MANTUA ECO V NASLEDNJI SEZONI ??????

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

MANTUA ECO V NASLEDNJI SEZONI ??????

OdgovorNapisal/-a OPELFRIK » 23.07.2003, 00:47

Pozdravljeni,

Glede na to, da sem se odločil kupit hrošča :D in letos malo potrenirat z njim -
BTW sem totalni :oops: noob :oops: v modelarstvu :idea: .

:?: Zanima pa me kaj bo s tekmovanjem v naslednji sezoni ( 1:8 Mantua-ECO ), glede na ne preveč veliko udelezbo v tej.

Prva dirka 5 tekmovalcev, 2 = 7, 3 = 6, 4 = 4, 5 = 3

Pa opazil sem, da so najboljši v Mantua- ECO skoraj povsem enakovredni najbolšim v Rally F2, kako to ????
manj poliješ, več spiješ
Uporabniški avatar
OPELFRIK
----------------------------

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a MihaM » 23.07.2003, 20:34

Zakaj so skoraj povsem enakovredni najboljšim v F2? :roll:
Hja, včasih so to eni in isti tekmovalci... :idea:

Če ne bo več kategorije Mantua Eco... lahko še zmeraj tekmuješ v F2. :P Nič hudega. Ali pač? :wink:
"Ne čakaj pomladi, ne čakaj na maj..." Ah, kdor čaka, dočaka.
Uporabniški avatar
MihaM
Član

Kraj: Tolmin

OdgovorNapisal/-a ukolaric » 24.07.2003, 11:50

ola!!

ne se sekirat bo bo MANTUA ECO!!!!!!!!

jaz bom 65% vozo naslednjo sezono MANTUA ECO! :twisted: :twisted:

Lep pozdrav
sem modelar????
Uporabniški avatar
ukolaric
Naš človek :)

OdgovorNapisal/-a the team » 24.07.2003, 12:09

Ne sekiraj se, če imaš roko boš tudi ti zmagoval, predvsem pa se posveti avtomobilu, da bo zdržal celo dirko.Pa pazi, da ti prodajalec ne bo podtaknil napačno gorivo-TUDI TO SE DOGAJ-, saj veš prodajalec vedno ve največ.
Za trenerja pa izberi Droleta, njegova vožnja je zelo dobra.
Uporabniški avatar
the team
Član

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a MANTUA » 11.08.2003, 10:34

the team napisal/-a:Pa pazi, da ti prodajalec ne bo podtaknil napačno gorivo-TUDI TO SE DOGAJ-, saj veš prodajalec vedno ve največ.

Ja, ja,

prodajalec je vedno kriv za vse težave, predvsem pa ima veliko koristi od podtikanja napačnih stvari !

Z gorivom za model Mantua ECO je takole:

Proizvajalec priporoča gorivo, ki vsebuje 10% kvalitetnega Ricinovega olja, 10% nitrometana in metanol. S tem gorivom deluje motor najbolje. Ker začetniki nimajo dovolj izkušenj z nastavljanjem motorja, jim za začetek vedno priporočam bolj mastno gorivo z 15% olja in 5% nitrometana, s katerim motor nima tako mirnega prostega teka, pa tudi pospeševanje in končni obrati so nekoliko slabši, vendar je s tem gorivom skorajda nemogoče uničiti motor.

Tisti začetniki, ki vedo več od prodajalca, pa seveda nasvetov ne potrebujejo, saj znajo vse narediti sami. Seveda se ne smejo čuditi, če jim po kakršnemkoli naključju modeli ne delajo tako, kot bi si želeli.

The team, pa bi lahko prihodnjič, kadar se loti takšnega obrekovanja uporabil imena in priimke, da bi lahko vedeli o kom in o čem govori.

JANEZ NEBEC
Uporabniški avatar
MANTUA
Naš človek :)

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a ELO » 11.08.2003, 14:54

o tem z gorivom in neuničljivosti motorjev , učiti, učiti in še enkrat učiti ( by TiTo), namreč se vse prevečkrat vidi ko na treningih kakšen eco force motor pribrni mimo kakega rally avta!
za take paciente je vsekakor bolje gorivo 5%/15%/80%.....

fantje, je treba prvo prebrati navodila in priporočila proizvajalcev, šele potem se lotiti pametovanja okoli motorja in goriva!

ta vikend je bilo izmerjeno nekemu hrošču 202 st. celzija, hmmm, vsaj 60st. preveč!!!
Bizgec jaz, bizgec ti, bizgeci mi vsi!!!
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

Kraj: Dol pri Hrastniku

Mantua

OdgovorNapisal/-a OPELFRIK » 11.08.2003, 21:58

Pozdrav,

Kot začetnik sem pač želel kupit hrošča, ker ga vsaj 90% modelarjev oz. dirkačev priporoča.
Tako sem se odzval na Sašotov oglas, ki prodaja kao skoraj "novega" hrošča. Vendar "tip" je totalno neresen in na objavljen GSM ne odgovarja. Posledično temu je stvar padla v vodo.
Naslednji korak je bil mantua rally race ( star preko oglasa ), ki pa se tudi ni izkazal za najbolj ugoden nakup.
Tako, ker pač denarja ni v izobilju čakam na novo priložnost ugodnega nakupa, vendar se mi zdi da bo kar treba novega kupit.

Vsekakor pa se naslednjo sezono vidimo na dirkališču ali bo to v Mantua ECO ali F2 skupini pa je ??????????.

LP, Vladimir Knehtl
manj poliješ, več spiješ
Uporabniški avatar
OPELFRIK

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Luki » 15.08.2003, 10:12

Živjo

Ja Elo se zgodi ta mašinja zihr bl zdrži obremenitve kakor tvoj motor.

se ne pravm da je 202st. preveč fargazer je bil zanič, igla za doziranje bencina je bila že preveč obrabljena.
drgač pa še velik modelarskih užitkov.

Luka 8) :D 8)
Luka iz okolice ljubljane
Uporabniški avatar
Luki
Član

Kraj: Ljubljana - okolica

Vrni se na Prireditve.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov