POZDRAVLJENI !
Tudi sam bi k dirki dodal sledeče:
Organizacija na dirkah, ki jih prireja Topspeed je iz dirke v dirko boljša.
Vse poteka kot mora. Všeč so mi novi boxi (kot v tujini, kjer se mehaniku model pripelje v višino pasa in se ne rabi prepogibat !)
Pohvale organizatorju in vsem, ki stojijo za tem projektom. na koncu je edino malce ponagajal računalnik, ampak po sklicanem sestanku se je zadeva uredila.
Z svojo vožnjo sem izredno zadovoljen. Po sorazmerno dobrem štartu sem začel čez čas nekatere prehitevati že za krog, ampak veselje se je končalo na zadnjem ovinku pred ravnino, kjer sem iz ovinka totalno pohodil gas in "zabrisalo" me je direktno v leseno konstrukcijo novih boxev !
Moj mehanik, ko je model pobral ni delovalo več ovinkanje, prav tako nisem imel sprednjega pogona, saj mi je ob srečanju z lesom ven vrglo sprednjo polosovino.
Na pomoč mojemu mehaniku je priskočil Robert (brzi) in popravil zadevo, tako sem po 3 minutah v boxih ponovno začel z vožnjo.
Nekateri so me prehiteli že med tem za več krogov .... začel sem se prebijati ponovno iz ozadja in kljub temu nadoknadil zamujeno, tako da sem dirko končal na 4. mestu, kar je po vsem tem zame velik uspeh.
Ob tej priliki bi se zahvalil Brzemu za pomoč in pa mojemu mehaniku.
Čestital bi vsem tekmovalcem za osvojena mesta, predvsem pa prvim v posameznih kategorijah.
Posebej čestitam SOKOLU za osvojeno 3.mesto.
Toliko .....
Lep pozdrav
Škalec