REZULTATI DP LJUBLJANA 21. 3. 2004

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

OdgovorNapisal/-a Danilo » 24.03.2004, 15:20

Janezu bi lahko odgovoril na vprašanje , zakaj dirka v Gaiu ,zakaj ne v Tolminu le delno. Bilo je tudi v igri ,da Gorica organizira tekmo v Tolminu, toda zadnji dan pred izdajo koledarja dirk na pisti v Tolminu , me je Saša Kogovšek obvestil ,da imajo namen dirko organizirati v Gaiu. Zakaj v Gai-u , pa vam bo povedal Goriški klub.
Moje mnenje je ,da naj se organizira dirke za DP na urejenih progah ali pistah tako, da bodo imeli možnost voziti vsi ki se z avtomodelarstvom ukvarjajo v kategorijah ,ki so razpisane za DP.
Na žalost je v Sloveniji pista samo v Tolminu , medtem ,ko je prog lahko več , če se jih na primernih prostorih ali parkiriščih uredi z malo znanja ,truda in stroški. Če bo tako , potem bomo vsi zadovoljni in ne bo bojazni ,da se dirk ne bi udeleževalo zadosti tekmovalcev. V Tolminu pa se bom osebno vedno trudil ,da bo dirka izpeljana tako ,da se bo večina rada vračala v Tolmin , ker razdalja ,katera nekatere tako moti ne bo več ovira.To lahko potrdijo tudi že stalni obiskovalci,kateri so si nabavili tudi letno karto za obisk piste .

l.p.iz deževnega Tolmina
Uporabniški avatar
Danilo
Naš človek :)

Kraj: Tolmin

OdgovorNapisal/-a MC GAYVER » 24.03.2004, 17:59

Oh ja še enkrat bom razložil

ELO je v svojem postu omenil:

no, in na vse to ti kot glavni in edini dizajner ter kot edini merilec posameznih točk te proge ter kot eden izmed risalcev obravnavane proge sporočam naslednje:
z zeleno pobarvana polja proge na letališki so mišljena kot povozna polja, torej polja brez ovir takih ali drugačnih, polja, ki služijo za vožnjo po njih...

Zelena barva je v neki debati med nastajanjem proge izpadla kot dobra ideja za barvno popestritev proge (imitacija trave) na noben način pa nikoli niso bile to povozne cone. Če pogledamo progo in vse zelene cone štejemo kot povozne potem je bolje na prazen park plac postavimo 3 prazne pločevinke od pira in vozimo okoli njih z polnim gasom in se veselimo "dirkanja"

Famozna Mc gayverjeva lata pa je nastala zato ker se je kar nekaj tekmovalcev odločilo da tam ne bo šikane ampak bodo vozili naravnost lato smo večkrat privijačili v finalu F1 je bila skoraj vseh 30 min na svojem mestu tik pred koncem dirke so se zaradi trka potrgali vijaki in je bila s strani pobiralcev odmaknjena da ne moti poteka dirke
Tik pred začetkom finala 1/10 sem bil s strani dveh voznikov pozvan naj lajšte ne vrnem da bo šlo hitreje.
Privijačil sem letev na svoje mesto žal pa pri tem porabil vse razpoložljive vijake ko so jih z nekaj karamboli zopet potrgali mi pač ni ostalo drugega kot da jo postavim nazaj ker pa sem pri tem dobil občutek da se en avto načrtno zaletava sem na letev stopil in jo zadržal na njenem mestu omenjeni avto se je kot edini še tri krat zaletel v famozno lato nakar je odstopil. Lajšto sem pustil na istem mestu in je tam ostala do konca dirke.

lp jest
Uporabniški avatar
MC GAYVER
Stara sablja

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a ELO » 24.03.2004, 21:56

jamranje še v mednarodnem jeziku:

Conclusion and remarks
I'm dissappointed, because not only I didn't make a good result, but also I damaged the car.

I really think that such a track and organization isn't suitable for a national championship, demonstraiting this is also the low number of drivers and the non-running of the 1/8 I.C. Track scale.

več na:
http://www.mytsn.com/publ/publ.asp?pid=9786

in še nekdo se je potrudil:
http://www.mytsn.com/publ/publmem.asp?pid=9802

p.s.:
zeleno je za vozit, namesto "fillet"

l.p.
de elo
Bizgec jaz, bizgec ti, bizgeci mi vsi!!!
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

Kraj: Dol pri Hrastniku

OdgovorNapisal/-a the team » 25.03.2004, 09:19

Ja kar je preveč, je preveč.
Zopet se oglaša nekdo, ki ne dirka. Mislim, da če se prirejajo dirke na nekem nivoju, ne glede na merilo avtomobilo, je bila proga res PORAZNA.
Ja Jani, boš moral včasih tudi kakšen dinarček rizkirat za dobro tekmovalcev. Veni-vidi-vici.

Dejan
Uporabniški avatar
the team
Član

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a MaNe » 28.03.2004, 22:53

Ja itak, če je desetina ljudi, ki je na tem forumu že kdaj držala komande v rokaj, kaj šele avto pelala, je dosti.

Eni samo pišejo, kritizirajo, pljuvajo, serjejo, v resnici pa sploh ne obstajajo, kaki luzerji. Da mu daš da organizira dirko se itak posere.
LP
Nejc
Uporabniški avatar
MaNe
----------------------------
----------------------------

Kraj: Slivnica pri Mariboru

OdgovorNapisal/-a ELO » 08.04.2004, 08:31

prosil bi, da tehnični delegat 1.tekme za DP meni ali na ZOTKS pošlje rezultate tekme, pač skladno s pravilnikom!

v primeru da rezultati ne bodo dostavljeni skladno s pravilnikom tekma ne bo štela za državno prvenstvo!

naslov za rezultate: elo@siol.net

ps:
-naj na tem mestu opozorim da je rok za pošiljanje rezultatov že zdavnaj potekel!
"prefinjen" način nižanja ugleda državnega prvenstva, mar ne?
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

OdgovorNapisal/-a MC GAYVER » 08.04.2004, 09:05

kdo po pravilniku je dolžan delegirati delegata :?:

:?:
Uporabniški avatar
MC GAYVER
Stara sablja

OdgovorNapisal/-a MANTUA » 08.04.2004, 09:50

ELO, če že citiraš pravilnik, si ga pred tem vsaj preberi !

V prvem delu pravilnika za tehničnega delegata je napisano:

Tehnični delegat je od svojega kluba izvoljena oseba, ki kot predstavnik ZTKS na dirkah za državno prvenstvo RV avto-modelov kontrolira potek dirke in spoštovanje pravilnikov. Tehničnega delegata pred vsako dirko za DP določi in potrdi ZTKS.

Modelarsko društvo Nebec Hobi ima tehničnega delegata, ki je usposobljen za opravljanje svojih nalog.

Tehničnega delegata na dirki za DP v Ljubljani 21.3. 2004 ni bilo zato, ker ga ZTKS pred dirko ni določila in ga ni poslala na dirko.

ELO je napisal tudi tole:

"prefinjen" način nižanja ugleda državnega prvenstva, mar ne?

Ugotavljam, da gre za malomaren odnos ZTKS do dirk za državno prvenstvo radijsko vodenih avtomobilov Slovenije. Ker je Gregor Koritnik (ELO) predsednik podkomisje za avtomodelarstvo pri ZTKS, ga kar tule javno sprašujem, zakaj ima ZTKS tako malomaren odnos do državnega prvenstva, da njen predsednik sploh ne pozna pravilnika, ali pa se ga zavestno ne drži?

Nedopustno je da uradne osebe, zaradi osebnih zamer zlorabljajo svoj položaj in s tem načrtno nižajo ugled tekmovanj z radijsko vodenimi modeli avtomobilov.

Mislim, da so nadaljna pojasnila nepotrebna. Nikakor se namreč ne nameravam spuščati na ELOv nivo in o njem pisati zaupnih podatkov iz privatnih pogovorov, ki jih sam zelo rad objavlja na forumu.

Pripomnil bi še, da se verjetno spet uresničuje rek: "Ljudje imajo takšnega voditelja, kakršnega si zaslužijo." V Sloveniji med vsemi avtomodelarji namreč ni niti enega človeka, ki bi bil pripravljen nepristransko in prostovoljno skrbeti za urejene razmere in dokler ga ne bo, bo položaj takšen, kakršen je.

Kot sem že povedal, se sam umikam od organizacije tekmovanj, namesto tega bom raje na tekmovanjih odprl prtljažnik avtomobila in prodajal rezervne dele, ter nudil tehnično podporo tekmovalcem (Legalno in z računom!), namesto organizacije, pa bom raje še sam odpeljal kakšno dirko in so ob tem zabaval, oblastniki pa naj se kar sami dogovorijo o pravilih in lokacijah tekmovanj...
Uporabniški avatar
MANTUA
Naš človek :)

OdgovorNapisal/-a ELO » 08.04.2004, 12:00

jebiga, sem pač nepismen malomarnež!

in ne spoštujem pravilnika strogo po točkah, ker določene stvari niso v prid širjenju in popularizaciji modelarstva!

vsa ta leta nazaj so si organizatorji sami našli tehničnega delegata, torej je veljal nek !!!!gentleman agreement!!!!

verjamem pa, da je nekaterim težko nekoga poklicati in povprašati če bi bil tehnični delegat tekme! prav tako je težko poslati skene finalnih voženj nekomu!

da pa imam jaz malomaren odnos do DP lahko po moje kje drugje razlagaš! za razliko od časov ko si bil predsednik ti, se sedaj na podlagi moje pobude vsaj društva nekajkrat letno dobimo in pogovorimo o zadevi imenovani avtomodelarstvo.

sedaj pa mi povej kaj in komu sem jaz osebno zameril tako, da potem nižam ugled tekmovanjem!

nižaš ga kvečjemu ti, ko vsaki stranki v svoji trgovini govoriš da je DP v pizdi, da je 1:10 umetno postavljena in da je v pizdi,....
da je v kurcu totalno vse kar ni rally....
še dobro da nekateri razmišljajo!

to, da boš prodajal robo na tekmah pa poslušam toliko časa kot sem na sceni, pa še enkrat ni nihče od tebe na tekmi mogel nič kupiti! tako da to je mlatenje prazne slame!!
enako velja za vožnjo samo.....

in namesto da bi pisal to kar si pisal bi lahko raje rezultate zbral in jih razposlal!

me pa na mestu še zanima ali si ZOTKS opomnil naj ti določi delegata? pač v duhu da si skušal storiti kar najbolje za DP in izvesti brezhibno tekmo....
nisi, prav tako kot nisi na društva v ustreznem roku poslal vabila na tekmo, kot to veleva pravilnik, katerega tako zelo spoštuješ!

kot voditelja si me izbral tudi ti, celo glasoval si zame, torej si boljšega pač ne zaslužiš!

rade volje pa svojo funkcijo s katero imam samo izgubo časa in stroške prepustim komu drugemu!
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

OdgovorNapisal/-a ELO » 08.04.2004, 12:06

MC GAYVER napisal/-a:kdo po pravilniku je dolžan delegirati delegata :?:

:?:

in kdo ga je v preteklih dveh letih pa so delegati vedno bili? saj smo jih med drugim plačevali in smo bili plačevani! da ti povem: organizatorji sami!!!!

in kaj se je naredilo, da za MD NEBEC HOBI ti dogovori ne veljajo več? ker preklicali jih nismo, sploh če upoštevaš da si je MDNG že pridobilo delegata za tekmo v aprilu.....

kdo je komu stopil na žulj oz. kaj je krivo temu?
jasno, elo s svojim nonrally razmišljanjem in kobe s svojimi serpenti....
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

Prejšnja

Vrni se na Prireditve.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov