Moderator: Jetforce
Danilo napisal/-a:Odpade !
1:10 ELEKTRO
1:10 200 MM
1:5 GT
Vozi se!
1:8 RALLY
1:8 IC TRACK
l.p. Danilo
Danilo napisal/-a:Dosedaj prijavljeni:
RALLY 1:8
1.Valentin Miss MDNG
2.Grega Hrovat Nebec Hobi
3.Goran Vignjevič Nebec Hobi
4.Gašper Ravbar
5.Miha Mlekuž MK Tolmin
6.Roman Krajnc MDNG
7.Jernej Jakše Minerva
8.Pavlo Klančič MDNG
9.Robert Vignjevič Nebec Hobi
10.Janez Nebec Nebec Hobi
11.Tadej Jug MK Tolmin
12.Aleš Javoršek MDNG
13.Igor Mozetič MDNG
1:10 200 mm
1.Paolo Boarina Italija
2.Oscar Garbin Italija
3.Vasja Koren MK Tolmin
4.Marko Sajovic MDNG
1.Miha Pančur Minerva
2.Sandi Banko Minerva
3.Gregor Banko Minerva
4.Alen Rožič Nebec Hobi
1:8 IC
1.Jernej Vuga MDNG
2.Peter van Koningsveld Italija
3.Timar Gerga Madžarska
4.Angelo Lodeserto Italija
5.Lorenzo Pulito Italija
6.Cseko Gergely Madžarska
7.Izidor Tratnik Topspeed
8.Denis Fink MDNG
9.Manuel Gremlica Avstrija
10.Nicola Cazzola Italija
11.Stefano Maistro Italija
12.Marco Filipetto Italija
13.Nejc Mihelič MDNG
14.Nicola Ometto Italija
15.Mattia Rinaldi Italija
16.Aleš Ogrinec Modra ptica
17.Patrick Wendy Avstrija
18.Andrea Cristiani Italija
19.Luka Sajovic MDNG
20.Luigi Clodelli Italija
21.Nejc Drole Minerva
22.Nicola Marrone Italija
23.Antonio Castellani Italija
1.Danilo Mlekuž MK Tolmin
2.Dejan Ivanuš MK Tolmin
3.Aljoša Mariutti MDNG
4.Marko Leban MK Tolmin
Čur napisal/-a:Danilo napisal/-a:Odpade !
Vozi se!
l.p. Danilo
Škoda!
Ravno zaradi tega ni bila pametna odločitev organizatorja, da je za klaso potrebnih sedem.
Še bolj nesmiselen mi je rok prijave, ki je bil žal samo do torka.
Nerazumljivo, če upoštevamo, da je to pozivna tekma, torej tekma, ki je po mojem mnenju potrebna za preizkus sprememb in nastavitev na avtih, ki smo jih pripravili preko zime za nove tekma v DP. Torej tekma, namenjena druženju, pogovorih o prihajajoči sezoni, pravilnikih,...
Povsem dovolj bi bila prijava na dan tekme, za klaso za izpeljavo tekme v polnem času bi bili dovolj trije, če pa bi bili v klasi manj kot trije, bi jim pa lahko omogočili vsaj 10 min vožnje z merjenjem časov.
Pa drugič!
the team napisal/-a:Čur napisal/-a:Danilo napisal/-a:Odpade !
Vozi se!
l.p. Danilo
Škoda!
Ravno zaradi tega ni bila pametna odločitev organizatorja, da je za klaso potrebnih sedem.
Nerazumljivo, če upoštevamo, da je to pozivna tekma, torej tekma, ki je po mojem mnenju potrebna za preizkus sprememb in nastavitev na avtih, ki smo jih pripravili preko zime za nove tekma v DP. Torej tekma, namenjena druženju, pogovorih o prihajajoči sezoni, pravilnikih,...
Povsem dovolj bi bila prijava na dan tekme, za klaso za izpeljavo tekme v polnem času bi bili dovolj trije, če pa bi bili v klasi manj kot trije, bi jim pa lahko omogočili vsaj 10 min vožnje z merjenjem časov.
Pa drugič!
Tudi jaz se pridružujem Čurjevim besedam. Danilo, v 1/5 klasi je zelo malo voznikov, se pravi da letos ne bomo nič vozili oziroma tekmovali, če se gremo tako naprej ?
the team napisal/-a:Veš kaj, tiste evre zapij v najbližji pivnici +50% pa boš še privarčeval.
LP Dejan
Ne ne ne...jaz sem se pravočasno prijavil pa drugi tudi v moji kategoriji.......tako, da bom pivo pil v tolminu pa še hlapov se bom nadihal
nejcnm napisal/-a:the team napisal/-a:Čur napisal/-a:Danilo napisal/-a:Odpade !
Vozi se!
l.p. Danilo
Škoda!
Pa drugič!
Tudi jaz se pridružujem Čurjevim besedam. Danilo, v 1/5 klasi je zelo malo voznikov, se pravi da letos ne bomo nič vozili oziroma tekmovali, če se gremo tako naprej ?
Tudi jaz se pridružujem mojima dvema predhodnikoma, namreč sedaj , ker je ena kategorija odpadla imam težave z mehanikom(moral bi nastopiti v kategoriji katera je odpadla) sedaj je tudi moj prihod v Tolmin vprašljiv ........pa še stroške bi si najbrž razdelila! In zakaj , zato ker bi se nekdo rad prijavil na dirko v petek....tako kot je bilo včasih..............nekdo pa bi rad že en teden prej vedel koliko evrov mu bo kapnilo v žep..........kaj pa vem bom probal vseeno nekako priti na dirko saj gre navsezadnje za moj hobi!
grilnet napisal/-a:Rezultati?
Baje je Jerneju Vugi z MUGNOM šlo zelo dobro, če ne celo odlično?
Nekaj se je šušljalo celo o rekordu proge?
NO upam da rezultati sledijo kmalu.
Hvala in LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov