Napisal/-a Danilo » 08.11.2004, 10:05
Lep pozdrav!
Včeraj zvečer se je ekipa srečno vrnila domov.Vsi smo zelo zadovoljni ,da smo uspeli z kandidaturo ,obenem pa se že zavedamo velike odgovornosti ,ki nam jo taka prireditev nalaga.
Moji občutki na tem sestanku so bili zelo pozitivni in stalno sem imel občutek ,da je Slovenija zelo spoštovana članica EFRE , zahvaljujoč predvsem Žarkotu in njegovemu ,to moram povdariti, velikemu trudu da smo opazno prisotni pri delu same EFRE.
Sama predstavitev kandidature ,ki je bila v soboto pozno popoldne, je potekala brezhibno , kratko , vsebinsko zelo bogato in predvsem zelo prepričljivo ,tako da sem bil zelo ponosen ,da sem bil član te ekipe.
Ob tej priliki se bi Žarkotu še posebej javno zahvalil za vse kar je napravil za avtomodelarje Slovenije , Tolmin in seveda tudi za promocijo same Slovenije. Res smo lahko ponosni. Upam ,da bo ta dogodek prinesel novo pozitivno energijo v avtomodelarski šport, izbrisal vse zdrahe ki se prepogosto pojavljajo in nas združil v močno prijateljsko družbo.
Rad bi povedal samo še to , da so svoj prihod na GP Slovenije ,definitivno potrdili vsi najboljši , vključno z Salvenom.
Slovenija bo imela na tem GP možnost nastopati z neomejenim številom tekmovalcev ,tako da boste vsi ki se boste prijavili, svojo vožnjo lahko primerjali z najboljšimi.
Izkoristim še priliko in vas vabim v nedeljo v Tolmin na dirko za pokal Tolminskega grofa ,kjer vam bomo lahko podali še več informacij o tem dogodku.
l.p. Danilo