Zdravo,
Bom pa še jaz opisal moj vikend v Tolminu.
Ker pač delam tudi ob sob. in ned. sem si vzel dopust in z nečakom, Darkom ter Deanom prišel že v soboto okrog poldneva na trening.
Vsi štirje smo kar krepko šravfali avte, ker so bli bolj v razsulo kot perajt - vsaj moj. No ostalo je čas za vožnjo, hrano, pivce pa še kaj vse tja do 23 ure, ko nas je Danilo nagnal spat - pogasnil luči hehhe. Še enkrat hvala Danilotu za sob. trenig in ostalo.
Bom kar preskočil čas od 23 pa tam do nedeljskega jutra, ko smo se ob 7 30 že podili po progi. BTW prespali smo kr v šotoru.
Čas do 1 kvali sem oz. smo preživeli ob izvijaču in pivcu za živce. Priznam pa, da nebi napihal več kot 2.0 kolk je dovolj za odvzem licence
1. KVALI - V tretjem krogu mi je Luka odtrgal spredno roko, vendar po zaslugi pobiralca, ki je mojega Impulsa postavil njemu direkt pred nos. Kaj si morem, saj so še tu
2. KVALI - več kot super 12 krogov, za dva več kot na prejšni tekmi v Tolminu. Skupaj 9/14 po zaslugi odlične konkurence.
Vsekakor je potrebno omenit dobro malico na katero je bilo pač treba nekaj časa počakat.
Razen TOP 4, ki so v senci imeli čas počenjat kaj z svojimi prašniki, smo morali ostali v
POLFINALE kjer je šlo razen nekaj napak ( zmanjkalo goriva in ...), kar po planu. končal sem kot 4, torej 8 štartno mesto v
FINALU, ki pa ga je bolše pozabit in se veselit naslednjega ter upati, da ti ne crkne motor že v prvem ovinku, da ti ne odlomijo felno in amortizer, da neboš zaradi tega še 5 krat v ograjo treščil in da ne končaš v 18. minuti z uničenima ležajema na kuplungi in počeno vzmetjo.
SKRATKA, bilo je super v vseh pogledih, tudi tekmovalnem čeprav sem končal kot zadnji z odstopom v finalu.
Se pa veselim dejstva, da za konkurenco nisem zaostal več kot 3 sek na krog, razen seveda Jernejom, ki pa je vse ostale premagal še za dodatnih 1,5 sek pri najhitrejšem krogu.
Vsekakor imam še rezervo, saj vozim z 2100 gr težkim Impulsom, ki ga poganja že kar prepihan motor, pa še fiksno os imam spredaj.
Hvala vsem, ki so nam omogočili ta vikend in prijetno druženje, pa lep pozdrav do Novega Mesta.
Vladimir Knehtl