Zdej pa še mal povzetkov iz tekme.
A finale:
Finale po dobrih 10 minutah ustavljen, pretrgala se je zanka za zazanavanje transponderjev na modelih. Nadaljevali po slabih petih minutah z 20 minutnim delom. Nekateri so vmes dofilali akuje, drugi so na hitro popravili nastavitve, ali pa podnamazali obutev
Suvereno premoč sta pokazala Dejan in Zdenko. Modela sta v primerjavi z ostalimi dva razreda višje, tako po ceni kot po legi. Malce sicer fanta pozabita na suvereno lego modela in delata nekaj sivih las ostalim
Vožnja Zdenka je bila razred zase. Bravo!
Luka je do tretjega mesta prišel z zelo umirjeno in konstantno vožnjo. Tudi bravo!
Jaro se je našima prvouvrščenima štajerskima kolegoma na začetku zelo dobro postavljal po robu, a mu vendar ni zneslo. Vozil je izredno lepo, po mnenju mnogih, kar prelepo. Žal mu je 3. mesto preprečila skoraj popolnoma rascefrana sprednja guma. Vseeno vse pohvale Jaro in čestitke, odličen dosežek na domačem terenu!
Gosakov Miran, je na začetku vozil kar lepo z ostalimi štirimi, a je bil tempo le nekoliko prehud in je izbral sebi primernega. Samo poglejte njegov najboljši krog, fant bi sigurno navozil lahko več krogov!! Njegov model je imel tudi nekoliko nenavadno nastavitev, a dovolj dobro, da se je Miran počutil v 30 minutnem finalu s prekinitvijo dovolj lagodno. Bravo tudi Miran!
Aleš, njegov peresni model je bil večkrat žrtev skoraj 2x težjih "bombnikov" prvouvršečnih. Precej nesreče je imel s sprednjo gumo (penco), ki je bila skoraj prilepljena na vzmetenje. Čestitke Aleš, da si sploh naredil toliko krogov!
Nesrečni Marko, motnje & Co. Res škoda. Bo bolje naslednjič!
B finale:
Matevžek je od samega začetka prevzel vodstvo in ga trdno držal do konca. Bravo Matevž, in hvala ker nisi zakuril Šulija
Moja malenkost ni našla na sicer odlično uravnovešenim modelom na tepihu take uravnovešenosti tudi na znameniti izlaški podlagi. Ampak to je tekma in kljub temu je bilo super vse skupaj, samo gara se je vozila prav nesramno razklumpano... najboljši krog sem postavil kmalu po postanku v boksu, ko je Jaro stvari precej podmazal
Robi in Sašo sta se borila do konca! Ampak, Robi je s svojim daljšim stažem na koncu le pokazal Sašu, da so na koncu pomemben krajši zaostanek, ne pa boljši najboljši krog. Ampak iz tegale Sašota bo še nekaj

Kar tako naprej!
Anže se je kot novinec dobro odrezal, bravo! Ni dosti manjkalo do višje uvrstitve.
Gregatu pa samo lahko rečem: Več sreče prihodnjič!
Skrivnost do uspeha v Izlakah je bila uravnovešenost modela na svojevrstni podlagi. Potem se je dalo vozit. In to kar hitro! Marsikateri smo imeli probleme, a to spada tudi zraven.
Če še nekako združim moje mnenje o voznikih. Razlike med vozniki so se izredno zmanjšale, posebno v A finalu. Prav zanimivo bi bilo videti, če bi fantom dali identične modele vse z enakimi nevtralnimi nastavitvami. To bi bil pravi boj!
To je to nekako, če ni slik pa prija mal teksta naklomfat.
Zdej pa da vidimo ostale junake, kaj bodo še povedal. Če me boste šimfal, pa me dejte, samo, da vam bo odleglo.
P.S. Res, pričakoval sem mnogo večjo udeležbo.....
Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...