Torej, prvo en lep pozdrav vsem na forumu. Moram rečt, da se še nisem niti dobro naspal. Torej, kje naj začnem. Pohvala vseh pohval gre Tomaž "Fuelboy" Čučku, Dean-u "Ghost" Popiču, ter vsem ostalim pomočnikom, moji punci Nini, g. Prochaski ter gospodu Martelanz Herbert-u. Hvala tudi Anžetu Č. , da nam priskrbel prenočišče. Bilo je super.
Osebno se moram zahvalit družini Škofič, ki so bili zelo prijazni ter radodarni. Aleš mi je podaril kar nekaj delov za model, njegova žena pa je poskrbela za dobro kosilo. Če ne bi ona, sploh ne vem kdaj bi jedel .

Hvala še enkrat. Čestitam pa tudi za vrnitev na sceno. Bravo.
VSem tekmovalcem od A do Ž bom rekel HVALA za tako množično udeležbo. Pokazali ste res veliko, tako tuji vozniki, kot naši. Naše bi še posebaj pohvalil, saj so vozili tako kot se spodobi. Čestitke Stanislavu "Nitro-s" Kokolu, Dejanu "TC3" Šabedru, Mateju "POkavec" Vučanoviču, .......... ter vsekakor Jerneju "SERPENT" Vugi za odličen rezultat. Res noro kar si pokazal. Sam sem vztrajal za tiste statistične podatke o najhitrejših krogih , ki so bili res hitri.
Vidim, da je nekaj posameznikov spet nezadovoljnih. Očitno nekaterih res ne moremo zadovoljit, pa če naredimo tako ali tako. dejan kot si napisal za Finka, napaka ni bila na naši strani. G. Prohaska je nekaj zamešal v tisti minuti. Kot si videl, je na koncu bilo vse v redu. Popravi me če se motim. Kar se tiče slik.......najami profi fotografa, pa boš mel slik za cel album. Samo plačaš si sam. Da pa ni nobene slike, se spet motiš.
Nabralo se mi je zelo veliko slikovnega materiala. Le tega bo možno videt čez par ur, saj že 3 ure urejam slike. Slik je namreč preko 500(samo z moje strani). Če bo kaj zanimanja, bo mogoče za neko ugodno ceno dobit medij z vsemi posnetki ter par filmi.
p.s. Tomaž, midva pa odpreva šampanjec na prvem sestanku.