24 ur Tolmina

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

OdgovorNapisal/-a ELO » 10.03.2004, 17:52

DobnikarA napisal/-a:Evo moj prvi post v tej temi:
Mislim res, fantje elektricarji, dajte se prosim skulirat!!! Odkar sem zadnjic prebral tole temo je sedaj tule 4 strani pisanja (sranja) vec... Ne vem kaj vam je padlo v glavo, da bi elektro in bencin vozili skupaj in to na 24 urni dirki!?? Pa sej veste da sam vozim elektro pa to, pa mi sploh (tudi ce bi bila dirka zraven se za elektro klaso) ne pade na pamet da bi sel z elektro avtom zraven. NE, ker se pac jabolk in hrusk ne primerja - smo ze imeli nekaj takih debat. Pri teh se nikoli ne pride do zakljucka, tako da naj se prosim tu neha. Ce je pač dirka za kategorijo Rally 1:8, naj bo, konec koncev je to kategorija, ki se že od samega začetka vozi v slovenskih drzavnih prvenstvih in jo tudi sam tretiram kot neko "paradno" kategorijo. Če se drugi iz drugih kategorij ne "bunijo", ki ne morejo zraven pelat (1:8IC, 1:10 200/235mm), potem moramo pa ravno "mi"/vi najglasnejsi... :? Samo moje mnenje :arrow:

lp Ales

za tole sem tebi in tvojemu predhodniku dolžan za pivo!!!

l.p.
Bizgec jaz, bizgec ti, bizgeci mi vsi!!!
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

Kraj: Dol pri Hrastniku

OdgovorNapisal/-a frcac » 10.03.2004, 21:31

... misl'm k'r neki. Za zmešat kaj vse rata iz tega. Iz vseh postov je razvidno da če bi se res šlo za promocijo in spektakel bi potem pustili boge električarje naj pač vozijo svoj voziček po progi. Ob današnji tehniki bi verjetno presenetil, pa to sploh ni važno.

Moje osebno menje je da je sploh narobe, da ste tale "spektakel" objavili na konferenci - če se pač zmenite za tako dirko ob pivu v zaključni družbi jo tako tudi izpeljite, ne pa da najprej načeloma nimate nič proti elektro 1:8 ki bi razen pogona ustrezal predpisom (torej tisto "preprosto vprašanje"), potem pa se mnenja počasi spreminjajo dokler na koncu ne postane kategoričen ne z veliko jeze. Pa ljudje, saj je samo nekdo nekaj vprašal - serjete pa tisti ki niste zmogli poguma / razuma da bi mu lepo odgovorili oziroma da bi se organizatorji zjasnili okrog tega vprašanja.

Spektakel pa ne bo dirka sama ampak prisotnost resnih neoralnih modelarjev ki znajo avto pripraviti vsaj za 30 minut vožnje. Po drugi strani pa se čudeži tudi dogajajo.

Defitnitivno bo zanimivo, želim vam čimmanj okvar, lepo dirko, medijsko podporo, dobro družbo, hladno pivo in toplo kavo z veliko mleka. :)

Howg! :lol:

LP, Sašo
Uporabniški avatar
frcac
Naš človek :)

Kraj: Godovič

OdgovorNapisal/-a ELO » 10.03.2004, 21:46

če me spomin ne vara smo v absolutni večini že od vsega začetka kategorični (NE-ELEKTRO)! tako da ne vem, od kje ti ideja da smo živeli v dvomih..

kje pa naj spektakel bo objavljen drugje kot tu? saj hočemo z njim seznaniti širše modelarsko srenjo in ne samo nas pet človečkov!

in kot je temu videti bomo namesto štirih ali petih ekip mogoče imeli celo sedem ali osem ekip, to pa tudi je dosežek, a ne?

sicer pa hvala za lepe želje, tudi sami upamo da se bodo uresničile!

l.p.
de elo
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

OdgovorNapisal/-a MC GAYVER » 11.03.2004, 00:53

Gospoda ne se razburjat tile tički (miha miran in sašo ) ki tako ustrajno navijajo da bi zmešali jabolka in hruške skupaj so iz istega gnezda tako da je njih poste potrebno brati kot da jih piše samo eden.

Dečki ko ste že tako navalili organizirajte tekmo štromarja proti smrduhu naj bo to izziv za nov SPEKTAKEL pa se bo celo leto kaj dogajalo.
Poznam ekipo ki bi tak izziv sprejela na strani smrduhov.

lp jest
Uporabniški avatar
MC GAYVER
Stara sablja

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a frcac » 11.03.2004, 09:25

Uf Mekgajver - ne bo to to. Pa ne mi s tem kdo je od kod, kje in zakaj. Verjetno je taka krilatica najbolj pri roki ko človeku zmanjka pametnih misli in začne vse lepo počez in pavšalno kupčkati in barvati.

Da se razumemo - po moje nobeden od nas treh obtoženih nič ne mešamo, sam sem presenečen samo nad tem, da niste organizatorji "spektakla" malo bolj odprti za nove ideje in nič drugega.

Še enkrat - lepo (predvsem toplo in nič deževno) vreme, odlično družbo, super vzdušje, mirne roke (voznikom in mehanikom) dobro malco in hladno pivo. Upam da boste imeli tudi dober support in javljanje v forum, ker bo to vsekakor zanimivo. :D

LP, Sašo
Uporabniški avatar
frcac

Kraj: Godovič

OdgovorNapisal/-a ELO » 11.03.2004, 09:50

tudi f1 je nek spektakel, pa še nikoli nisem videl da bi poleg bolidov še kdo z motorjem ali pa avtom A-grupe zraven vozil, čeprav bi bil spektakel večji!

če hočete imeti boljši in bolj obiskan spektakel kot naš je zadeva povsem preprosta, ORGANIZIRAJTE GA IN IMELI GA BOSTE!!!!

in veš kaj je najbolj fino če boste kaj kadarkoli organizirali v svoji režiji? lahko boste sami določali pravila in boste lahko ostali nedostopni za vse ostale, ki vam bodo solili pamet!
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

OdgovorNapisal/-a Fisher » 11.03.2004, 14:12

Ma dej umirite se vsi malo.

Konec koncev v 24 ur nurburinga vozijo od ficka do ferrarija.

Ne vem kaj ste tolk proti elektro. Sej stane vas nic ne, kvecjemu kaj dobite, sam pac ....tak je :)
Uporabniški avatar
Fisher

Kraj: Tolmin

OdgovorNapisal/-a ELO » 11.03.2004, 14:34

izziv bo ljubiteljem elektro pogona ponujen naknadno. pač bo ena modelarska prireditev več v sezoni 2004.

toliko zaenkrat!

hvala in l.p.
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

OdgovorNapisal/-a slonic » 11.03.2004, 22:55

Ja sej smo kot v vrtcu...jaz bi to jaz bi ono...ti imaš ti jaz nimam...saj je še slabše kot v parlamentu...Če so se nekateri spomnili to dirko ni nič narobe in če so določli kako in kaj tudi ni narobe,in če komu to ni všeč naj pač lepo opazuje in da kakšno spodbudno besedo ne pa samo zbadat in spodbijat kot na kakšnem predvolilnem boju,saj konec koncev smo vsi pri istem hobiju in če se bomo tako obnašali nas ne bodo jemali resno.
Če pa kakšen hoče drugačno dirko ima vse poti odprte.

Fantje malo resnosti in bolj relnih pogledov!
Uporabniški avatar
slonic

Kraj: Sežana

bravo

OdgovorNapisal/-a pako » 12.03.2004, 17:30

Bravo fantje!! Dobri ste, da ste pripravljeni organizirat tak spektakel!!
Želim vam veliko užitkov(se bom "prštulu" za avte pobirat če mi boste pustil??? :lol: )
Uporabniški avatar
pako

Kraj: Sodražica

OdgovorNapisal/-a mimi » 13.03.2004, 14:04

Najprej kapo dol pred organizatorji.
Sicer sem kar se modelarstva med najbolj zelenimi tukaj.
Drznem si pa podati en predlog, potem pa lahko nad mano takoj po*****te, ne bom zameril.
LAHKO bi organizatorji dovolili dirko elektrašem pod določenimi pogoji:
- da se njihova kategorija šteje posebej (tudi na BTCC recimo vozijo skupaj različne kategorije, rezultati pa so za vsako posebej.
-date jim pogoj, da zberejo saj recimo 5 ekip; če jih ne bodo, vam saj ne bodo mogli očitati, da jih niste pustili zraven.
-določite jim, kakšne naloge bodo imeli pri organizaciji oz. kaj naj prispevajo, v tem smislu pač.

Zaradi mene lahko pristojni tale post tudi skenslajo, ne bom rekel ne bev ne mev na to.
samo, da se vrti in brni :)
mimi
Član

Kraj: Krško

OdgovorNapisal/-a the team » 15.03.2004, 08:49

Mimi, res je bolje če si tiho.
Uporabniški avatar
the team
Član

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a ELO » 15.03.2004, 09:27

res bolje da se o tem ne govori več, saj vsi veste da se bo vozilo samo nitro!

ampak, če slučajno bi jih pustili zraven (električarje), bi jim vsekakor določili neka pravila, o čemur pa seveda trenutno dotični ne razmišljajo in smatrajo, da če bi slučajno bili soudeleženi da bi itak bili zaščiteni najmanj z ženevsko konvencijo!

torej, življenje v zmoti tako ali drugače.....

bo pa izziv dan kasneje, po tekmi za 24ur tolmina!

bogat izziv, me prav zanima če ga bodo električarji sprejeli!

aja, jaz ne bom pobudnik niti organizator niti soudeleženec v tem izzivu! ampak govorilo se je že, jaz pa tukaj curljam informacije.
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

OdgovorNapisal/-a mimi » 15.03.2004, 10:28

Mimi, res je bolje če si tiho.

:oops: :oops: :wink:
samo, da se vrti in brni :)
mimi
Član

Kraj: Krško

OdgovorNapisal/-a tejko11 » 21.03.2004, 22:19

še ena ekipa za 24ur tolmina :D AMK-VRHE "ŠVICRJI"
Don`t think.....................save yours brains!!!!

Lp Matej
Uporabniški avatar
tejko11

Kraj: Sežana

OdgovorNapisal/-a ELO » 21.03.2004, 22:38

ee, super!

torej je že7 ekip!!! lepo!
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

OdgovorNapisal/-a tornado » 25.03.2004, 11:14

Glede na bližino Italije ste pomislili na povabilo tudi teh modelarjev. Kakšni avti 1:8 se dovoljeni? Ali gre C klasa tudi.
Lp Rado
Zadnjič spremenil tornado, dne 26.03.2004, 10:35, skupaj popravljeno 1 krat.
tornado

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a ELO » 25.03.2004, 11:15

gre za 1:8 rally klaso!

tehnična pravila skaldno s pravilnikom za DP, z izjemo dovoljenega enosmernega ležaja v transmisiji!

upam da ti uspe pridobiti še kakšno ekipo!

l.p.
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

OdgovorNapisal/-a Čur » 25.03.2004, 23:25

Iščemo četrtega voznika, vajenega hitrosti, po možnosti nealkoholika, izurjenega za dela ponoči, dobrega vida in normalnega izgleda. Vozniški izpit ni pogoj, zaželjeno je pozitivno stanje na transakcijskem računu. Ponudbe sprejema direktor ekipe, nesposobnež ELO.
Uporabniški avatar
Čur
Stara sablja

Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a ELO » 25.03.2004, 23:27

jaz pa že ne!

drugače pa že sestavljam ekipni avtek za 24 ur tolmina!

škatlo sem že odprl.

drug petek začnem navodila prebirati!
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prireditve.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov