Zdenko je ponovno res suvereno vodil. Čestitke! Med teki je pokazal tudi letenje s helikopterjem Piccolo. Čeprav ga ima šele 1 teden, je lepo lebdel in od časa do časa naredil kakšen obrat
Drugouvrščeni Luka je ponovno pokazal svoje znanje v vožnji in se je kot daleč najmlajši tekmovalec v A finalu ponovno odlično izkazal! Čestitke Luka tudi za skupno 2. mesto! Bravo!
Tretjeuvrščeni je bil malo presenečenje. Miran si je z zelo dobro premišljeno, nekoliko nenavadno nastavitev modela - slika zgoraj (!) priboril 3. mesto. Samo 1 krog pred Jarom, ki mu je pred finalom prijateljsko posodil župco...

. Čestitke Miran!
Prav nič kaj manj odličen je bil Jaro na 4. mestu. Na začetku je res slabo kazalo, vendar se je Jaro preko 30. minut vztrajno prebijal v ospredje. Bravo Jaro!
Na 5. mestu je končala moja malenkost. Odličen štart, model je šel superca (poglejte čas najboljšega kroga). Po 10 minutah pa so se začeli pojavljati problemi. Nenadzorovano spreminjanje smeri... vmes sem šel v bokse popravit tehnični problem (odvil se je zadek) in potem nadaljeval vožnjo. Tudi sprednje levo kolo se je skoraj odvilo. Skratka precej tehničnih problemov, ki so botrovali tudi k spektakularnem brušenju letvice in vožnje med nogami tekmovalcev, pobiralcev in bližnjih ob progi. Vseeno pa sem bil s 5 mestom zadovoljen.
Dejan je imel tehnično okvaro (zvita zadnja os) in zato predčasno končal finale. Tudi to se dogodi... Marko pa je tudi predčasno končal, saj je se njegova naprava ne razume najbolje v družbi Sanwe...
B finala žal nisem spremljal, bo pa kdo drug povedal.
Po koncu smo prejeli priznanja in pa skupna priznanja in nagrade iz rok vodilnih v podjetju MIBO Modeli. Tekmovalci od 5. mesta navzdol so dobili karoserije 1:24, zadnji v seštevku, novinec na zadnji tekmi, Franc pa je dobil plišasto maskoto
Na tem mestu bi se podjetju MIBO zahvalil za njihov trud in seveda nagrade, vsem ki ste sodelovali in pomagali pri organizaciji tekem in seveda vsem tekmovalcem in njihovim mehanikom!
Upam, da se bomo v jeseni zopet dobili v še večjem številu!
Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...