EKIPE IN ČLANI ZA 24 UR TOLMINA

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

EKIPE IN ČLANI ZA 24 UR TOLMINA

OdgovorNapisal/-a Danilo » 04.05.2004, 23:03

ST.ŠT. EKIPA

1 MINERVA DRIM TIM I vozniki : Gregor Koritnik,Jan Simon Meršol , Jože Murn , Valentin Kemperle;mehaniki:Aljoša Gril,Vidic Igor,Berger Vanja,Berger Miha,Vavžnik Roberta, Anja Lazar;

2 AMK VRHE - ŠVICRJI vozniki: Matej Miklavec, Matej Glavina,Boštjan Gašperšič,Boštjan Rener; mehaniki: Damir Kerin;

3 MSM MARIBOR vozniki: Tomaž Čuček,Tomaž Švajger,Matej Zmrzlikar,Zdenko Gačar; mehaniki: Daniel Hohnec,Stanislav Kokol,Dejan Tomažič,Dean Popič,Srečko Mezgec;

4 MZ 1 (ITALIJANI) vozniki: Ometto,Alessandrello,Strukul,Boero;mehaniki:Schepis;

5 MANTUA MODEL SLOVENIJA vozniki:Janez Nebec,Izidor Tratnik,Dušan Drole,Nejc Drole; mehaniki: Jure Tratnik(1),Jure Tratnik(2), Primož Lavrenčič,Igor Sirk;

6 MDNG 69 DREAM TEAM vozniki: Jernej Vuga,Aljoša Mariutti, Andrej Abramič,Mojca Benko;rezervni voznik:Paulo Klančič; mehaniki: Johan Mariutti,Edi Benko,Žarko Vuga,Zoran Podlipnik,Sašo Kogovšek;

7 ECO ++ vozniki: Andrej Habjan,Rok Bizjak,Rok Tigeli,Aleš Dobnikar;mehaniki:Slavko Habjan,Srečjo Bizjak,Miran Tigeli,Robert Blazina,Roman Cerar;

8 MAIN TEAM TOLMIN vozniki:Miha Mlekuž,Kavs Ambrož,Drole Iztok,David Kravos; rezervni voznik:Nejc Obid; mehaniki:Jug Metod,Kravos Alojz,Rejc Boštjan,Obid Branko,Jug Tadej;

9 TEAM MANTUA ITALY vozniki:Massimo Poldi,Fulvio Lodi, Pasquale D'Angelo,Adriano Tarragoni,rezervni voznik:Fabio Truppia; mehaniki:Franco Poldi, Rosso Rosso;

Tako ,to je seznam vseh ,ki bodo akterji spektakla nad spektakli !
Imamo 73 voznikov in mehanikov!! Lepa številka ni kaj .

Vse ekipe obveščam ,da se od danes naprej že pripravlja kreditacije za vse voznike in mehanike.Vsaka ekipa bo ob prihodu v Tolmin preko vodje ekipe dvignila vse kreditacije pri meni osebno ali mojemu pomočniku Robertu Mavriču. Varnostnik v območje boksov ne bo brez nje pustil nikogar! Vsaka ekipa pa bo dobila tudi 4 bianco kreditacije za svoje prijatelje sorodnike ali ostale ,ki si bodo kreditacijo lahko izven območja sposojala , da bo možen obisk ekipe , toda samo v pokritem boksu , nikakor pa ne v boksu med vožnjo.

Poskrbljeno bo tudi za pijačo in jedačo ,ker smo na prireditev uspeli dobiti domačega gostinca . V primeru kake kapljice z neba pa bo postavljen tudi velik šotor. Ekipe ,ki bi želele v območju mini avtodroma kampirati ,pa bi prosil če mi to javijo ,da poskrbim za dovoljenje lokalne skupnosti oz. upravljalca parka. Poskrbljeno bo tudi za prvo pomoč v primeru kake nezgode. Vsi tekmovalci in mehaniki bodo v dneh dirke zavarovani s strani Zavarovalnice Slovenica ,ki je glavni pokrovitelj dirke.

Vsi ,ki bi želeli še kakšno drugo informacijo me prosim pokličite na tel. 031 622 574. Na vprašanja na forumu ne bom odgovarjal !

V primeru ,da bom imel informacije ,ki bodo splošnega značaja v zvezi z dirko jih bom objavil tu na forumu.

l.p. Danilo
Uporabniški avatar
Danilo
Naš človek :)

Kraj: Tolmin

OdgovorNapisal/-a Kalimero » 13.05.2004, 14:49

Pune ste ljudi skupaj dobili, majke mi!

I dvije strane ekipe od ne slovenije, to je baš super.

Možete reči da je internacijonalna utakmica i dobiti veliko euri od sponzora!
Ovcu bez gospodara i zimi strižu!
http://www.sintal.si/
Kalimero
Član

Kraj: Ljubljana - Nove Jarše

OdgovorNapisal/-a Čur » 13.05.2004, 16:36

Slišim, da so se tujci ustrašili, ko so videli, da tudi jaz vozim!
Uporabniški avatar
Čur
Stara sablja

Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a MC GAYVER » 13.05.2004, 17:38

Čur napisal/-a:

Slišim, da so se tujci ustrašili, ko so videli, da tudi jaz vozim!

poglej svoj avatar :!:
Uporabniški avatar
MC GAYVER
Stara sablja

Kraj: Ljubljana

Vrni se na Prireditve.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov