9.10.2005 Dirka ZAMOD CUP v Zagrebu

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

9.10.2005 Dirka ZAMOD CUP v Zagrebu

OdgovorNapisal/-a GODFATHER » 07.10.2005, 09:35

Spet je čas za pripravo 17T ovojnih motorjev.

Vsi vabljeni! Licence niso potrebne. Odhod od mene ob 7:00 uri!

Lep dan
Dejan Šabeder
041578468
dejan.sabeder@gmail.com

SHEPHERD-NOSRAM-THUNDER TIGER-ASSOCIATED-NOVAROSSI-ENETTI
Uporabniški avatar
GODFATHER
Stara sablja

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a GODFATHER » 10.10.2005, 12:10

Dirka je za nami!

Rezultati skoraj konstantni!

1. Merkaš
2. Šabeder
3. Štefanko

Pohvale Vintarju, ki je prvič v karieri (tretja dirka) prišel v A finale, kjer nas je bilo samo 6 (11 prijavljenih) in prehitel imena kot so Bregović, Krčelić, Šinko, ....). Na koncu je bil 6.

Čestitke.

Bili so zelo zanimivi dvoboji med menoj in Draženom, kjer sva vse vožnje vozila cca. 1 meter narazen. Brez popuščanja z identičnimi časi. Nikdar mi ga ni uspelo prehiteti, le v prvem finalu ko se je eden od zaostalih vanj zaletel in ga izrinil in sem tako prišel predenj in ohranil prednost. Nato pa me je v naslednjih dveh finalih suvereneo za 1-2m prehitel.

Kot lani sem 100% osvojil 2 mesto v skupni uvrstitvi, le če bi na zadnji dirki zmagal in Dražen bil 4, bi postal prvak. Možnosti so , vendar minimalne!

NAslednja dirka 23.10.2005 - lokacija Zagreb ali Krapina!

Rezultati sledijo, kakor tudi slike!

Lep dan
Dejan Šabeder
041578468
dejan.sabeder@gmail.com

Uporabniški avatar
GODFATHER
Stara sablja

OdgovorNapisal/-a N1 » 10.10.2005, 16:15

TC3 napisal/-a:Pohvale Vintarju, ki je prvič v karieri (tretja dirka) prišel v A finale, kjer nas je bilo samo 6 (11 prijavljenih) in prehitel imena kot so Bregović, Krčelić, Šinko, ....). Na koncu je bil 6.

Čestitke.

Lep dan

Še moj komentar z dirke.

Torej tretja dirka po dolgoletni stagnaciji in prehodu iz čolnarstva v avto šport z 1:10 elektro je za mano, rezultat pa zelo soliden glede na kvaliteto udeležbe.

Na dirki sem se ukvarjal predvsem z različnimi nastavitvami in home-made modifikacijami, ki so se izkazale za uspešne. V glavnem zelo dober trening za spoznavanje avta itd. Spoznanja: Futaba F 14 in pripadajoč sprejemnik ter modificiran servo z direktnim napajanjem kljub starosti desetine stoletja :lol: še vedno delujejo. Avto je na koncu kljub 1/10 kg večje teže in obrabljenimi starimi penami bil še vedno precej hiter; zahvale gredo predvsem brezhibno doma pripravljenemu motorju z 8 let starimi, dodatno ojačanimi čolnarskami fedri :) . Svoje je pripomogla še nuklearna :D kondenzatorjev; kjer je bil punch na začetku tako močan, da je bil avto na štartu neobvladljiv.

Zanimiv vikend, kvalitetna konkurenca, odličen trening in avto gre na krajši počitek.

Čestitke Dejanu za 2.mesto na tekmi in vsaj 2. mesto skupno.

Pozdrav,
N1

OdgovorNapisal/-a GODFATHER » 17.10.2005, 10:02

Dejan Šabeder
041578468
dejan.sabeder@gmail.com

Uporabniški avatar
GODFATHER
Stara sablja

Vrni se na Prireditve.