Lep pozdrav !
TC4-FT je že omenil nekaj obupnih dejstev !
Dirka naj bi v osnovi bila v Krapini kot je bilo na začetku leta rečeno in objavljeno, nato ste vsi pisali po forumu da mora biti Rečica, ker je vedno tam odlična dirka! Kot da mi kdo laže ? Mogoče večina ljudi ki je nabijalo poste cel mesec neve kaj je dirka ? Še niso bili na pravi dirki ? še jaz nisem bil na pravi dirki, pa je to le ta bila ?
Vse skupaj se je začelo cca. pol ure prepozno brez sestanka brez navodil kako ravnati z transponderji kdaj jih vzeti kdaj jih vrnit, zaradi tega so nekateri imeli težave že v kvalifikacijah. Prva kvalifikacija nekdo reče štart in vsi naenkrat štartajo, kot da so na prvi diki in sploh nevejo zakaj se gre

..
Prva kvalifikacija brez vage brez tehničnega pregleda, brez označevanja gum itd... Nepotreben test frekvenc, saj so bile motnje klub temu da imamo drage komende nove kvarce dobre sprejemnike itd...
-Pohvalil bom skrb za kosilo in samo hrano !
Potem pa finale vzamem svoj transponder 2 min pred štartom ga dam v avto nakar se ppo štartu prebijem naprej in glej ga zlomka meni ne šteje meni nič tebi nič se finale nadaljuje ...po vseh pritožbah kreganjih dobim v obraz da sem itak sam kriv v stilu " kaj pa si vzel tistega ki ne šteje "

drugo finale vzamem transponder ki šteje pa se Roman zmoti in vzame nekako isto številko ...in glej diskvalificiran sem jaz ki sem vzel pravega ..na podlagi tega da je on naredil več krogov
tretjo finale mi celo uspe peljat vozim na drugem mestu nakar so se zaleteli v mene in padel nazaj ..zgubil 2 mesti in na koncu pristal na 3, vsaj vozil sem !
Vrjamem da so se ljudje trudili pri računalnikih, vendar organizator si žal ne more dovolit da postavi pred računalnik nekoga ki nima prakse z dirkami!
Totalni nered v stilu " kdo te zaj vozi " ???? " kak te oni če smo mi zaj "
Sami odlogi štarta in podobno. Nekdo ni imel polne baterije pa je vzel odlog ...halo ?? to tut gre ??
Sabo smo si prinesli kompresor , ker ga ni bilo ( razumljivo ) veliko ljudi si je avto pihalo brez vprašanja in še včasih sem jih moral čakat daj zamislite si kaj če bi az vzel vašo komando pa šov vozit z njo ??
Po dolgem času sem bil v Sloveniji na dirki, totalno razočaran !
Mogoče pa zdaj kdo ve zakaj sem odvozil 10 dirk v AUT in 3 v Slo??
Ne spomnim se zdaj vse iz glave ...skratka povzetek dirka kjer ti dvakrat v finalu ne šteje krogov ni vredna 10€
Čau