1. DIRKA ZA DP 2004, LJUBLJANA 21. 3. 2004

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

1. DIRKA ZA DP 2004, LJUBLJANA 21. 3. 2004

OdgovorNapisal/-a MANTUA » 15.03.2004, 13:55

Pozdravljeni !

Začenja se nova tekmovalna sezona s prvo dirko za državno prvenstvo radijsko vodenih modelov avtomobilov 2004. V skladu z novim pravilnikom, je dirka razpisana za vse kategorije (tudi elektro!), za vsako kategorijo pa mora biti najmanj 5 tekmovalcev prijavljenih v predprijavah. Prosim vse tekmovalce, da si pred prijavo natančno preberejo pravilnik za DP 2004, ki ga najdejo na spletni strani: http://www.elo.si/minerva/pravilnik-2004-AKTUALNI.doc

Dirka bo torej 21. 3. 2004 na dikrlaišču KTL v Ljubljani.

Prijave na email: mantua@mantua-model.si
ali po telefaksu: 01/512-0319
ali po telefonu: 01/512-0320

Prijave sprejemamo do sobote 20. 3. 2004 do 12. ure Po poteku prijav bom objavil, katere kategorije se bodo vozile na dirki.

V prijavi obvezno navedite naslednje podatke:

Ime in priimek
Kategorije v katerih nastopate
Osnovno in rezervno frekvenco RV naprave za vsako kategorijo posebej.
Številko licence, za nastopanje na DP 2004

Potrditev prijav do 9. ure na kraju tekmovanja.
Štart dirke ob 10. uri.

Vse ostalo si preberite v pravilniku !

Vabljeni !

Če ima kdo kakšno vprašanje lahko pokliče na telefon 01/512-0320

Janez Nebec
Uporabniški avatar
MANTUA
Naš človek :)

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a MANTUA » 20.03.2004, 14:00

SEZNAM PRIJAVLJENIH TEKMOVALCEV IN ŠTARTNA LISTA ZA DIRKO 21. 3. 2004

Do 12. ure, ko je potekel rok za prijave, so se prijavili naslednji tekmovalci:

Skupina 1/10 200 mm:

1 Aljoša Gril
2 Nejc Mihelič
3 Jaro Kremser
4 Jernej Vuga
5 Vladimir Kehtl
6 Matej Kocijan*
7 Aleš Ogrinec
8 Luka Sajovic
9 Uroš Kobe

Skupina 1/8 Rally F2:

1 Žiga Podlipnik
2 Pavlo Klančič
3 Nejc Obid
4 Matej Zmrzlikar
5 Matej Vučanovič

1. Skupina 1/8 Rally F1:

1 Zdenko Gačar
2 Iztok Drole*
3 Ambrož Kavs
4 Dušan Drole
5 Roman Cerar

2. Skupina 1/8 Rally F1:

1 Izidor Tratnik
2 Mojca Benko
3 Aljoša Mariutti
4 David Kravos
5 Nejc Drole*
6 Andrej Abramič

*Tekmovalci označeni z zvezdico, morajo v RV naprave namestiti rezervne frekvence, ki so jih prijavili, ostali pa imajo osnovne frekvence.

V ostalih kategorijah ni bilo dovolj prijavljenih tekmovalcev, da bi se dirka organizirala.

Če želi še kdo tekmovati, bom prijave ponovno pregledal danes ob 18. uri, vsi ki se boste prijavili jutri na dirki, pa plačate višjo štartnino, kot določa pravilnik.

V primeru, da bi se do 18. ure prijavilo dovolj tekmovalcev za ostale kategorije, bom to objavil.

Vse tekmovalce prosim, da pred prihodom na dirko preberjo pravilnik tekmovanja in se seznanijo z novostmi v sezoni 2004.
Uporabniški avatar
MANTUA
Naš človek :)

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a GODFATHER » 21.03.2004, 08:01

Kot vidim Elektro dirke ne bo!

Škoda, da sem to šele prebral danes ob 6:15 zjutraj. Kljub temu, da sem prišel domov ob 2:45 sem danes hotel lepo se peljati na dirko. Škoda. Smešno, da nas ne more biti 5!
Je pa pohvalno, da se je v pravilnik vnesla številka 5 prijavljenih, saj voziti v trio je res parodija modelarstva.

Vidim tudi, da v drugih kategorijah tudi škripa.

Še dobro, da je dovolj drugih dirk po sesednjih državah.

Pozitivna stvar, da dirke ne bo: sedaj lahko grem spat, lahko pa bom tudi gledal formulo. Pa še za prijavnino in bencin sem prišparal.

Lahko noč. Veliko sreče prijavljenim.
Dejan Šabeder
041578468
dejan.sabeder@gmail.com

SHEPHERD-NOSRAM-THUNDER TIGER-ASSOCIATED-NOVAROSSI-ENETTI
Uporabniški avatar
GODFATHER
Stara sablja

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Kalimero » 21.03.2004, 18:57

Pozdrav svima!

Bio sam na tekmi pa mi je bio žao kad sam prebrao da sa C kalsom se ne bude vozilo!

Bio sam tam od podne pa do konca, sam gledao samo u finalima! Če bi bilo da se vozi še sa C klasom i ja bi vozio, pa i če nisem u članjen u klub, če se da!

Je preveč duvalo poslije da bi ostal do kraja pa sam zato šel prije domov, kad su 1/10 vozili! baš kad je oni pod odrom stal na daski da su se mali avti not u njega zaletavali! Mi je bilo smešno, prije ko su 1/8 vozili nije stao, nije bilo hrabrosti zgleda! Baš potem sam šel!

Se vidimo spet kad bo toplo pa da spijemo pivo i da se potem spoznamo med sobom!

Gdaj hočejo rezultati tu bit na oglasu? Da vidimo gdo je bil najbrži?
Ovcu bez gospodara i zimi strižu!
http://www.sintal.si/
Kalimero
Član

Kraj: Ljubljana - Nove Jarše

OdgovorNapisal/-a Čur » 21.03.2004, 19:27

Kalimero
Če še nisi včlanjen v modelarskem klubu, se lahko vpišeš v Novem mestu. Pri nas vpisujemo tudi take, ki začenjajo modelarsko kariero z C klaso. Tudi trenirat lahko prideš.
No na tekmi sem bil tudi jaz kot gledalec, pa moram reč, da so najlepše vozili F1 1:8. Z 1:10 klaso pa vidim, da so imeli tudi najboljši velike težave z oprijemom in letvami na progi.
LP
Uporabniški avatar
Čur
Stara sablja

Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a ELO » 21.03.2004, 19:46

težave so imeli tudi 1:8 avti, tudi zmagovalec je celo dopoldne popravljal odlomljene roke, pa še za vsaj dva ali tri rally mrcine vem, ki so polomljeni končali finalno tekmo!

če ima pa najitrejši krog tekmovalec v 1:10 za 2 sekundi boljši kot 1:8, pa tudi krogov ima zmagovalec v 1:10, poemni da je 1:10 dosti hitrejši, in zaradi tega se ti je zdelo to o težavah z oprijemom!

je pa zanimovo to, da je v 1:10 zmagal povsem serijski SERPENT IMPULSE PRO, kar dokazuje, da se tudi z osnovnim avtom, katerega v kompletu z motorjem, izpuhom, startboksom, karoserijo in vsem ostalim priborom dobite za 95.000 SIT da zelo hitro in varno peljati, pa četudi nastavitvam ne posvečate blazno pretirane pozornosti, kakor jo tudi današnji zmagovalni površnež ne!

treba je edino vedeti kako se vozi in avto sestaviti tako da ne razpade povsem!
Zadnjič spremenil ELO, dne 21.03.2004, 20:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Bizgec jaz, bizgec ti, bizgeci mi vsi!!!
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

Kraj: Dol pri Hrastniku

OdgovorNapisal/-a OPELFRIK » 21.03.2004, 20:21

Zdravo,

Za mojo prvo dirko sem dozivel prav vse :) . Late pa so bile jeba prava :twisted:, pa tudi on "tip", ki je stal na njej, pol pa se avta ni premakno :?: :idea:. Zlomil sem 6 feln in cel sprednji del na impulsu.
No sem pa vsaj dirko končal 8) , pa še zadnji nisem bil. Vsekakor pa ne krivim nikogar, saj sem vozil sam.
Pa lep pozdrav do Italije, če dobimo dopust seveda.

Vladimir Knehtl
manj poliješ, več spiješ
Uporabniški avatar
OPELFRIK
----------------------------
----------------------------

Kraj: Maribor

Vrni se na Prireditve.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov