Glede same podelitve moram reci, da se mi je zdela ena lepse izvedenih -dosedanje so bile bolj na nacin - vzemimo ze te pokale in gremo domov.
Tokrat se mi pac ni zdelo tako. Za vsako leto bi mi bilo vsec, da se podelitev izvede na podoben nacin;
-na primernem prostoru (kot je bil tale)
-z anketo (to je nekako edina moznost, da tudi tekmovalci podajo svoja mnenja, ali je bilo DP po njihovih zeljah ali ne in kaj bi bilo potrebno izboljsati/spremeniti za vnaprej)
-z mnenji predstavnikov društev,...
Skratka, da se potegne črto pod DP in kako dalje. Na tisto kar se predstavniki drustev domenijo na sestankih tekmovalci itak nismo imeli dosti vpliva, zato bi bilo prav, da se pripravi neka stalna referencna anketa (pri pripravi le-te lahko pomagam tudi sam). Na podelitvi za vsako sezono bi to anketo razdelili, rezultati pa bi tudi predstavnikom drustev na sestanku za novo sezono pomagali oblikovati potek drzavnega prvenstva. Pogoj bi bil seveda, da od tekmovalcev ne pridejo samo dobitniki pokalov, pac pa vsi ki so in bi želeli tudi v bodoce sodelovati na tekmovanjih...
No, pa naj se kdo drug napise, kako se mu je vseskupaj zdelo, da ne bom samo jaz nakladal
lp Ales
šit, spet imam prav...