Po NOČNI DIRKI "NA LOGU" v TOLMINU 6.10.200

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

nočna dirka

OdgovorNapisal/-a the team » 07.10.2007, 08:43

Odlična dirka v hladnih pogojih in suhi stezi. Danilo pečik.... nas je tudi tokrat dobro nasitil pred finalnimi vožnjami in nam dal novih moči za dirko.
Ne vem kaj je bilo v zraku vendar je imelo kar nekaj voznikov težave z baterijami in oddajniki, tudi naš najboljši Tolminec je moral odstopiti ker še ni poravnal računa za elektriko - škoda.
Uporabniški avatar
the team
Član

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a Danilo » 07.10.2007, 12:02

Rezultati včerajšnje tekme so sledeči:

1:8 RALLY

1.Valentin Mis 63 krogov
2.Pavlo Klančič 62
3.Izidor Tratnik 60
4.Grega Hrovat 58
5.Jernej Jakše 57
6.Anže Pečar 54
7.Goran Vignjevič 54
8.Žiga Podlipnik 47
9.Luka Podgornik 21

1:5 GT

1.Daniele Parutto 64 krogov
2.Fabio Ghliotti 60
3.Aljoša Mariutti 58
4.Dejan Ivanuš 51
5.Marko Leban 39
6.Iztok Drole 30
7.Zeno Noacco 22
8.Mansutti Paride 10
9.Fabrizio Noacco

Vsem ,ki ste prišli na dirko se še enkrat zahvaljujem za udeležbo in lepo vzdušje ,ki ste ga napravili na sami dirki.
Zahvaljujem se tudi vsem sponzorjem ,ki so pomagali z bogatimi nagradami .
Dirka bo tradicionalna in vas že sedaj vabim ,da se je udeležite drugo leto še v večjem številu.

Hvala vsem
Danilo
Uporabniški avatar
Danilo
Naš človek :)

Kraj: Tolmin

OdgovorNapisal/-a aljo » 07.10.2007, 12:04

Dirka lepo izpeljana čestite Danilotu ter Mihi, imeli smo se lepo kljub nekaj neumnosti ( pozabil polniti baterije ) tako da sem v finalu imel kar nekaj problemov kakor tudi najboljši Tolminski voznik v 1/5, škoda da se je tako končalo, drugače pa čestitke vsem ostalim tekmovalcem. Vidimo se na zadnji dirki za državno prvenstvo.

Čao aljoša :lol: :lol:
Uporabniški avatar
aljo
Novinec

Kraj: Nova Gorica

OdgovorNapisal/-a rs01 » 07.10.2007, 16:30

Zelo lepa dirka v prijatelskem vzdušju.
Ko smo prišli v Tolmin je kar močno deževalo, vendar pa je čez nekaj časa nehalo in proga se je začela sušiti in 3. kvalifikacije smo peljali skoraj po suhem. Med odmorom smo dobili zastonj zelo dobre čevape in pijačo. V finalu se mi je po težavah v kvalifikacijah vse odprlo in po hudem boju s Pavlotom( bila sva 5 sekund narazen) sem si privozil prvo zmago. Nato sem bil na žrebanju še prvi izžreban in sem dobil šampanjec.
Pa dajte še kakšne slike gor, če ima kdo kaj.

lp Valentin
rs01

Kraj: Nova Gorica

OdgovorNapisal/-a Tratnik » 08.10.2007, 09:36

Tudi jaz bi pohvalil dirko ter organizacijo. Imeli smo se zares fino :D !
Po dolgem času sem spet vozil v kategoriji rally in kjlub težavam z zavijanjem v finalu bil 3. Pa čestitke vsem tekmovalcem.

Lp
Izidor
Uporabniški avatar
Tratnik
Član

Kraj: Zgornje Gorje

dirka

OdgovorNapisal/-a freestyle » 08.10.2007, 14:12

lepa brez tezav speljana dirka...
kljub tezavi v finalu prisel do konca zadnjih 13min sem vozil brez vijaki
ki povezuje krmilni sistem volana, imel sem odsrafano desno upetje kolesa in zavore kljub temu sem prisel v bokse dal nov vijak a brez uspeha spet ista pesma tako da sem vozil kar brez. se bom obdolzil na zadnji drzavni by pa se to vsem tekmovalcem cestitam
Ciao Marko
freestyle

dirka

OdgovorNapisal/-a Nightwish » 08.10.2007, 14:44

odlično smo se imeli!!

Najprej sem sploh študiral če bi sploh šel v tolmin ker je v Ljubljani deževalo. No ko sem prišel v tolmin je še vedno deževalo vendar je čez čas prenehalo. V vsakih kvalifikacijah je bila bolj suha steza. V finalih se je pa sploh super dalo peljat.

Jaz osebno sem edine kvalifikacije do konca odpeljal po dežju. V ostalih dveh kvalifikacijah me je zafrkaval Servo motor za zavijanje in potem sem k sreči dobil zamenjavo. Zamenjal sem ga in šel vozit finale. Štartal sem zadnji vendar sem bil po koncu kroga že drugi.....naslednji krog pa prvi. Vodil sem 3 minute, vse dokler se mi ni odvij vijak na ročici servomehanizma in ročico je zategnilo malo v levo. Malo sem popravil vse skupaj s trimom vendar ni bilo kot bi moralo biti. Ampak vseeno sem se privadil in bil kar hiter.
Vglavnem sem z vožnjo zelo zadovoljen.

Čestitke vsem za dosežen rezultat!!!! :D

DANILO-tu pa svaka čast!!!!....zastonj čevapi, sok, nagrade itd itd!!!!!

Naslednje leto pridem 100%!!!!!!

Se vidimo v FINALU čez 2 tedna :D

lp
Uporabniški avatar
Nightwish

Kraj: Ljubljana - Bežigrad

Vrni se na Prireditve.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov