24 ur bilo kje

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

24 ur bilo kje

OdgovorNapisal/-a asso » 29.03.2003, 22:26

Zdravo!!

Zanima me če je kdo interesent, da bi npr. en vikend organizirali 4 ali 8 urno dirko elektro nonstop. Formirali bi npr. ekipe po dva, tri, štiri tekmovalce. Tekmovali bi lahko ena ekipa vsak član z svojim avtomobilom časi pa bi se seštevali seveda brez postankov v boksu. Glede motorja in gum jaz nebi kompliciral. Prosim za vaša mnenja (Dejan, Aleš, Matej, ind. elektro scena).

lp

Jernej
Uporabniški avatar
asso
Naš človek :)

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a AGuRu » 30.03.2003, 14:53

Živjo,

Ja, to bi bilo res idealno za malce poživet naso elektro sceno. Že kar nekaj časa mi letijo misli okrog teh stock motorckov. V mislih sem imel, da bi zrihtal motorje, potem pa bi jih na dirki razdelili tekmovalcem. Kajti za 4 ure vožnje, ne moremo ravno pretiravati, ker so bodo stvari kar pregrevale. Malce bi bilo treba prelistati kasen 24 urni pravilnik, da bi se stvar cim bolj obnesla. Ce bi taksno tekmovanje organizirali pri nas, bi bilo v majcnih. podlaga in tudi okolje je veliko bolj prijazno za organizacijo teksne dirke.
Trenutno nas bo nekaj delalo maturo, zato ni ravno veliko časa za take stvari, ampak možnost je, da nekaj naredimo.

Najboljse bi bilo, da se drugi kaj svetujete, da cim prej kaj vozimo.

lp, matej
AMK vrhe Sežana
http://www.amklub-vrhe.si
Uporabniški avatar
AGuRu
Naš človek :)

Kraj: Sezana

Vrni se na Prireditve.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov