Moderator: Jetforce
zajamsek napisal/-a:A razpisa za kategorijo truggy-monster pa ne bo? Lani ko še ni bilo nobenega truggya oz so bili še lastniki "prezeleni" da bi prišli na dirko, ste imeli razpis, letos pa ko bi jih sigurno prišlo 5 pa ni razpisa.
Ne vem no.
P.S: Jaz pridem če bo razpis za truggy kategorjio.
stare napisal/-a:Zdravo.
Lahko bi še Trugy kategorijo imel zraven. Na Jesenicah je bila,brez problema.
LP.Mare
Tyco napisal/-a:Lani je bila razpisana kategorija truggy pa vsan ni bilo in zato je letos ni razpisane.
Sami krivi!
GHOST napisal/-a:stare napisal/-a:Zdravo.
Lahko bi še Trugy kategorijo imel zraven. Na Jesenicah je bila,brez problema.
LP.Mare
Se strinjam z Mare-tom, Vse se da, če se le hoče.
------------------------------------------------------------------------------------Tyco napisal/-a:Lani je bila razpisana kategorija truggy pa vsan ni bilo in zato je letos ni razpisane.
Sami krivi!
Tyco : Šele letos se je nekako začela odvijati klasa Bigfoot in Truggy, tako da to ni izgovor.
------------------------------------------------------------------------------------
Žalostno od kluba MSM, da ni sposoben ali pa noče organizirati še eno dodatno kategorijo !
Tudi iz Marobora se bi mogoče kdo udeležil z Bigfoot-om.
Jetforce napisal/-a:Kaj ste vsi tak pametni...
NE NI BIL TO PROBLEM.. Bil je drugačen problem in ne pametujte samo zakaj ni ono in to...
spock5 napisal/-a:pomojem da ne rqabis osebnega transponderja tko al pqa tko pa mi nismo zazeljeni pa sem se vseeno prijavu lp mb
fliper napisal/-a: oglasevali pa so se taki ki sploh trugijev nimajo!
lp ales
ŠKALEC napisal/-a:Fantje, ne se kregat. Takšne debate ne vodijo nikamor.
Je pa res, da se vsak klub sam odloči za katere kategorije bo organiziral dirko, brez sugeriranja ostalih tekmovalcev. Tudi ostali klubi se ne vtikujemo v organizacijo dirk posameznih klubov.
Da ne bo kdo dobil napačne predstave ... vsak je dobrodošel na mariborsko dirko !
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov