Če bodo dovoljeni "mehaniki" za zamenjavo accu-jev mislim da nebi bilo nekih problemov vozit tudi 30 minut. Tako z zamenjavo izgubimo čas ki si ga moramo pridobit med "divjo" vožnjo z 300-ko

. Bi bilo zanimivo. Problem je edino, da se med gradnjo proge ni najbolj razmišljalo o tem, da bi imeli "box-e"

. Škoda. Kot F1 ali nekaj takega. To bi res bilo zanimivo za videt. Lahko poskusimo eno testno dirko speljat med člani MSM in vidimo kje smo. Mogoče bo bolje če dam za dirko potem gor 180-ko v malo "slabšem" stanju pa 6-celic

. Bomo vidli kaj prinese čas. Na tej progi je edini problem, da 180-ka "nikamor" ne gre. Mam občutek, da avto stoji na mestu in preveč odzivno zavijanje zaradi premajhne hitrosti. Z razmerjem 21/36 je avto malo "bolj" šel vendar po 10.min. vožnje je motor imel čuden zvok (pregretje in prevelika obremenitev v ovinkih), zato sem se odločil najprej za 280 RACE in na koncu 300 s katero je najbolje vozit na 5-celic. Vsaj meni se zdi tako. Z 6.celicami je avto v ovinkih preveč "nor" in povzroča majhne težave pri vožnji. Z 5.-celicami pa je lepo obvladljiv in ima še vedno ogromno moči na ravnini in pri vožnji skozi ovinke. Sedaj imam na 300 motorju razmerje 17/42 in se motor segreje zalo malo.
Toliko zaenkrat je pa res, da je zelo težko vozit z "počasnim 180" motorjem, če je na progi kdo z "mambo" ali pa "permax-om" in oba na 6-celic vozita. Potem raje skoraj ne greš na progo, ker sta oba naredila dva kroga ko jaz enega

.
Lep pozdrav in se vidimo na dirki. Upam, da v čimvečjem številu, da bo konkurenca čim večja in bo vsak imel nekoga za tekmeca. Bo veliko bolj zanimivo za vse.
Se vidimo v MB, Borut.