VELIKA NAGRADA LOKE 04 - krajše poročilo

Tekmovanja, srečanja, ...

Moderator: blisk

OdgovorNapisal/-a mihah » 09.06.2004, 18:28

Sicer sem offsiderski glede tega, samo dam predlog:

Zakaj se ne poskusi in se leti po naprej določenih časovnih razmakih kot v tujini. Modelar ali skupina ta in ta ima na voljo svojih vnaprej točno znanih 7 min. Pred prireditvijo predložijo organizatorju program - s čim bodo leteli, kakšna je zanimivost modelov, itd, komentator potem med prikazom to še malo začini s komentarji zanimivimi za publiko.
Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...
Uporabniški avatar
mihah
Forumski odvisnež

Kraj: Mengeš

OdgovorNapisal/-a MR.BINN » 09.06.2004, 23:34

Kakor je g.Prvinšek napisal, da so taki mitingi nujno potrebni.
Zakaj pa?

Sam sem pred leti začel vozit helikopter(model)
Takrat so bili taki časi ,da nobeden ni o tem nič vedel tisti, ki pa so o tem mogoče že nekaj vedeli, so pa bili bolj skopi z informacijami.
Sem že čist obupal in heli dal v oglas.
Seveda sem pa čisto slučajno, s kolegom prišel takrat na miting v Crn grob in tam seveda opazoval kaj se dogaja.
Sem mel srečo, da so bili takrat tam Nemški piloti z modeli helijev, ki so pokazali, kaj vse tak model lahko zmore.
Čist sem bil navdušen in svoj heli umakniv iz prodaje.

No, da me boste prav razumeli,če ne bi bilo takrat tega mitinga danes ne bi bilo mene in še nekaj ostalih helikopterašev.
Zato se takih prireditev ne sme opustiti.

Ker je res težko vse zvrsti letalskega modelarstva metati v en koš je zadeva takale.
Čuki, tud, če ne bi bilo pokala, bi nekateri od nas vseeno prišli.
Zdej ko še neveste kaj bi naredili, pa bi bilo vseeno lahko to narest čisto enostavno.
Tisti denar za tistih 20 pokalov, ki jih mislte prpravt rajši porabite za reklamo.Tako, da bo več ljudi na miting pršlo.
Začetek mitinga, pa bi lahko mal prestavl na bolj zgodnje urice.
Poskrbite, da bo hrane pa pijače dovolj za vse, pa bo.
Tud če ne bo pokalov, bomo vsaj mislim, tako pršli večina modelarjev.
Mogoče tud takih, ki so zdej sedeli med gledavci.
Tako bo lahko vsak na vrsto pršu, pa odpeljav svoj program.Neglede a zna kakšen bolj vozit al ne, se bomo lohk fajn imel.
Miting je zato, da se izmenjajo mnenja in da se imajo vsi lepo.

Upam ,da se nisem kakšnemu zdej preveč zameru, ampak tko je.

Ker smo slovenci bolj take narave je tekmovanje na takih mitingih preveč obremenilno in ta lahko pripelje do raznih pripomb in nezadovoljstva.
To pa si seveda noben ne želi.

Upam, da drugo leto Crn grob bo ,pa tut če nau pokalov!

Nč bat, tapravi modelarji bodo isto pršli!!!!!
MR.BINN
Naš človek :)

Prejšnja

Vrni se na Prireditve..

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov