Napisal/-a SERPENT » 09.05.2004, 21:15
Pozdravljeni,
nekateri ste že doma, nekateri še potujete, jaz pa sem ravnokar prispel: truden a zelo zadovoljen.
Truden, ker smo se vsi tako nagarali, da bi naredili res lepo progo in imeli dobro organizacijo. Zadovoljen pa, ker je to (vsaj v mojem pogledu) tudi uspelo. Res, da smo končali malo kasneje kot smo predvideli, toda naša želja je bila kot vedno ugoditi cimveč tekmovalcem, kar je po eni strani dobro, po drugi pa slabo.
No, prepričan sem, da smo naredili res pravi spektakel, kajti uspelo nam je privabiti res veliko tekmovalcev in gledalcev, še posebej glede na kar neugodne vremenske napovedi in razmere. pa tudi medijsko je bila tekma zelo odmevna, kajti med drugimi smo privabili tudi nacionalno televizijo, ki je danes v denvniku (šport) že predvajala nekaj posnetkov današnje dirke.
Hrana je bila odlična, prostor za stezo tudi, in da se malo še sebe pohvalim, mislim da je bila proga res profesionalno narejena. Seveda ni mogla zdržati vseh tistih trkov, ki so res bili močni, toda vsi tekmovalci, s katerimi sem govoril, so mi priznali, da so res uživali voziti na hitri in zelo tehnični progi.
No ja, sem se pač malo razpisal, toda občutki so res enkratni, tako da tudi, če bojo kakšne negativne kritike, bom danes lepo spal, kajti vem, da sem v to dirko vložil ves svoj čas in trud, ker sem želel narediti nekaj, kar bi ljudem ostalo v lepem spominu.
Seveda pa bi se ob tej priliki rad osebno zahvalil vsem, ki so pripomogli k tej prireditvi: sponzorjem in pa še posebej vsem članom Modelarskega društva Nova Gorica, kajti brez njih bi do te dirke sploh ne prišlo! Hvala!
Mislim, da lahko zagotovo rečem, da je ostalim, ki niste prišli, lahko resnično žal, kajti bilo je res LEPO!!!
Lep pozdrav do naslednjič
Jernej Vuga