Napisal/-a GODFATHER » 05.12.2004, 00:30
Da še jaz kaj dodam!
Hvala vsem, ki tako lepo hvalite organizacijo. Tako smo pač navejeni. Kar se lotimo delamo popolno!
Zelo sem vesel, kako so vsi vozniki bili navdušeni nad potekom in kompletnim razpletoom dirkanja. Pokazali so veliko mero zbranosti in fer odnos pri spuščanju hitrejših predse. In ob vsem tem navdušenju ne morem mimo tega, da že razmišljam o novem terminu!
Dejal bi, da se je moj 9 eur Graupner 300 kar lepo kosal tako z MAMBO, kot tudi z PERMAXOM. Z malo sreče bi mogoče lahko bil 2, toda realno je nekje bilo pričakovati tretje mesto. Nejc je bil razred zase, čeprav smo bili vsi mnenja, da je mambo izdal njen sistem vzratne vožnje, kjer mora voznik izgubiti živce, ko mora čakati 2 sekundi da lahko da v "rikverz". Pri meni pa je bil največji problem moj regler, ki je bil BTW regler od 1:10 avtomobila v vrednosti 150 eur, pa kaj ko ni imel "rikverca" in vsakič ko mi je avto postavilo 90 stopinj na položeno cev, sem pač moral lepo "mirno" počakati na pobiralca, kateri so svoje delo opravljali vestno in v skladu z zakoni!
Presenetile so me vožnje tistih, ki jih nisem poznal (njihovih voženj) ali tistih, ki sem jih videl voziti pred nekaj časa in so danes pokazali, da so vožnje v MORACU, Tolminu in vztrajno treniranje na našem MIKRODROMU prinesle rezultate!
Pohvalno!
Še enkrat hvala vsem za današnji dan!
Bilo je čudovito!
Lep dan