nasilnim prehitevanjem. Ko pa sem ga lepo prehitel, me je od zadaj nabasal, da je avto bil res kot 3D avijon, hehe. Seveda ti taka zadeva pusti posledice na koncentraciji in sem kasneje še sam naredil kar nekaj napak. Vmes mi je nekdo tudi bočno sploščl izpuh, kar sem v boksih popravljal cele 4,5 minute (cca 15krogov).
Zdi se mi, da je bila vožnja nekako preveč na silo. Pa seveda sam nisem kaka izjema. Saj to bi naj bile prijateljske tekme, ne kako evropsko prvenstvo

.
Skratka, imel sem se super. Na avtu nisem cel vikend ničesar polomil. Razen karoserije, ki je dobila vidne znake uporabe, hehe. Izpuh pa mi je kolega Sokol tudi že poravnal

.
Lep modelarski pozdrav,
Zdenko.
Its nice to be important,, but its more important to be nice...