po 3. tekmi za Dp 2004; Tolmin 16.5.2004

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

OdgovorNapisal/-a GHOST » 18.05.2004, 07:53

ŠE NEKAJ ZMAGOVALCEV ......
Lp Dean
040/239-554
ghost.013@gmail.com
Kolendar - Avstrijsko DP Elektro 2014
Uporabniški avatar
GHOST
----------------------------

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a GHOST » 18.05.2004, 07:55

IN ŠE ENA SKUPINSKA - MSM !
Lp Dean
040/239-554
ghost.013@gmail.com
Kolendar - Avstrijsko DP Elektro 2014
Uporabniški avatar
GHOST

OdgovorNapisal/-a blisk » 18.05.2004, 13:27

Bravo Elo....tako se dela! :lol: . Ko sem jaz vozil 1:10 sem se tudi trudil da bi čimveč sotekmovalcev demoliral, pa mi je parkrat kar dobro uspelo :P .
Je pa res da če je avto slabo nastavljen se to večkrat dogaja, predvsem nehote.
No, moram reči da pa se mi to ni dogajalo v nedeljo in sem zelo zadovoljen z vožnjo nasploh v F1 Rally. Trkov praktično ni, vsaj jaz jih nisem imel in tudi videl jih nisem. Skratka - odlično. Pa tudi zelo zanimivo je ker je večina voznikov F1 čisto izenačenih, kar se lepo vidi na rezultatih - prvih 5 praktično v istem krogu po 30min!.
Zanimivost pa dvigne tudi čimveč kategorij. Sicer ne vem zakaj se ni vozila še 1 : 8 IC, je pa bilo vsekakor zanimivo videt tudi 1:5 in elektro. Upam da bo tudi v prihodnje tako.

Lep pozdrav z priprav na 24ur.
Zdenko Gačar.
Its nice to be important,, but its more important to be nice...
Uporabniški avatar
blisk

OdgovorNapisal/-a DobnikarA » 18.05.2004, 14:12

No ja, na sliki sem bil kdaj tudi že boljši.. :lol: :D
Sicer pa lepa dirka v vsesplošnem smislu. Za prvič sicer nekaj "porodnih težav" z našo elektro kategorijo, a se pač tudi to še dalo poštimat (časi, štarti, itd.). Konec koncev, vaja dela mojstra, tudi pri organizaciji. Ostalo pa itak ni kaj dodat - lepo vreme, pista, časovna usklajenost, dobri boji,...
Fino mi je bilo, da smo peljali praktično vse kategorije, edino za C mi je pa žal da jih nismo lahko gledali na tekmi (upam da naslednjič v Tolminu).

Kar se mene tiče, je bilo sicer v redu za prvič (sploh prvič delal kroge po Tolminski pisti, ki je tehnčno precej zahtevna in jo moraš res dobro poznati, da pelješ vsak krog konstantno...). Kategorija 1:10 200mm pa moram reči, da je to to (spet en nov izziv zame :), a se bo treba še precej naučiti od izkušenih. Hvala torej vsem (Vuga, Sajovic, Elo,...), ki ste mi pomagali in pokazali kako se kaj dela pri tej zadevi, se priporočam še naprej, a vseeno upam, da bom naslednjič manj nadležen z mojimi "A to je tko al kaj? Aha, to pa tkole,... itd.":lol: Je pa vsaj na Tolminski pisti 200mm skoraj zagotovo hitrejša klasa od elektro, saj moč motorja in dve prestavi naredita svoje. Ko bom imel pa obadva avta nastavljena kot se šika, bom pa lahko to potrdil iz prve roke :wink:

lp Aleš

PS: ELO, ciljanje v bok, zadek, spredek bo treba pa še precej trenirat - zmerom slabši si se mi zdi :lol:
šit, spet imam prav...
Uporabniški avatar
DobnikarA
Naš človek :)

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a ELO » 18.05.2004, 18:54

DobnikarA napisal/-a:PS: ELO, ciljanje v bok, zadek, spredek bo treba pa še precej trenirat - zmerom slabši si se mi zdi :lol:

upam da res!
Bizgec jaz, bizgec ti, bizgeci mi vsi!!!
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

Kraj: Dol pri Hrastniku

OdgovorNapisal/-a OPELFRIK » 19.05.2004, 00:38

Zdravo,

Bom pa še jaz opisal moj vikend v Tolminu.

Ker pač delam tudi ob sob. in ned. sem si vzel dopust in z nečakom, Darkom ter Deanom prišel že v soboto okrog poldneva na trening.
Vsi štirje smo kar krepko šravfali avte, ker so bli bolj v razsulo kot perajt - vsaj moj. No ostalo je čas za vožnjo, hrano, pivce pa še kaj vse tja do 23 ure, ko nas je Danilo nagnal spat - pogasnil luči hehhe. Še enkrat hvala Danilotu za sob. trenig in ostalo.
Bom kar preskočil čas od 23 pa tam do nedeljskega jutra, ko smo se ob 7 30 že podili po progi. BTW prespali smo kr v šotoru.

Čas do 1 kvali sem oz. smo preživeli ob izvijaču in pivcu za živce. Priznam pa, da nebi napihal več kot 2.0 kolk je dovolj za odvzem licence :lol:
1. KVALI - V tretjem krogu mi je Luka odtrgal spredno roko, vendar po zaslugi pobiralca, ki je mojega Impulsa postavil njemu direkt pred nos. Kaj si morem, saj so še tu
2. KVALI - več kot super 12 krogov, za dva več kot na prejšni tekmi v Tolminu. Skupaj 9/14 po zaslugi odlične konkurence.
Vsekakor je potrebno omenit dobro malico na katero je bilo pač treba nekaj časa počakat.
Razen TOP 4, ki so v senci imeli čas počenjat kaj z svojimi prašniki, smo morali ostali v
POLFINALE kjer je šlo razen nekaj napak ( zmanjkalo goriva in ...), kar po planu. končal sem kot 4, torej 8 štartno mesto v
FINALU, ki pa ga je bolše pozabit in se veselit naslednjega ter upati, da ti ne crkne motor že v prvem ovinku, da ti ne odlomijo felno in amortizer, da neboš zaradi tega še 5 krat v ograjo treščil in da ne končaš v 18. minuti z uničenima ležajema na kuplungi in počeno vzmetjo.

SKRATKA, bilo je super v vseh pogledih, tudi tekmovalnem čeprav sem končal kot zadnji z odstopom v finalu.
Se pa veselim dejstva, da za konkurenco nisem zaostal več kot 3 sek na krog, razen seveda Jernejom, ki pa je vse ostale premagal še za dodatnih 1,5 sek pri najhitrejšem krogu.
Vsekakor imam še rezervo, saj vozim z 2100 gr težkim Impulsom, ki ga poganja že kar prepihan motor, pa še fiksno os imam spredaj.

Hvala vsem, ki so nam omogočili ta vikend in prijetno druženje, pa lep pozdrav do Novega Mesta.

Vladimir Knehtl
manj poliješ, več spiješ
Uporabniški avatar
OPELFRIK

OdgovorNapisal/-a DMX » 19.05.2004, 02:06

DOBRA DIRKA !

Pohvale organizatorju, ter tekmovalcem.
Prav lepo je bilo gledati finale 1:10 200mm.Se vidmo na prihodnji dirki za DP.
A ja, edin to, lahko bi vozili 3.kvalifikacije brez problema :cry:

lp SANDI
Uporabniški avatar
DMX
Forumski veteran

Kraj: Rečica ob Savinji

OdgovorNapisal/-a freestyle » 20.05.2004, 21:58

DOBER VECER! NIMAM KAJ DODAT SUPER ORGANIZACIJA, SUPER
DIRKA. ZELIM SI SE VELIKO TAKIH DIRK.VESELIM SE ,DA SMO
ODPELJALI KATEGORIJO 1/5 IN UPAM ,DA BOMO LETOS
ODPELJALI SE KAKSNO DIRKO. FANTJE NE ZANEMARIT TE KLASE,
KER JE ZELO ZANIMIVA.DODAL BI SE LEP POZDRAV.

L.P FREESTYLE
freestyle
Naš človek :)

Prejšnja

Vrni se na Prireditve.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov