Napisal/-a cuoresportivo » 21.03.2006, 02:28
Torej, prvo čestitke tistim, ki so sploh omogočli da se vozi to prvenstvo, organizator je tu na prvem mestu. Čestitke vsem tekmovalcem, eni res imate železno voljo. Čestitke končnim zmagovalcem. Čestitke Frediju, ki je z nekonkurenčnim modelom, najbolj huda konkurenca v skupini - man of the race.
Vsak uvod je težek , vsebuje kakšno napako, zraven spada tudi slaba volja, itd. Zato upam(za tistega ko bo zadolžen zato), da bo druga sezona boljša, da bo vse skup postala ena rutina.
Res je, da so pravila malo luknjasta, vendar, če se organizator odloči , da bo potek dirke šel po planu A, ne more noben oporekat temu in naredit plan C. V soboto je bilo določeno , da se bodo vozile 4 skupine. Glede na število udeležencev je bilo to najbolj smotrno, saj v primeru ko vas je 8 prijavljenih, ni dovolj pobiralcev, torej minimalno 4. Soglasno se noben ni strinjal(razen par izjem) s 4. skupinami. Posledično nastane problem, ker za 50% prijavljenih potem urnik ne drži. vedno se potem najdejo izgovori , da je kriva tehnika oz izgovori v tem stilu: NE ČUJEM DOBRO. Če je na razpolago 10 minut premora, mislim da je pomembno , da se ta čas pametno izkoristi. In sramotno je, da če nekdo skrbi za čas, da se tega niti malo ne upošteva in spoštuje. Kdorkoli bo skrbel za to v naslednji sezoni , upam da se bo zgledoval po pravilih , ki se upoštevajo na mednarodni sceni, kjer je zadeva malo bolj resna.
V zaključku bi samo rad povedal, da prvi izpis za skupino B, ki sem ga naredil na sobotni dirki , je bil popolnoma pravilen, kar se da dokazat . rezultati so bili dokaj tesni in izenačeni in ravno na zadnji dirki se pojavi scenarij istih točk in enakih krogov. Ker v začetku sezone sam nisem vedel kako se točkuje , sešteva , itd, sem se obrnil na "doktorje" v našem klubu. Povedali so mi svašta res, eni res dosti vedo. No in prav na tej zadnji dirki sem upošteval te nasvete , ki kar naenkrat niso veljali, torej nasprotovali ste lastnim izjavam. Celo soglasno je bilo sprejeto, da sem storil "napako", nakar sem , logično šel popravljat to "napako". Celo priznanja sem podelil napačno , ker sem poslušal "doktorje". Torej , upam, da Stanislav Kokol ni preveč jezen , ker je bil oškodovan za 1. mesto, zaradi napako, ki jo je storil človek in ne stroj.
Rezultate imate zgoraj, če se vam zdi, da je podatkov premalo povejte naglas. Za vse slovnične napake se opravičujem.