Super je bilo, odlično vzdušje. Pohvale Jerneju in Danilotu za uspešeno izpeljano dirko, kljub nekaterim komplikacijam. Seveda zahvale tudi Mateju, TOP modeltehnih. Makaroni so bili odlični.
Čestitke predvsem Zdenkotu za skupno zmago, ki ni bila lahka in seveda Aljoš-u za zmago v 1:8C, ter Tinetu za tretje mesto. Aljoša zgleda, da ti gre vse kot po maslu, ko imaš kakšno stvar na avtu na revers, saj si letel kot sneta sekira.

Čestitke tudi Nejcu za drugo mesto v 1:10 in Robiju za skupno drugo mesto v 1:8 C.
Kar se tiče moje vožnje v 1:10, delno zadovoljen, predvsem, ker mi ni uspel krog pod 21 sec. Prvič sem probal z drugačnim načinom vožnje, po napotkih gopoda Grila seveda, tako da bo potrebno še veliko vadbe za pravilno uporabo tehnike v praksi.
Rezultatsko seveda dosti bolj, ker mi je uspelo zmagati z dokaj rezervirano in kontrolirano vožnjo brez večjih napak. Probleme sem imel tudi z vidljivostjo, saj se mi je z očali ponoči vse bleščalo.
Skupna zmaga je ušla za las, saj sva imela na koncu z Sinopolijem enako točk. Poleg enako število zmag, je nato štelo tretje mesto, ki ga jaz zaradi smole v prejšni dirki nisem imel. Pač vse lepo in prav, takšna pravila so v vse motošportih. Moram pohvaliti tudi složnost Italijanov, saj se je Sinopoli celo tekmo vozil izven točk za skupno zmago, nato pa ga je na koncu spustil Italijanski kolega na tretje mesto, kar je zadostovalo za skupno zmago. V glavnem tudi tako se dobivajo tekme. Žal najna taktika z Nejcem ni predvidevala takšne poteze, ki je bila čisto legalna.
No da še omenim izbruh Sinopolija, ki je skoraj med tekmo razbil oder, Nejcu bi lahko padle kontrole, ki jih drži na ograji. Zašel se je nenormalno dreti in tolči po alu reklami. Presenečeni smo bili vsi, kajti kaj takšnega še jaz nisem videl. Takšno dejanje bi lahko bilo kaznovano z odbitki krogov ali takojšno diskvalifikacijo.
LP