Moderator: blisk
tornado napisal/-a:Na žalost je to tako, da tisti ki so najbolj ''gobcati'' na takšne prireditve ne pridejo. Jaz sem bil tri leta zapored na tem mitingu in vsaj kar se tiče udeležbe mariborskih modelarjev je bila vedno zelo klavrna. Z izjemo modelarjev z HLG-ji (Petrovčič, Čač, Rižner....). Večjih modelov, ki so zelo interesantni za občinstvo praktično ni bilo, čeprav pa so lastniki teh modelov bili prisotni. Govorim predvsem za MB modelarje, ki jim je ta miting ''pred nosom.''
Lp Rado
HI Ja ti si pa gobcasti Koperski modelar,ki se skriva za uspehi svojega sina in Koprcani. Na nobenem tekmovanju se nis sam pokazal nicesar.Osebnih rezultatov NIMAS pa pika. LP.Ustanovi svoj klub v Mariboru pa se potem hvali in kritiziraj.tornado napisal/-a:Na žalost je to tako, da tisti ki so najbolj ''gobcati'' na takšne prireditve ne pridejo. Jaz sem bil tri leta zapored na tem mitingu in vsaj kar se tiče udeležbe mariborskih modelarjev je bila vedno zelo klavrna. Z izjemo modelarjev z HLG-ji (Petrovčič, Čač, Rižner....). Večjih modelov, ki so zelo interesantni za občinstvo praktično ni bilo, čeprav pa so lastniki teh modelov bili prisotni. Govorim predvsem za MB modelarje, ki jim je ta miting ''pred nosom.''
Lp Rado
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov