sezona 2003, koncni rezultati!

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

sezona 2003, koncni rezultati!

OdgovorNapisal/-a ELO » 23.10.2003, 18:38

Spoštovani in dragi mi avtomodelarski prijatelji,

za nami je sezona voženj za Državno Prvenstvo Republike Slovenije 2003.
Sezona, za katero lahko rečemo da je bila uspešna na mnogih področjih!

Na področju, ki ne obsega tekmovanja na naših pistah nas čaka srečanje na razglasitvi končnih rezultatov in podelitvi pokalov najboljšim trem vsake izmed kategorij!

Vsekakor je velik plus sezone 2003 ta, da je minila brez večjih izgredov znotraj organizacije, ter da je na "politični" ravni avtomodelarstva vladalo prijetno umirjeno zatišje, kar za prejšnje leto ne bi mogel potrditi!

Vse tekme so potekale brez večjih zapletov, tako tehničnih, organizacijskih kot vedenjskih!

Izkazalo se je, da smo za letošnjo leto skupaj sestavili dober pravilnik, ki pa bo po vsej verjetnosti doživel manjše popravke v upanju, da bo sezona 2004 potekala še bolj definirano in zato enostavneje ter z manj morebitnih nesporazumov.

Izpostaviti velja, da so se vse "novejše" kategorije z izjemo 1:10 235mm Touring Car dobro prijele in so bile vedno ravno prav zastopane, tako da se tekmovalni dnevi niso po nepotrebnem vlekli v nedogled!
Žal se ni izvedlo nobene uradne tekme za kategorijo 1:5; vzrokov ne bom ugotavljal, ker se na kategorijo ne spoznam!

Bistvena tehnična novost slovenskega avtomodelarstva je postavitev prvega miniavtodroma v naši državi, ki bo s svojimi prednostmi po moje predvsem omogočil porast hitrejših in zmoglivejših kategorij, katerih avti svoje izjemne vozne lastnosti lahko pokažejo le na takih terenih!

V upanju, da se v čimvečjem številu srečamo na podelitvi ter na morebitni kasnejši zabavi ob zaključku tekmovalne sezone 2003 vas lepo pozdravljam!

Rezultate, zaenkrat neuradne, lahko najdete na spodnjem www naslovu:
http://www.elo.si/minerva/koncni-2003-neuradni.pdf

V kolikor so v rezultatih napake mi jih preko predsednikov oziroma zastopnikov vaših društev nemudoma sporočite!

Še enkrat vas lepo pozdravljam!

Predsednik podkomisije za avtomodelarstvo: Gregor Koritnik (MD MINERVA)
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

Kraj: Dol pri Hrastniku

Vrni se na Prireditve.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov