Napisal/-a GODFATHER » 14.10.2007, 22:49
Najprej bi se rad zahvalil tekmovalcem, ki ste prišli in omogočili, da je otvoritvena dirka uspela. Bilo nas je manj kot sem pričakoval toda dovolj da smo vsi veseli, da smo danes bili tukaj. Otvoritvena dirka je uspela in samo enkrat je lahko otvoritvena in VI ste bili del tega svečanega dogodka. Hvala vam.
Posebej bi se zahvalil tudi Saši Holeček, ki je kot prva punca peljala na naši progi, to je bilo v soboto na treningu. Nato bi se zahvalil Tamari Pustoslemšek, ki pa je bila prva punca, ki je vozila dirko na naši progi. Ta dogodek bo ostal za zmeraj zapisan. Hvala vama.
Potem bi se zahvalil Alojziju Osvaldu za načrt proge, ki je dokazal, da je bila izbrana najboljša možna poslikava proge na tem malem prostoru.
Zahvalil bi se tudi Nejcu Duhu, Roku Rudlu, Jerneju Krajncu ter Alojziju Osvaldu za pomoč pri pripravi proge.
Zahvalil bi se MSM za posojo sistema za merjenje krogov. Klubu ZAMOD za posojo ozvočenja, Občini Duplek in teniškemu društvu Duplek za odstop prostora, Alešu Petroviču za izvrstno pripravljeno hrano, Gradbeništvu Klem za vozniški oder, Neonart ali natančneje Sandiju Škrinjaru, Varnosti, Toptap ter Print division za obleko, ki je ima oder sedaj, Neonart za nalepke in zastave, LRP za nagrade, Pro activ za nagrade ter na koncu moji ženi za strpnost pri tem mojem hobiju in porabljenem času, ki je bil potreben da je kaj takega kot je ta proga nastalo.
Za samo dirko bi se zahvalil Nejcu Marčiču, ki je bil sodnik in tehnična kontrola, Borutu Svoljšaku, ki je vskočil na mesto časomerilca takrat ko sem jaz vozil, gledalcem, ki so vspodbujali svoje favorite.
Čestital bi vsem za izvrstne vožnje, fer dirko, resnost pri upoštevanju natančnega urnika, še posebej pa bi čestital Sandiju Bankotu, ki je omogočil, da je vsaj enkrat igrala slovenska himna.
Čestitke tudi Andreasu Finku za nov rekord proge, ki je v 17T sedaj 10,448, ter Hannesu Lerchbaumeju za rekord v 23T, ki je 11.647s.
Skupni rezultati so v priponkah, natančnejši rezultati pa bodo objavljeni jutri kot .zip file.
Kot je že Alojzij povedal, smo pripravljeni organizirat še eno dirko pred zimo in to čez 14 dni, to je 28.10., vendar le v primeru, da je prijavljenih vsaj 15 tekmovalcev skupaj v 23T ali 17T.
Lep dan
- Priponke
-

- skupno17ta.jpg (55.17 KiB) Videno 2579 krat
-

- skupno17tb.jpg (56.98 KiB) Videno 2577 krat
-

- skupno23t.jpg (58.63 KiB) Videno 2576 krat