Zdravo,
ker imamo tako veliko tekem za elektro državno prvenstvo, je prišlo do neuskladitve dirk glede na dirko v Avstriji, ki je enak čas kot druga dirka v Sežani. Nedelja 27.4.2003.
Smešno je, da imamo 5 dirk in še teh dirk se ni dalo uskladiti glede tekmovanja v Avstriji.
Ker je bilo rečeno, da se bo dirka prestavila na soboto, brez vsakega vprašanja ostalih, ali jim to odgovarja (Dobnikar Aleš je to na 1. dirki takoj odgovoril na to vprašanje o premestitvi dirke).
Jaz menim, da dirka, ki bi bila "v soboto" en dan prej kot dirka v nedeljo v Avstriji, bi bila raje prestavljena na 1 teden prej ali pozneje. Saj jaz imam tako potem dirko v soboto in nedeljo. Pot iz Maribora do sežane in nazaj ter naslednji dan iz Maribora to Klagenfurta, ni mala reč.
Tudi Dobnikarji bodo morali to storiti, njih pa to ne moti (vsaj Aleša ne).
Zanima me torej kdaj bo dirka, ali se lahko da na kateri drug termin, mislim, da so rezervni termini bili določeni pred prvenstvom, tako da mislim da se moramo držati teh terminov in mislim, da ta termin ni kar sobota !
Javite čim prej, ne pa spet zadnji dan, kot je to za elektro sceno v Sloveniji znano. Mislim da vsi ne vedo o tem, da se bo dirka sploh prestavila.
Bodite jasni in hitri.
Hvala