Moderator: blisk
luigidon napisal/-a:Ampak opazam, da so tile mitingi bolj lokalnega znacaja. No za tekmovalce ne, pac pa za gledalce.
Mislite, da bi se dalo narediti en državni miting? Kamor bi lahko prišlo ogromno gledalcev in katerega bi lahko precej zreklamirali...
Ali sploh je interes po cem takem?
lp
matjaz
MC GAYVER napisal/-a:
Zdej me bojo spet vsi pluval ampak jest sem skeptičen da kej takega lahko naredimo v SLO
Če se pa kdo loti tega projekta mu bom z veseljem pomagal
.
MC GAYVER napisal/-a::D Ok kool vsi se strinjate da se sigurno da kak dober miting skupaj spravit evo vam priložnosti
Pred dvemi leti sem ne hitro skupaj spravil, par prijateljev modelarjev iz različnih koncev SLO vsak je pripeljal s sabo par prijateljev, le ti so še parim povedali in nastal je prvi elektro miting majhen a luštkan, vse se je odvijalo na pisti v Radomljah, naslednje leto so pri Modri ptici obljubili ponovitev el mitinga pa ni bilo nič. Število modelarjev ki letijo na štrom se stalno povečuje, stalno me ljudje sprašujejo, kdaj bo spet kej takega, tu vidim krasno priložnost za vse ki pravite da se da naredit dober miting temo mate interes je obisk modelarjev ni problematičen torej zavihat rokave ne samo pisat poste polne parol kako bi se dalo,![]()
kar narest pa bomo videli.
eminem napisal/-a:mislim, da bi bilo to srečanje modelarjev enkrat ko bo bolj toplo, ne pa še zdaj, ker tema je kar hitro pa še mrzlo je..
L.P.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov