Tako, za nami je še ena - za leto 2005 zadnja MOC klubska dirka!
Glede na dež, ki je pričel padati po odvoženih kvalifikacijah, ravno ne moremo to imenovati dirka, toda zaradi hitrega prihoda na progo (10:30) smo lahko do 14:00 ko se kvalifikacije pričnejo kar lepo trenirali in praznili baterije.
Tako je Roman tudi sprobal svoj brushless sistem in po 3 odvoženih baterijah je imel motor 60 stopnij! NORO! Zelo pametna in v prihodnostni nujna naložba! Avto gre kolikor hočeš in ob normalnem timmingu in normalnem zobniku veliko dlje kot bi baterija zdržala ob normalnem krtačnem motorju!
Na dirko je prišel tudi Damir Kolarević iz Osijeka ter naš skupni time keeper in "svetovalec" Tomislav Strahonja prav tako iz Osijeka. Kot gledalci so prišli tudi obljubljeni gostje iz Velenja, ki so kar požirali informacije, ki so jih prejemali na dirki!
Torej odvozili smo 3 kvalifikacije. Prijavljenih 14 voznikov.
Po vseh odvoženih kvalifikacijah in tako tudi končna uvrstitev, saj je dež poplavil stezo smo dosegli naslednje rezultate:
1. Hutter
2. Fink
3. Wonisch
4. Freitag
5. Šabeder
6. Pfister
7. Himler
8. Hohenadler
9. Himler
10. Banko Sandi
11. Himler MANUELA
12. Kolarević
13. Štefanko
14. Tavčer
Natančni rezultati sledijo v ponedeljek! Časi krogov, skupni časi, .... vse sledi v ponedeljek!
Omenim naj še to, da sem v tretji kvalifikaciji ko sem naredil najboljšo vožnjo uporabil povsem nove cs22 gume in s tem pridobil veliko. Prejšnji rekord kroga 13,05 sem popravil na 12,49!!! Tudi v tej isti vožnji sem naredil prav v zadnjem krogu napako in izletel iz proge in izgubil 8s! Če to ne bi narebil bi bil 4s pred tretjim! Torej bi bil tretji! Tako bi finalne vožnje bile zelo zanimive! ŠKODA! Bil bi tako le 2s za prvim Huterjem in 1s za Finkom! Še zdaj mi je žal da ni bilo finalnih voženj! ŠMRK!
Malo statistike:
Hutter 24 krogov 5,04najhitrejši krog: 12,21
Fink 24 krogov 5,05 ..... 12,31
Šabeder 24 krogov 5,14 .... 12,49
Banko 22 krogov 5,03 ..... 13,36
Kolarević 22 krogov 5,11 ...... 13,61
Štefanko 21 krogov 5,04 .... 13,05
Tavčer 20 krogov 5,18 ..... 14,15
So pa prav vsi naši Slovenci in voznika iz Hrvaške prikazali iz vožnje v vožnjo boljše času in lepše vožnje! Le tako naprej! Se vidima na naslednjih drugih dirkah ter drugo leto na MOC dirkah!
Se beremo spet v ponedeljek!
Več o tem bo na:
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewto ... um=tc3#333
Lep dan