Pozdravljeni zanima me koliko je interisentov za pokalno tekmo OFF-ROAD Šmartno 24.4.2011 Kakšne posebne želje po novih kategorijah truggy, elektro,... Proga:
Jest sem za! =) drugače pa mislem da govorim za večino off roaderjev (sploh 1:6) da smo za naprimer ni niti evropskih niti hrvaških prvenstev takrat...
lp. Luka čuden Elcon cleon mmx 1:6 KOpropo eurus ex-10 black edition Lrp blast 10 bx 1:10 Lrp shark full tuned 1:18 HB cyclone-s drift 1:10 Državni prvak 1:6 2010,2011 Evropski prvak 1:6 2011 SM SE MAL POHVALU ANE!?
lp. Luka čuden Elcon cleon mmx 1:6 KOpropo eurus ex-10 black edition Lrp blast 10 bx 1:10 Lrp shark full tuned 1:18 HB cyclone-s drift 1:10 Državni prvak 1:6 2010,2011 Evropski prvak 1:6 2011 SM SE MAL POHVALU ANE!?
Ma najboljš da kar objavte termin dirke , pol pa tist ka pride pač pride. Če se bo pa gledalo kdaj ma kdo čas , potem pomoje ne bo dirke nikol, ker se bo vsakič našel nekdo ki ne bo utegnil priti. tud jst mam v planu nekatere tekme v Italiji, bom pa vsekakor dal prednost domači sceni, ker mislm da je treba domačo sceno podpirat, in vsaka čast vam , da imate namen organizirat pokalno tekmo.
Glede na to,da je zadnje čase ogromno voznikov ki se vedno več poslužujejo elektro OFF ROADA-a, sem mislil,če bi bilo mogoče da se napravi določen pravilnik za 1/8 elektro. Sam osebno mislim da je čas,da se stvar uresniči
Verjamem,da nisem edini ki bi prišel vozit in bo pomoje ogromno interesentov!