No spomini so še vedno zivi, sploh vceraj po oddaji Š na RTV SLO...skoda edino da je TV nasploh premalo prisotna v našem športu, žal tudi včerajšnji prispevek ni bil kaj dosti več od informativne narave. Marsikdo od mojih znancev ki sem jim že prej omenil naj si ogledajo prispevek je danes po videnem potarnal da bi jih zanimalo še veliko več podrobnosti in dogajanja okoli same dirke kot pa so jih dejansko prikazali. A vseeno, že to je bilo nekaj!
Še enkrat iskrene čestitke z moje strani Jerneju, ki si je res zaslužil zmago in ta naslov saj praktično ni imel konkurence skozi celotno prvenstvo. Res vredno vseh pohval,znanje in tako predanost je morala tudi sreča slej ko prej nagraditi in rezultat je bil tukaj!
!!! VSE ČESTITKE !!!
Čestitam tudi ostalim našim za prikazano in marsikdo bi lahko bil višje če se ne bi ob ključnih trenutkih dogajala taka in drugačna smola...
Zahvaljujem se tudi organizatorjem ki so nam omogočili ta spektakel doziveti na domačih tleh in to ob več kot uspešni organizaciji. Še sploh ker je bilo to prvo tako veliko veliko tekmovanje pri nas je to še toliko večji uspeh - edino elektriko je nekaj metalo, pa še to je bilo verjetno samo od takega navdušenja nad vsem skupaj...
Za moj rezultat pa še enkrat hvala vsem vam za čestitke in za fenomenalno vzdušje, ki ste ga ustvarili ob bučnem navijanju med polfinali. Res, to je bila zame najlepša dirka do sedaj in ob taki vzpodbudi je bilo nepozabno tekmovati!!!
Na koncu pa sem bil vseeno presrečen za dosezek. Resnično kaj takega še zdaleč nisem pričakoval, vsekakor po 4ih pravih dirkah s Cjem ne (še to dve od tistih dirk nista videli zaključka). Kaj pa vem, mogoče se pa to kompenzira za smolo od lani (tudi ne bi imel nič proti če bi šlo še naprej po tako zastavljeni poti naprej...)

Vsekakor pa tako daleč ne bi prišel brez pravega mehanika, ki je poskrbel da živčni končiči niso bili dodatno obremenjeni še s čim drugim kot s samo voznjo. Brez podpore izkušenih lahko sigurno zdaj pisal samo o splošnih vtisih in to brez kake posebne evforije
Še enkrat hvala mojemu profi mehaniku Žanetu (A.D.P) za ves trud in čas pri neumorni pripravi mojega Mugna,za vse nasvete, za vse posojene rezervne dele, za pobarvane karoserije,izgubljene živce,za dobro vzdušje...vse to skupaj - brez vsega tega res ne bi prišli tako daleč (pa tudi ne brez še kakega dodatnega nasveta nekaterih mojstrov tega posla:), pa seveda tudi ne brez Grilovih Kisslingov, ki jih je prišel posodit, dostavil pa jih je na dirko hitreje kot vsaka hitra pošta ala DHL, hvala tudi za to, se oddolžim nazaj:wink: Hvala tudi Dr.oletu da je vzel dosti gum za vlažno s seboj, za pomoč pri pripravi za dež in za "popravilo" po dezju, hvala tudi Jetforcu in Vladotu ki sta prisla navijat in pomagat nam na "bitki"...
Res, to EP bo ostalo v spominu na prav posebnem mestu!
lp vsem
Ales
šit, spet imam prav...