zivjo!
Ker imam sedaj letalo, ki je vec ali manj sposobno izvajati nekatere akrobacije me zanima, kako se ostali pripravite na kaksen nov lik oz. novo akrobacijo?
Sedaj letim dva dni s tem letalom in mi je zelo vsec, ker zna marsikaj:) Najprej sem vozil povsem normalno, da sem se malo navadil na njegovo obnasanje. Potem naslednjo baterijo sem ze poskusil kaksne bolj ostre zavoje, pa rahel spust, potem pa 90 stopinjski vzpon itd...Pa parih izpraznjenih baterijah, sem zelel kaj vec in sem poskusil z lupingom, potem se z valjckom itd...Zdaj imam itak namen to izpilit do konca, da bi skor mize lohk delu lupinge in valjcke.
Pa me vseeno zanima kako naprej? V mislih imam recimo 5/8 lupinga pa potem pol valjcka, pa recimo hrbtni let, pa recimo lomljeni valjcek. In v mislih si sedaj ze predstavljam kaj moram za to naredit, kam je treba porinit rocko...ampak ne vem ce sem na pravi poti. Vsekakor bom letalo dvignil dovolj visoko, da lohk se kaj naredim ob moji napaki:)))
Pa se nekaj me zanima. Kako veste kam premaknit rocico pri hrbtnem letu. Nisem se probal kaj tacga, pa se nekaj casa ne bom, ampak v mislih sme si zamislil in sem pogruntal, dak o ga imas na hrbtu, tja kamor premaknes rocico, tja bo sel. Torej ce jo premaknes gor, bo sel gor, ce jo premaknes dol, bo sel dol. A je to prava taktika?
lp
matjaz