po drugi dirki za DP Slovenije - STÖR-RING Avstrija

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

OdgovorNapisal/-a GODFATHER » 23.05.2005, 14:39

Moram rečt samo to, da vidim samo eno megleno sliko nas elektrašev! Nikjer slike avtov v akciji, niti podelitve! SRAMOTNO!

Drugič nas ne rabite niti klicat, da pridemo zraven in vam po hrvaški in avstriji reklamo delamo!

Odbijete nam eno kvalifikacijo, ne upoštevate pravilnika in hočete FINKA, ki je goljufal in bil diskvalificiran zaradi prelahkega avta v prvi finalni vožnji, dati na tretje mesto in našega Sandija vreči iz zasluženega 3 mesta!

Se vidi, da nas imate za zadnji izmeček in nas tako tudi obravnavate!

Pobiralce smo morali na kolenih prosit, da so se zdevali na svoja mesta, da smo lahko štartali, seveda po 5 minut zakasnitve baterije niso mogle bit več tako polne in so nam na konce zmanjkale in ob prazni bateriji se motor še dodatno greje, tako sem imel zmerja na koncu 100°C. Toda to vas tako ne zanima!

Ne pričakujte več, da bodo avstrijci prišli kdaj še elektro vozit! S takšnim obravnavanje NE!
Se (NE)vidimo

Lep dan
Dejan Šabeder
041578468
dejan.sabeder@gmail.com

SHEPHERD-NOSRAM-THUNDER TIGER-ASSOCIATED-NOVAROSSI-ENETTI
Uporabniški avatar
GODFATHER
Stara sablja

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a nejc » 23.05.2005, 15:41

Pa še nekaj z moje strani
Pohvaliti moram organizatorje, ki so dobro izpeljali dirko do konca, brez kakšnih večjih zamud. Sam sem zelo vesel saj je bilo res užitek gledati toliko tekmovalcev :shock: Hvalabogu, da je zdržalo tudi vreme 8)

Kar se pa tiče šikane v kategoriji 1:8 Rally, je pa takole. Ko si jo naštudiral si lahko čez celo ravnino vozil s polnim gasom, vendar to ni bilo dobro za motorček :o
Pohvalil bi tudi nova voznika v kategoriji Rally F1 :D

Če upoštevam, kar sem napisal sam in drugi o dirki, lahko rečem, da je bila vsaj zame fantastična :D 8) :D
http://www.delko.si/
Mugen MBX-6R EU
Uporabniški avatar
nejc
Naš človek :)

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a DMX » 23.05.2005, 16:45

Super dirka, nora proga z veliko oprijema ter hudo konkurenco v 1:10 elektro. :lol: Sicer sem bil prvic na tej pisti in morem reci da se mi vse dopade,.... pasa za oci.

Kar se tice nas elektrasov pa.... ne vem kaj se greste, to je letos ze drugic da ste nam odbili ene kvalifikacije, bolje bi bilo ce bi sestavli urnik tekmovanja dan pred dirko, da se ve katera kategorija kdaj ob katerem casu, bi potekalo vse kot je treba in bi bila pavza krajsa. Za te 3K bi lahko vozili teh 30 min na tekmo. Beri pravilnik ki je zgoraj pod
OBVESTILO za vse organizatorje, ki se bodo letos organizirali dirko, da ne bo vedno ista pesem, mislim... elektrasi mormo vozit 3 kvalifikacije in 3 finale :evil: .... to tudi nasim sosedom ni bilo vsec... c c c ... upam da zaradi tega ne bo naslednjic manjsa udelezba elektrasov.

Graja leti tudi na pobiralce, ki jih je treba prosit da pridejo na svoja mesta...

Nekaterim priporocam, da si preberejo pravilnik, ker mi je nekdo od organizatorjev prbil, sej tehnicnih pregledov v Sloveniji sploh ne opravljajo.... halo !!!! :lol: :lol: :lol: ... bi jih pa mogli, vsaj za prve 3 .

Drugac pa pohvale MSM jevcem za lep vikend :wink:

Se vidimo na naslednji dirki za DP.

Nekaj slik elektrasov.
Priponke
tc3.jpg
Boxi elektrasov
tc3.jpg (119.43 KiB) Videno 3111 krat
dmx.jpg
dmx.jpg (110.82 KiB) Videno 3134 krat
stocer.jpg
stocer.jpg (114.52 KiB) Videno 3102 krat
Zadnjič spremenil DMX, dne 24.05.2005, 13:59, skupaj popravljeno 2 krat.
1/12th scale on CARPET some of the BEST racing in the WORLD to watch.

JOIN US!

Ain't no sunshine
Uporabniški avatar
DMX
Forumski veteran

Kraj: Rečica ob Savinji

OdgovorNapisal/-a DMX » 23.05.2005, 16:49

...
Priponke
buco.jpg
buco.jpg (127.71 KiB) Videno 3111 krat
fink.jpg
fink.jpg (111.65 KiB) Videno 3098 krat
1/12th scale on CARPET some of the BEST racing in the WORLD to watch.

JOIN US!

Ain't no sunshine
Uporabniški avatar
DMX
Forumski veteran

Kraj: Rečica ob Savinji

OdgovorNapisal/-a lagnaf » 23.05.2005, 18:43

Še elektro boxi ... :D :D :D
Priponke
dsc04874.jpg
dsc04874.jpg (82.96 KiB) Videno 3060 krat
dsc04876.jpg
dsc04876.jpg (80.66 KiB) Videno 3056 krat
Lep pozdrav

Don't drink and drive, get High and Fly
---------------------------
Uporabniški avatar
lagnaf
Naš človek :)

OdgovorNapisal/-a GHOST » 23.05.2005, 19:12

Še elektro ( da ne bodo rekli da jih nismo slikali in da so zapostavljeni )

Slika

Slika

Slika
Lp Dean
040/239-554
ghost.013@gmail.com
Kolendar - Avstrijsko DP Elektro 2014
Uporabniški avatar
GHOST
----------------------------

POHVALA

OdgovorNapisal/-a FREDDY » 23.05.2005, 20:15

Tudi jazbi pohvalil dirko kajti organizirana je bila profesjonalno še enkrat čestitam vsem zmagovalcem in organizatorjem. Zahvalil bi se posebej Zdenkotu in Alešu za pomoč pri dirki ter vsem kateri ste mi pomagali

HVALA

LP FREDDY !
Uporabniški avatar
FREDDY

Kraj: Ruše

OdgovorNapisal/-a cuoresportivo » 23.05.2005, 20:41

Torej, prvo en lep pozdrav vsem na forumu. Moram rečt, da se še nisem niti dobro naspal. Torej, kje naj začnem. Pohvala vseh pohval gre Tomaž "Fuelboy" Čučku, Dean-u "Ghost" Popiču, ter vsem ostalim pomočnikom, moji punci Nini, g. Prochaski ter gospodu Martelanz Herbert-u. Hvala tudi Anžetu Č. , da nam priskrbel prenočišče. Bilo je super.

Osebno se moram zahvalit družini Škofič, ki so bili zelo prijazni ter radodarni. Aleš mi je podaril kar nekaj delov za model, njegova žena pa je poskrbela za dobro kosilo. Če ne bi ona, sploh ne vem kdaj bi jedel .:D Hvala še enkrat. Čestitam pa tudi za vrnitev na sceno. Bravo.

VSem tekmovalcem od A do Ž bom rekel HVALA za tako množično udeležbo. Pokazali ste res veliko, tako tuji vozniki, kot naši. Naše bi še posebaj pohvalil, saj so vozili tako kot se spodobi. Čestitke Stanislavu "Nitro-s" Kokolu, Dejanu "TC3" Šabedru, Mateju "POkavec" Vučanoviču, .......... ter vsekakor Jerneju "SERPENT" Vugi za odličen rezultat. Res noro kar si pokazal. Sam sem vztrajal za tiste statistične podatke o najhitrejših krogih , ki so bili res hitri. 8)

Vidim, da je nekaj posameznikov spet nezadovoljnih. Očitno nekaterih res ne moremo zadovoljit, pa če naredimo tako ali tako. dejan kot si napisal za Finka, napaka ni bila na naši strani. G. Prohaska je nekaj zamešal v tisti minuti. Kot si videl, je na koncu bilo vse v redu. Popravi me če se motim. Kar se tiče slik.......najami profi fotografa, pa boš mel slik za cel album. Samo plačaš si sam. Da pa ni nobene slike, se spet motiš.

Nabralo se mi je zelo veliko slikovnega materiala. Le tega bo možno videt čez par ur, saj že 3 ure urejam slike. Slik je namreč preko 500(samo z moje strani). Če bo kaj zanimanja, bo mogoče za neko ugodno ceno dobit medij z vsemi posnetki ter par filmi.

p.s. Tomaž, midva pa odpreva šampanjec na prvem sestanku. 8)
Zadnjič spremenil cuoresportivo, dne 24.05.2005, 10:35, skupaj popravljeno 2 krat.
Lep pozdrav(best regards)
Aleš Berce

www.fotobanda.si
www.tehnox.si
Uporabniški avatar
cuoresportivo

Kraj: Šentilj\Slovenia

OdgovorNapisal/-a ELO » 23.05.2005, 21:09

zame še ena tekma, ki nadaljuje tradicijo odstopov (serpent slovenija, serpent avstrija, bologna, DP,....)

letos še na nobeni tekmi nisem uspel voziti polfinalov, kaj šele finalov!

mogoče je čas za menjavo hobija ali pa vsaj kategorije :?

me prav zanima kak model avta bi moral biti to da bi ga jaz skupaj sestavil pa da bi brezhibno deloval vsaj pol ure...

glede na to da je ena izmed kvalitet tekmovalca tudi na tekmo pripravljen brezhiben model.... brezveze....
Bizgec jaz, bizgec ti, bizgeci mi vsi!!!
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

Kraj: Dol pri Hrastniku

po drugi dirki za DP Slovenije - STÖR-RING Avstrija

OdgovorNapisal/-a slimline » 23.05.2005, 21:29

Kot prvo čestitke vsem udeležencem dirke,ki so pokazali da je v Sloveniji kar nekaj zelo dobrih voznikov.Čestitke tudi Tomažu Alešu in Dejanu za zelo profesionalno izpeljano dirko brez večjih zapletov,klub temu da je bilo število prijavljenih zelo veliko.Skratka dirka (sama organizacija),vikend(vreme)in druženje kot si lahko samo želimo in upamo, da bo takih vikendov še več.

lp Jože
tel.041 456-845

e-mail: slimline@teleing.com
Uporabniški avatar
slimline

Kraj: Ptuj - Muretinci

OdgovorNapisal/-a Tratnik » 23.05.2005, 21:33

Najprej čestitke vsem tekmovalcem še posebej zmagovalcem.

Konkurenca v vseh kategorija je bila zares huda. Sam sem imel na žalost v finalu kategorije F1 težave z motorjem in sem odstopil, upam da bo drugič bolje.

Pohvalil bi tudi organizatorje, za zares vredu speljano dirko.

Lp
Izidor
Uporabniški avatar
Tratnik
Član

Kraj: Zgornje Gorje

OdgovorNapisal/-a nitro-s » 24.05.2005, 00:05

Zelo sem zadovoljen, da smo dirko z toliko voznikov (65) uspešno spravili pod streho. :lol:

Pohvala gre uspešnemu timu:
- MSM: Čuček Tomaž-u, Berce Aleš-u in Popič Dean-u
- MORAC: Prochaska Ewald-u in Martelanz Herbert-u (timing)
brez njih ne bi bilo dirke. :wink:

Zahvala tudi Danilo-tu, ki nam je posodil transponderje.

Zame je bila to najbolj uspešna dirka (5. na dirki in 3. za DP 1:10 200mm). :P

Z modelom sem bil zelo zadovoljen. Vse je delalo tako kot je treba.
Samo roko še bo treba malo nastaviti. 8)

Zahvalil bi se tudi mojemi mehaniku Pero-tu za pomoč in hitro 'tankanje', brez njega ne bi bilo 3. mesta za DP. :lol:

Pohvalit je treba tudi naše fotografe za veliko in lepih slik. :D
LP Stanko

GSM: 070 688-446 ___ E-MAIL: stanislav.kokol@triera.net

XRAY X4 2024 Stock - XRAY X12 2025 - BURI 2.2
Tamiya TT-02 - Tamiya TT-02R 21.5T
SANWA M17, RM MT4
Uporabniški avatar
nitro-s

OdgovorNapisal/-a cuoresportivo » 24.05.2005, 00:55

Obljuba dela dolg pravijo.......torej galerija slik je pripravljena. Glede hitrosti odpiranja vas edino prosim za razumevanje, saj linija ne omogoča več kot toliko. Hvala. Kot sem omenil ter kot piše na strani, če želite imet slike v polni resoluciji, mi pišite. Na strani sta tudi dve večji sliki, ena od teh je 360°posnetek proge v Moracu.

http://sportnosrce.ath.cx:9191/povezave/msm%20dp%20morac%202005/index.htm
Zadnjič spremenil cuoresportivo, dne 29.05.2005, 13:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Lep pozdrav(best regards)
Aleš Berce

www.fotobanda.si
www.tehnox.si
Uporabniški avatar
cuoresportivo

Kraj: Šentilj\Slovenia

OdgovorNapisal/-a grilnet » 24.05.2005, 08:15

ELO napisal/-a:me prav zanima kak model avta bi moral biti to da bi ga jaz skupaj sestavil pa da bi brezhibno deloval vsaj pol ure...

NTC3 z eno modifikacijo! :lol:

LP
Uporabniški avatar
grilnet
Forumski veteran

Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a ELO » 24.05.2005, 08:33

pa misliš da sem dovolj sposoben da bi colske vijake uspel privijačiti??!!??
Bizgec jaz, bizgec ti, bizgeci mi vsi!!!
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

Kraj: Dol pri Hrastniku

OdgovorNapisal/-a GODFATHER » 24.05.2005, 08:33

grilnet napisal/-a:
ELO napisal/-a:me prav zanima kak model avta bi moral biti to da bi ga jaz skupaj sestavil pa da bi brezhibno deloval vsaj pol ure...

NTC3 z eno modifikacijo! :lol:

LP

Raje ELEKTRO TC3 in walkman z zvokom nitro motorjev - Elo to je zate!!!

Lep dan
Dejan Šabeder
041578468
dejan.sabeder@gmail.com

SHEPHERD-NOSRAM-THUNDER TIGER-ASSOCIATED-NOVAROSSI-ENETTI
Uporabniški avatar
GODFATHER
Stara sablja

OdgovorNapisal/-a fliper » 24.05.2005, 17:01

še moje mnenje o dirki!!

super vikend, super dirka, ampak moje pomankljivo znanje o modelu me pač ni dlje prineslo kot v polfinale. žal si nisem znal nastavit menjalnika in seveda tudi ne motorja! to so pač izkušnje katere si moram nabrat!

zahvalil bi se rad frediju z katerim sma super sodelovalo kot mehanika, ampak znanje (mojo o reliju njegovo o serpentu je pač tak...), pomagala sma si pač vsak po svojih moče. škoda je da mu je na štartu ugasnil motor, nato so se pokazali problemi na fergazerju, katerih sam nisem znal odpraviti, to ga je žal stalo dobre uvrstitve! nato pa mislim da sem mu kar dobro nastavil motor!

na dirki je bilo kar nekaj nivih poznanstev, katere mislim da nikoli nebojo škodle kvečjemu le pomagale v nadeljevanju hobija!

kaj pa se tiče štarterjev bi rekel to da kjub zamudi vse potekalo kot je potrebno! za zamudo pa mislim da ni tako hudo, kajti če si na dirki cel dan ti ena urca kaj dosti ne pomeni!

lep pozdrav aleš
Uporabniški avatar
fliper

Kraj: Ptuj - Gerečja vas

OdgovorNapisal/-a nitro-s » 24.05.2005, 17:57

Še objava V. Jernej-a na myTSN-ju :wink:

http://www.mytsn.com/publ/publ.asp?pid=11122
LP Stanko

GSM: 070 688-446 ___ E-MAIL: stanislav.kokol@triera.net

XRAY X4 2024 Stock - XRAY X12 2025 - BURI 2.2
Tamiya TT-02 - Tamiya TT-02R 21.5T
SANWA M17, RM MT4
Uporabniški avatar
nitro-s

OdgovorNapisal/-a fliper » 24.05.2005, 18:04

ooooooooooooooooooo stane na mytsn si!!! čestitke
Uporabniški avatar
fliper

Kraj: Ptuj - Gerečja vas

OdgovorNapisal/-a ŠKALEC » 24.05.2005, 18:37

fliper napisal/-a:ooooooooooooooooooo stane na mytsn si!!! čestitke

Hja, saj ti boš tudi enkrat ko boš velik ! :lol:

Po slikah sodeč, ker nisem bil na podelitvi kolajn ter pokalov vidim, da smo MSM-jevci namenili tudi za zmagovalce šampanjec .
S tem smo dodali samo piko na "i" z izredno izpeljano in načrtovano dirko, kakršne dvomim da še bo katera, razen če jo bomo spet priredili člani MSM-ja.
Pozabil sem pohvalit tudi našega bivšega člana Deana P., ki si je vzel čas in sprejemal prijave, sestavljal skupine in prav tako nedeljo reskiral, da je z ostalima voditeljema deloval kot "violina". Res, čestitke vsem trem.
Tekma je potekala tekoče in brez zapletov.

Tekmo sem namreč spremljal kot gledalec in sem imel več možnosti za opazovanje kot tekmovalci sami, zato sem opazil eno zadevo, ki ni bila najbolj primerna za takšno prireditev.
Nekajkrat je bilo potrebno pobiralce prosit, da zasedejo svoja mesta, nekateri so pa na pobiralsko mesto prišli kar z pločevinko piva. :shock:
Mislim, da to ni najbolj primerno, saj pobiralec deluje z pločevinko neresno in nezbrano.

Toliko iz moje strani.
Uporabniški avatar
ŠKALEC
Forumski veteran

Kraj: Ptuj

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prireditve.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov