4. dirka za pokal ALPE ADRIA - 25.9. ali 18.9. ??? ANKETA

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

4. dirka za pokal ALPE ADRIA - 25.9. ali 18.9. ??? ANKETA

OdgovorNapisal/-a SERPENT » 06.09.2004, 13:32

Pozdravljeni,

vsi, ki ste bili včeraj 5.9. na zadnji dirki za DP v Tolminu, že verjetno veste, da je prišlo do manjšega zapleta glede datuma izpeljave 4. tekme za mednarodni pokal ALPA ADRIA - SERPENT 2004 CUP.

Naj objasnim, zakaj je prišlo do tega:
Zadnjo dirko za pokal ALPE ADRIA organizira MD Tolmin na tolminski progi. Že lani se je odvijala nočna dirka za pokal SERPENT - TOP MODELTEHNIK na dan, ko tudi potekal praznik piva v Tolminu. Lani je bilo to zadnjo soboto v septembru.
Letos pa se je organizator praznika piva odločil, da prireditev prestavi na eno soboto prej, to bi bilo 18.9. namesto 25.9.
Organizator MD Tolmin, pa je bil seznanjen s to odločitvijo (če sem prav razumel) šele naknadno, se pravi veliko pozneje od določitve datuma za 4. dirko ALPE ADRIA.

Sedaj se pojavi vprašanje:
ali dirko vseeno izpeljati na že zastavljeni termin (25.9.) ali pa jo prestaviti na dan praznika piva v Tolminu (18.9.), ko bo ob driki potekala tudi zabava?

Ker vem, da je na ta dan (18.9.) oziroma ta vikend še nekaj dirk okoli (v tujini), prosim vse zainteresirane naj podajo svoja mnenja, tako da se bomo organizatoji tudi na podlagi teh lažje odločili.

Prosim vas, da podate svoje predloge čimprej, kajti odločitev moramo sprejeti v zelo kratkem času (danes oz. najkasneje jutri bo padla odločitev), da lahko pravočasno obvestimo vse tekmovalce.

Hvala za razumevanje

Prisrčen pozdrav

Jernej Vuga
SERPENT SLOVENIA
http://www.toprc.eu
...feel special !!!
Uporabniški avatar
SERPENT
Forumski veteran

Kraj: Nova Gorica

OdgovorNapisal/-a ELO » 06.09.2004, 13:39

jernej,

sam se tekme ne bom udeležil, saj sem včeraj po tekmi in danes ob kosilu prodal tako avto, kot komande, skratka skoraj vse!

če pa bi vozil, bi vsekakor želel voziti na dan, ko se bo v bližnji okolici "dogajalo".

torej bi sam bil za prestavitev tekme na dan piva!

l.p.
Bizgec jaz, bizgec ti, bizgeci mi vsi!!!
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

Kraj: Dol pri Hrastniku

OdgovorNapisal/-a GODFATHER » 06.09.2004, 13:48

Elo,

ker vem da ti bo hudo, da ne boš ob vsem tem pivu, te povabim v Mariboru na par kriglov :wink:

Lep dan
Dejan Šabeder
041578468
dejan.sabeder@gmail.com

SHEPHERD-NOSRAM-THUNDER TIGER-ASSOCIATED-NOVAROSSI-ENETTI
Uporabniški avatar
GODFATHER
Stara sablja

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Danilo » 06.09.2004, 15:24

Še moj komentar v imenu organizatorja!
Nam MK Tolmin je kar se tiče tehnične izpeljave tekme vseeno ali je dirka 25. ali 18. Res pa je ,daje do te težave glede datuma prišlo ,zaradi že prejšnje razlage s strani Jerneja.
Za sam avtomodelarski šport , njegovo popularizacijo in razpoznavnost, pa menim da bi bilo smiselno dirko izpeljati 18. na dnevih piva.
Če pomislim , da je že na dirki v nedeljo na tribuni bila v popoldanskem času zasedenost tribune ,ki premore 60 pokritih sedišč, v povprečju več kot 70% , si lahko mislim ,da bo 18. tribuna vsekakor prekratka za vse obiskovalce ,ki si bodo hoteli poleg požirka ali več piva ogledati tudi dirko.
Odločitev je zaradi prej omenjenega verjetno zelo lahka , toda nekateri tekmovalci ,ki tekmujejo za ta pokal so imeli v planu na ta datum druge plane. Ti naj pač povedo svoje mnenje ,da se bo Jernej odločil kako in kaj!
Jaz osebno sem za 18. ker bo na ta dan dirka uspela v vseh pogledih. Poleg vsega pripravljamo ,kot vedno na vsaki dirki ,zopet nekaj novosti.
Pa naj to ostane skrivnost!

l.p Danilo
Uporabniški avatar
Danilo
Naš človek :)

Kraj: Tolmin

OdgovorNapisal/-a TomyBoy » 06.09.2004, 19:36

Lahko je tekma tudi 18-ga. Samo Jernej, LEPO te prosim, dajte vse časovno uskladit. Da se slučajno ne bi zgodilo, da se tekma zavleče do 02.00 zjutraj !!
Ker je treba računati na najmanj 3 ali več kvalifikacij v rally razredu in da slučajno ne bi spet bili finale 15 minut !!!!!!!!
Jernej imam še en predlog za naslednje leto. Kaj, ko bi vozili finale 2 X po 20 minut. V Avstriji smo tako vozil in je izredno zanimivo, posebaj, ker ni tako važno ali imaš hiter avtomobil, predvsem, da je dobro pripravljen za 40 minutno dirko. :)

LP
Uporabniški avatar
TomyBoy
----------------------------
----------------------------

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a SERPENT » 06.09.2004, 20:13

Tomaž pozdravljen,

najprej naj ti odgovorim na vprašanja glede urnika in trajanja finalnih voženj: to je stvar organizatorja, in ta je tokrat MD Tolmin. Jaz o tem nič ne odločam, le to, da se mora organizator držati pravilnika. O tistih 15 minutnih finalih v Gaiu pa smo že govorili in upam tudi razčistili.

Kar se pa tiče naslednjega leta, pa bomo o tem govorili kdaj drugič. Najprej bi rad, da uspešno spravimo pod streho letošnji pokal. Idej je veliko in se bomo maksimalno potrudili, da vam bo (tekmovalcem) prireditev karseda všeč.

lp
Jernej
http://www.toprc.eu
...feel special !!!
Uporabniški avatar
SERPENT
Forumski veteran

Kraj: Nova Gorica

OdgovorNapisal/-a Čur » 06.09.2004, 21:37

Prijetno s prijetnim.
Na dan piva!
Poskušajte dogovoriti še kakšno ugodno nočitev, pa bo!
Uporabniški avatar
Čur
Stara sablja

Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a l_ l_l C » 07.09.2004, 08:13

pivo!
Uporabniški avatar
l_ l_l C
Član

Vrni se na Prireditve.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov