da razčistimo nekaj stvari;
o tej tekmi smo se pogovarjali čur, janez in jaz. na kosilu.
potem sem jaz osebno poklical danilota in ga vprašal če bi lahko prireditev izpeljali pri njemu, kar je potrdil.
tudi jaz osebno sem, kot lahko vidite, saj ste pismeni in sodelujete v debati, pričel s to temo, ki je postala kopica dreka z vsega petimi pametnimi posti!
tudi jaz/janez/čur smo poklicali prvih par sotekmovalcev, katerih večina sedaj predstavlja 100% zainteresirne ekipe.
če se ne motim sem tudi jaz pričel nekaj malega pisati o pravilniku za to tekmo!
no, na podlagi tega lahko sklepate o tem, kdo je pobudnik, organizator in še kaj.....
no, in kdo je začel po mojem mneju sranje tu delat. odgovor je na dlani, ELEKTRIČAR!!!! (seveda, prvi nerally voznik je bil gril, ki pa je po prvem NE to sprejel in bil tiho ter se ne bunil na vse pretege)
električarji, ki se bunijo in na glas sprašujejo zakaj ne smejo še oni sodelovati v spektaklu. zakaj ne? ker spektakel ni organiziran za vas oziroma vašo (elektro) kategorijo, povsem enostavno! nihče pa vam ne preprečuje da si naredite svoj spektakel in nanj ne povabite nas, smradoljubcev (ricinus pa to....)
drugače pa, šabeder, holc, dobnikarji in ostali ljubitelji elektro pogona, dobrodošli, ajde v nabavo nitro rally avtov in se vidimo na tekmi!!! nihče vam ne prepoveduje udeležbe, ampak če se boste udeležili (vožnja) potem bo to vožnja z rally avtom na IC pogon!
gosakm;
prosil bi te, da se vzdržiš komentarjev na temo organizacije. že dve leti poslušamo o 1:10 protech prvenstvu, pa še ni bilo nič iz tega! tako da ne vem, ali je bil to samo marketinški trik kako nahitro prodati nekaj protechov ali kaj?
ker na tisto zelo opevano prvenstvo že nekaj časa čakamo!
brenčanje ali kaj?
ker kjerkoli sem dosedaj jaz brenčal je bil na koncu tudi pik, in to uspešen ter odmeven, za kar pa gre zahvala tudi tekmovalcem in drugim akterjem!
ne vem, mogoče razmišljanje v slogu "če bote dali bomo imeli" ni pravilno, poskusi v mojem slogu "imeli bomo, pa če boste dali ali ne...."
za propad avtomodelarstva pa je pomoje krivo slabo vodstvo, ki je že ponudilo odstop, ki pa ni bil sprejet!
bi pa res bilo zanimivo, da nekdo odpre tako temo in da v njej napiše pet stvari, ki so temu krive!
me prav zanima kdo ima dovolj velika jajca da to napiše in da tisto kar napiše dejansko drži!
pa lep dan še naprej