prestop

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

prestop

OdgovorNapisal/-a asso » 01.04.2003, 19:22

Zdravo fantje?

Ghost, Fuellboy in ostali iz MDM kaj je res, da boste zdaj prestopli na elektro sceno?? Slišal sem da res, ker je baje Šabeder razbil avto pa boste tako lahko bolj pri vrhu, pa tudi res je, da edino na elektro tekmah doživiš, da tekmo spremljajo navijačice!!!!

lp

jernej
Uporabniški avatar
asso
Naš človek :)

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a 2Fast&2Furious » 01.04.2003, 19:28

eh pr bencinarjih se punce pred vsemi z vodo polivajo da je še bl vroče :D

sicer me pa mika da bi kupu TC3 novga k sm zdej kupu komande od dejana pa bi še mal pr vs štrene mešu :lol:

sej se vidmo

lp andrej
2001-Državni prvak v kat 1:8 Rally Junior
2001-Podprvak v kat. 1:8 Junior Off-Road
2002-Podprvak v kat. nacional
2002-Mantua prvak v kat. 1:8 junior rally in 1:8 junior off-road
2003-Državni prvak v kat. 1:10 200mm
2003-Podprvak v kat. 1:8 Off-Road
2Fast&2Furious

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a ELO » 01.04.2003, 19:37

Fast&Furious napisal/-a:eh pr bencinarjih se punce pred vsemi z vodo polivajo da je še bl vroče :D

ja pa se vidijo tangice in ventilčki na zizikah!!

drugič si pa svojo najdi in ne moje gledat.....
Bizgec jaz, bizgec ti, bizgeci mi vsi!!!
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

Kraj: Dol pri Hrastniku

OdgovorNapisal/-a 2Fast&2Furious » 01.04.2003, 19:46

:P :P :P

veš de :wink:
2001-Državni prvak v kat 1:8 Rally Junior
2001-Podprvak v kat. 1:8 Junior Off-Road
2002-Podprvak v kat. nacional
2002-Mantua prvak v kat. 1:8 junior rally in 1:8 junior off-road
2003-Državni prvak v kat. 1:10 200mm
2003-Podprvak v kat. 1:8 Off-Road
2Fast&2Furious

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a asso » 01.04.2003, 20:34

Pr nam pa se kar fejst potijo, ker so baterije nonstop vroče, pa še neprijetnega vonja ni! Bi lahko rekel, da imamo čiste punce!

lp

jernej
Uporabniški avatar
asso

OdgovorNapisal/-a DobnikarA » 01.04.2003, 20:54

Da se ne bi kej spet zacelo kaj smrdi in kaj ne... oboje je super, samo fantje, po danasnji probi na KTL je 1:12 ZAKON! :shock: :shock: :D

lp Ales
šit, spet imam prav...
Uporabniški avatar
DobnikarA

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a ELO » 01.04.2003, 21:43

ja sam tut danas bio na ka te el!

sam probao moju novu megu, jebote hitler u dupe, ma kako to dobro radi!
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

OdgovorNapisal/-a asso » 01.04.2003, 21:55

Gospod Dobnikar A.

Prosim, da ne komentirate mojih navedb, še posebej takrat ko jih ne razumete. Nikoli nisem rekel, da bi naj kaj smrdelo, še več tudi sam si bom nabavil 1:10 nitro, ker mi je to všeč.

Brez zamere!

Jernej
Uporabniški avatar
asso

OdgovorNapisal/-a DobnikarA » 01.04.2003, 23:54

asso napisal/-a:Pr nam pa se kar fejst potijo, ker so baterije nonstop vroče, pa še neprijetnega vonja ni! Bi lahko rekel, da imamo čiste punce!

lp

jernej

Gospod asso;

jaz si nisem nič narobe interpretiral. Če še sami ne veste kaj pišete potem res ne vem kako bi se razumeli. Če morda kdo ne ve: smrdeti oz biti neprijetnega vonja za marsikoga pomeni povsem enako. Ker tudi sami, gospod asso, ne veste zakaj sem sporočilo napisal točno tako kot sem ga, se nimate nobene pravice tukaj name zgovarjati...Niti nisem komentiral direktno...Veliko narobe interpretiranega predvsem z vaše strani.

PS: Za take in drugačne "nesporazume" so na voljo tudi zasebna sporočila, ki jih v prihodnje uporabite!
šit, spet imam prav...
Uporabniški avatar
DobnikarA

OdgovorNapisal/-a DobnikarA » 01.04.2003, 23:56

ELO, teb pa seveda verjemem, da "dobr dela" (sem ze vidu ene parkrat) :wink:

lp Ales
šit, spet imam prav...
Uporabniški avatar
DobnikarA

Prestop

OdgovorNapisal/-a webmar » 02.04.2003, 01:27

HI Fantje organizirajte svojo Slovensko zvezo s svojimi organi skupscino. Klube pa registrirajte na obcini.Ne se skrivat za ZOTKO. Potem pa naj vasi funkcionari legalni debatirajo o problemih. STE RAZUMELI.
Miran
webmar

Re: Prestop

OdgovorNapisal/-a asso » 02.04.2003, 06:41

Gospod Dobnikar A!

Ker imam vaših bistroumnih navedb že čez glavo in ker ne znam uporabljati zasebnih sporočil vam sporočam, da se boma o najinem zapletu pogovarjala kje drugje na bolj primernem mestu. Kdo pa ste vi, da boste meni pisali, da se ne bi spet kaj začelo?? Kaj pa bi se naj začelo?? Kaj imaste kakšne fobije ali kaj?? Smrdi ali neprijetnega vonja pa je lahko marsikaj ne samo avto na električni ali nitro pogon...

lp

ps: Ali me lahko kdo nauči uporabljati zasebna sporočila, ker jih bom moral začeti uporabljati po navodilu administratorja!
Uporabniški avatar
asso

OdgovorNapisal/-a Fuelboy » 02.04.2003, 09:04

seveda :)

.. spodaj pod vsakim uporabnikom imas gumbe, eden teh je PM (personal message - osebno sporočilo)

..kliknes gumb PM pri tistem, ki mu hočes poslati osebno sporočilo, vpišeš sporočilo ter pošlješ, v bistvu zgleda vse isto kot objavljanje na forumu. Prejemnika pa bo čakalo sporočlo v njegovem poštnem predalu. Do svojega predala pa prideš tako, da zgoraj pod Seznamom članov, klikneš na svoj poštni predal, kjer piše ali imaš kaka sporočila.

če se kaj ni razumljivo kar vprasaj...
LP Tomaž
Uporabniški avatar
Fuelboy
----------------------------
----------------------------

Kraj: Celje

Krovna organizacija

OdgovorNapisal/-a tornado » 02.04.2003, 09:26

Pozdravljeni
Moram se vključiti v to debato,ki jo že ne vem kolkič načenja Miran,saj sem tudi sam direktno prizadet v tem.Upam pa,da bo odslej enkrat za vselej jasno kako stvari stojijo glede odnosa modelarji- modelarska društva-ZOTK-a
Na vsak način bi Miran rad dokazal in nam dopovedal,da je ZOTK-a nelegalna organizacija z tem pa tudi vsi klubi in modelarji ki delujejo pod njenim okriljem.
Povedal bom da so vsi ladijsko modelarski klubi (DM Velenje,DM Ljubljana,Navtimod-Koper,Pirat-Piran),ki se bavijo z tekmovalnimi modeli popolnoma legalni in registrirani na matičnih občinah. V Sloveniji so avio modelarji in društva včlanjeni v Letalsko zvezo,avto in ladijska društva,ter njihovi člani pa v ZOTK-o,ki pa je polnopravna krovna organizacija za to zvrst modelarstva.ZOTK-a pa je polnopravna članica EFRA (avtomobilska svetovna organizacija) in NAVIGA (ladijsko modelarska orgonizacija).Mislim,da je to popolnoma jasno in modelarski klubi,ki delujejo pod okriljem ZOTK-e niso ČRNA LIGA.Če pa kdo od modelarjev deluje in organizira tekmovanja na svojo pest mimo kluba in ZOTK-e je pa njegov problem, ne pa problem ostalih klubov in ZOTK-e.Vse tekme za DP pa so bile organizirane pod okriljem krovne organizacije.Mislim pa,da na črno in neorganizirano deluje mnogo več avio modelarjev kot ostalih.Poznamo celo primere ko na uradnih mitingih LZ(ob prisotnosti predsednika g.Z. Jelinčiča) nastopajo modelarji brez članstva v kakršnem koli klubu.
Miran mislim,da bi bilo dobro pomesti pred svojim pragom in v svoji organizaciji vspostaviti vsaj približno takšen red kot je normalno za delovanje takšnih združenj.To pa,da modelarji med seboj debatirajo in iznašajo svoje probleme je pa popolnoma demokratično in normalno.Je pa res, da debata včasih zaide iz normalnih okvirov v končni fazi pa se stvari umirijo in se doseže dogovor.
Predstavniki klubov pa tako ali tako problematiko obravnavajo na rednih letnih sestankih.
Lp Rado
tornado

OdgovorNapisal/-a ELO » 02.04.2003, 11:01

bravo Rado=Tornado!

Vsa društva, jaz poznam predvsem avtomodelarska, so uradno registrirana, kar je razvidno tudi v raznoraznih registrih!

ZOTK je zveza takšnih društev!

Problem sploh ni v ustanovitvi zveze, problem je v tem, da mora imeti zveza kot takšna enega zaposlenega, ki mora imeti plačo,....

Tako da se dajte malce prizemljiti!

Ker je slovenija premajhna za 100 modelarskih zvez, že dve taki kot zotks bi bili preveč.........
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

OdgovorNapisal/-a webmar » 04.04.2003, 00:08

ELO napisal/-a:bravo Rado=Tornado!

Vsa društva, jaz poznam predvsem avtomodelarska, so uradno registrirana, kar je razvidno tudi v raznoraznih registrih!

ZOTK je zveza takšnih društev!

Problem sploh ni v ustanovitvi zveze, problem je v tem, da mora imeti zveza kot takšna enega zaposlenega, ki mora imeti plačo,....

Tako da se dajte malce prizemljiti!

Ker je slovenija premajhna za 100 modelarskih zvez, že dve taki kot zotks bi bili preveč.........
HI Nazalost se obadva motita. ZOTKA je zveza zvez SLOVENSKIH in ne posameznih klubov.To so mi povedali vodilni na zotki . Sicer pa naj nekdo od Zotke Nekaj napise na forum.In naj uradno vodijo evidenco o klubih na spletu ZOTKE.Da imam prav vem zato ker ZOTKA ne pobira clanarine.Pri LZSlo je 20000 za klub.Pozanimajte se .
Miran
webmar

OdgovorNapisal/-a ELO » 04.04.2003, 07:07

Zveza
Organizacij
za
Tehnično
Kulturo
Slovenije

torej..........???

Ni zveza zvez!!!! Je zveza Organizacij!!!

Če bi bila zveza zvez potem recimo MD Minerva ne bi mogla biti včalnjena pri zotks, ker enostavno ni zveza!

Članarino pa je treba plačevati, prvi obrok za l. 2003 je bil 15.000 SIT.
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

OdgovorNapisal/-a ukolaric » 04.04.2003, 08:02

mater imate zasoljeno članarino!!!!!!!!!!
sem modelar????
Uporabniški avatar
ukolaric

ZOTK

OdgovorNapisal/-a tornado » 04.04.2003, 08:28

Pozdravljeni

Mislim, da moramo to nategovanje okrog organiziranosti modelarjev prekiniti,saj ne vidim smisla niti potrebe prepričevati nekoga o dejstvih, ki so popolnoma jasna, a jih noče ali ne more razumeti.Ne vem pa od kod Miranu lahko bi rekli že bolestna preganjavica vsega kar se modelarstva tiče.Če mu je kdo v preteklosti storil kaj slabega, naj to razčisti sam ali v drugih inštitucijah, ni pa treba satanizirati vseh modelarjev,društev in naše Zveze.
Miran, odgovorna oseba za modelarstvo pri ZOTK-i je ga.Mija Kordež in za vse nejasnosti in razlage bo treba kontaktirati z njo.
Lp Rado
tornado

Re: ZOTK

OdgovorNapisal/-a webmar » 06.04.2003, 01:46

[quote="tornado"]Pozdravljeni

Mislim, da moramo to nategovanje okrog organiziranosti modelarjev prekiniti,saj ne vidim smisla niti potrebe prepričevati nekoga o dejstvih, ki so popolnoma jasna, a jih noče ali ne more razumeti.Ne vem pa od kod Miranu lahko bi rekli že bolestna preganjavica vsega kar se modelarstva tiče.Če mu je kdo v preteklosti storil kaj slabega, naj to razčisti sam ali v drugih inštitucijah, ni pa treba satanizirati vseh modelarjev,društev in naše Zveze.
Miran, odgovorna oseba za modelarstvo pri ZOTK-i je ga.Mija Kordež in za vse nejasnosti in razlage bo treba kontaktirati z njo.
Lp Rado[/quoteI HI Ja potem pa sto gospo kontaktirajte in naj vam pove po resnici.Kot je ona in njeni sefi meni.Se vedno trdim da marsikatero drustvo ,zdruzba skriva svojo legalnost za ZOTKO.Organizirajte zvezo pa bo red.
Miran
webmar

Naslednja

Vrni se na Prireditve.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov