SPEEDMOJSTER napisal/-a:Kjer ti bomo svetovali in pomagali!
Kaj je Gusti a si psihijater ratu
Moderator: blisk
luigidon napisal/-a:Zivjo!
No naj povem, da sem čisti novinec na teh forumih. Pred kratkim sem si kupil letalo in sedaj se pridno učim oz. začenjam učit:)
In ker sem pa že dolgo čutil željo po tem, da se začnem s tem ukvarjat, sem se tako odlocil in naredil prvi korak.
Nekako sem našel preko iskalnikov tole stran in pa modelarji.com. In kaj sem ugotovil?
Ugotovil sem, da je modelarstvo oz. letenje z letali, vožnja avtomobilov ali čolnov, da je pravzaprav postal en hobi pred izumrtjem.
Spomnim se ko sem bil še majhen, koliko je bilo tega. Hodil sem tudi v modelarski krožek. Z veseljem sem prišel na kakšno tekmo ali miting pogledat. Tukaj blizu mene v Radomljah je bilo društvo Modra ptica (ali je še?), ki je organiziralo mitinge tu okoli. Oz. za tega sem vedel. Sedaj pa ne vem. Njihova stran stoji. Nikjer se ne da nic novega izvedet. Tudi za miting pri njhi že dolgo nisem slišal.
Sedaj pa me zanima kaj je vzrok temu in pa kako bi lahko to odpravili?
Je morda vzrok, da se modelarji nimajo časa ukvarjati z raznimi organiziranji mitingov, postavljanjem spletnih strani ipd. Ali je to morda premajhna podpora javnosti, premajhno zanimanje za taksne stvari?
Mislim, da to drugo odpade. Ker če bi organizirali en recimo letalski miting in okrog njega naredili dobro reklamiranje in bi dobro stvari pripravili, mislim, da bi bilo gledalcev še pa še....Ker vem, da so na tem forumu ljudje različnih poklicev, različnih zaposlitev, mislim, da ne bi bil problem dobiti nekaj ljudi, ki bi organizirali miting res na profesionalni ravni, ter privabili ogromno ljudi.
Kaj je boljsga, kot pripeljat nekaj letal in dobrih pilotov, ki razkazujejo svoje znanje. Sploh za enega otroka je to zelo privlačna stvar, pa tudi za mnogo odraslih.
Sam vem, da nisem ravno z lupo iskal kdaj kakšnega modelarja, da bi malo videl kako leti...Ampak moram pa reči, da odkar sem bil nazadnje na mitingu nisem se videl niti enega letala, ki bi letel oz. niti enega modelarja. Pa je tukaj pri nas veliko takšnih površin, kjer se da leteli in celo dve progi sta v bližini.
Mislite, da bi se dalo popularnost modelarjev kaj dvigniti?
Mislite, da bi bilo tako težko organizirati en miting in narediti vsaj malo reklame zanj? Jaz delam na radiu in mislim oz. verjamem, da bi se dalo kaj uredit. Mnogo reklam se da narediti s kompenzacijo. Radio naredi reklamo, mi pa imamo obesen transparent. Morda pride še kdo od radijcev in se v živo javi..Skratka možnosti je nešteto...
A ste za to? Oz. je tukaj kdo, ki bi rad kaj spremenil na bolje?
Jaz sem pripravljen sodelovati pri tem!
lp
matjaz
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov