POZDRAVLJENI !
Hja .... še malo ba bi nekateri imeli lahko na Jesenicah točneje na Hrušici že začasno bivališče saj smo bili letos že petič tam.
Proga je bila odlično pripravljena, res sem bil presenečan, napram vremenu in poplavah, ki so bile v prejšnjem tednu.
Tudi vreme nam je služilo in martinčkali smo se na soncu in uživali v vzdušju, ki je na Off Road dirkah vedno prisotno, predvsem pa dosti smeha in dobre volje.
Z svojo vožnjo sem zadovoljen ... v finalu pa smola zaradi tehnične težave, zaradi katere sem moral z odra in sem potreboval cca. 5 minut, da sem odpravil napako. Mah .. ni panike, super je bilo.
Ob tej priliki bi čestital vsem za osvojena mesta, tako na dirki, kot za skupno osvojena mesta, ter ostalim tekmovalcem.
Čestitke gredo tudi članom društva Topspeed za izpeljan Pokal Jesenic in za ves trud, katerega so vložili.
Na koncu je bilo še žrebanje nagrad.
Z svojo nagrado sem izredno zadovoljen, saj sem zadel model avtomobila v velikosti 1/18 in sicer :
LRP SHARK 18 Buggy .

SUPER NAGRADA sem je izredno vesel. Zraven v škatli je bilo še eno presenečenje.
Topspeedovci že vedo !
Toliko .....
P.S.
Škoda, da se mariborčani, ki smo potegnili glavne nagrade nismo skupinsko slikali (Stanko: Bon 200€ , Škalec: LRP Shark18 , ter Sašo: Bon 100€).