Po tekmi F5J KAMNIK DP

Tekmovanja, srečanja, ...

Moderator: blisk

Po tekmi F5J KAMNIK DP

OdgovorNapisal/-a Kroko » 25.06.2004, 13:59

Tik pred tekmo je izgledalo takole...
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Uporabniški avatar
Kroko
Naš človek :)

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a mihah » 25.06.2004, 14:29

Zbrali smo se v doslej največjem številu. Vreme je držalalo komaj komaj tri turnuse po 4 grupe. Tik po zadnjem turnusu, 4. skupine se je ulil orenk dež. Flyoffov zato nismo leteli. Za skupni rezultat se je štel seštevek vseh treh turnusov.

Organizacijo je bila dobro izvedena, Primož pa je kar dobro pekel na roštilju. Baje je na koncu čevapov in klobas le zmanjkalo.

Posebno bi se rad zahvalil Roku Bordonu za kar nekaj prijaznih nasvetov glede letenja. ;)

Čestitke vsem ostalim tekmovalcem :D
Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...
Uporabniški avatar
mihah
Forumski odvisnež

Kraj: Mengeš

OdgovorNapisal/-a luigidon » 25.06.2004, 14:49

Ja rekel, bi da je bila prav fajn tekma:)))Škoda zaradi vremena, ampak važno, da smo se imeli fajn:))Čestitke vsem prvim trem za uvrstitve, pa seveda tudi ostalim....

lp
matjaz
-------------------------------------------------------
Uspeh je za drzne....
Uporabniški avatar
luigidon
Forumski veteran

Kraj: Domžale - Vir

OdgovorNapisal/-a mihah » 25.06.2004, 14:58

Evo, vreme se je kar uredilo. Gre do letet še dva flyoffa? :twisted:
Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...
Uporabniški avatar
mihah
Forumski odvisnež

OdgovorNapisal/-a luigidon » 25.06.2004, 15:33

Ja očitno ni nobenga več za letet, tko da bova sama flyoff letela:)))ČE ostali odpovedo, pridmo v fly-off tudi tisti slabši:))))))

lp
matjaz
Uspeh je za drzne....
Uporabniški avatar
luigidon
Forumski veteran

OdgovorNapisal/-a Andrej Petrovčič » 25.06.2004, 15:44

Rezultati ?
Uporabniški avatar
Andrej Petrovčič
Forumski veteran

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a luigidon » 25.06.2004, 15:53

1.MIHA HOLC
2.JOŽE ZUPAN
3.ALEŠ KOVAČ

Za ostale pa ne vem:)))

lp
matjaz
Uspeh je za drzne....
Uporabniški avatar
luigidon
Forumski veteran

OdgovorNapisal/-a matej_mejac » 25.06.2004, 17:17

Zdravo.

Najprej čestitke vsem, ki ste osvojili pokale.

Kar se tiče organizacije tekme, bi bilo lahko bolje. Tako, da bi vsi tekmovalci, ki smo plačali štartnino dobili pripadajočo malico. Tukaj ni v igri par čevapov ampak princip. Ker ni bilo blokcev se je pričakovalo, da vzame malico tisti, kateremu pripada ali pa organizator ni zagotovil zadostnega števila malic.
Med turnusi bi lahko malo pohiteli in tekmo pripeljali do konca. Tukaj se moramo disciplinirati tekmovalci, da smo ob pozivu pripravljeni na štart.

No to je bil žalostni del rožnega venca. Na splošno pa je bilo super, odleteli smo par dobrih letov, družba je bila dobra in komi čakam naslednjo tekmo, upam da v številčnejši postavi.

Brez zamere, ampak včasih je treba dat tudi kakšno kritiko.

LP Matej
Uporabniški avatar
matej_mejac
Član

Kraj: Rimske Toplice

Po tekmi F5J KAMNIK DP

OdgovorNapisal/-a ZupJo » 25.06.2004, 18:22

Hojla!

Kar težka tekma, saj je bilo vreme res grozno. Spet se mi je posrečilo prileteti do flyoffa, kar je že tretjič zaporedoma. Moj "turbo" Telstar spet ni razočaral. Upošteval sem nasvete in prešel na baterije KAN 350, ki so se potrdile, čeprav sem dvomil pred tekmo ali jih uporabiti ali ne. Hvala Miha!! :D :D Tako sem s svojim Telstarom prišel do skromnih 427 g od začetnih 502g z AR 500. Sicer je model izgubil na prodornosti, je bil pa dalj časa v letu.

Prilagam še dve sliki: Prvi trije na DP 2004 in Telstar s priborom za 2.mesto!

Več slik bo na strani od Modre Ptice, ko bo Andraž utegnil!

L.p.

Zupjo
Uporabniški avatar
ZupJo
Član

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a Robi » 25.06.2004, 18:33

Telstar drugi, jaz pa porabil skoraj en mesec za izdelavo trupa in še ravno toliko za izdelavo krila :cry:
Rabljenega Telstarja ugodno kupim :D

Iskrene čestitke najboljšim in tudi vsem ostalim malo manj boljšim.
Sožalje obema, ki sta pokazala malenkost premalo spoštovanja do svojih kril :cry:

Na tekmi je bilo slišati dosti humorja, tako v "boksih", kot tudi na samem "dirkališču", tako da je vzdušje zelooo prijetno in je res pravi užitek tekmovati s takimi sotekmovalci.

Lep pozdrav,
Robi
Uporabniški avatar
Robi
Forumski veteran

Kraj: Idrija

OdgovorNapisal/-a MC GAYVER » 25.06.2004, 18:58

:) Še z moje strani čestitke vsem ki so uspeli obdržat modele v razgibanem zraku pred vsem pa vsem trem ki so to počeli najdlje in najbolje

Pridružujem pa se Robijevi izjavi da dokler bo tako vzdušje na tekmah se ni za bat da bi bile slabe udeležbe :)

Mi je pa posebej všeč, da je bilo veliko obiskovalcev, ki so prišli pogledat te dirke o katerih se toliko govori in mislim da v naslednji sezoni lahko računamo z kar nekaj "novinci" :!:
Uporabniški avatar
MC GAYVER
Stara sablja

OdgovorNapisal/-a Kroko » 25.06.2004, 19:04

Bi še opozoril na nekaj napak, ki se ne bi smele dogajati:

Prišlo je do napake pri sodnikih (?seštevalcih?). Zgodilo se je v enem od turnusov, ko sem imel najdaljši čas in samo 20 točk za pristanek, Jože Zupan pa je pristal približno 30 sekund pred mano kot predzadnji in imel boljši pristanek. No, ko so sodniki seštevali točke (ravno takrat sem bil pod šotorom in opazoval seštevanje, saj je bil turnus za mene izredno pomemben), se je izkazalo, da ima nekdo (sem pozabil kdo) drugi čas in 100 točk pristanka.
Trije prijatelji, en sotekmovalec in sodnik, ki mi je meril čas trdijo, da sva na koncu ostala v zraku samo midva z Zupanom. Tudi Zupan je prepričan, da sem v zraku dlje od njega ostal samo jaz. V zraku naj bi ostala celo veliko dalj časa kot vsi ostali.
Vem, da se je zaradi nevarnosti dežja vse dogajalo zelo hitro. Če bi bili sproti ojavljeni vsi rezultati tekmovalcev (čas, pristanek, točke), bi se na tako seštevanje sigurno pritožil, tako pa je bilo vse skupaj prepozno.

Človek se vpraša, koliko je še ostalih napak. Zupan je bil na koncu drugi, čeprav v tem turnusu ni dobil 1000 točk, kolikor bi si jih zaslužil (boljši pristanek od mene).
Verjetno je bila od tega rezultata odvisna tudi moja uvrstitev v fly-off (če bi se zgodil) :x :x :x :( :( :( :x :x :( :x :(

Čevapčiči:
Organizator je posebaj omenil, da ni bonov in da je čevapčičev dovolj za vse - nastopajoće in gledalce.

lp Andrej Lippai
Uporabniški avatar
Kroko

OdgovorNapisal/-a mihah » 25.06.2004, 19:14

Jože, zelo sem vesel, da si upošteval moj nasvet in da se je to potem pokazalo tudi na tekmi z ustreznim rezultatom! :) Še malo pa bi bila zmaga ;)

Če še kdo hoče pomoč glede pogona v njegovem modelu, naj se kar name obrne. Po vsem videnem imam vedno več občutka in lahko že iz glave dam nasvet, ne da bi šel računat ;-)

Lahko pa povem vsem nasvet, KAN akuji bodo počasi šli papa, danes ste že videli kaj zmorejo GPjčki ;)

Prilagam slike, fotograf: J. Holc
Uporabniški avatar
mihah
Forumski odvisnež

OdgovorNapisal/-a » 25.06.2004, 19:39

Če si kdo želi ogledati slike so že na moji strani. Pa tudi kratek video clip je gor, samo bodite potrpežljivi, kajti stran je na geocities.com, pa je mal kriza z bandwindthom.

PS :( Na to kar sem naredil z avionom ne smem mislit, ker me še vedno zaboli glava. auchh

LP, Tine
Uporabniški avatar

Kraj: Bloke

OdgovorNapisal/-a rock » 25.06.2004, 21:01

Čestikte zmagovalcem. Mihi se vrača vse, kar je vložil v pomoč nam.

Tekma?
Vreme super....rotorji, veter, dež.....
Travnik?....makedam, grozljivo, ampak enako za vse.....
Organizacija? Ko se vidi, da bo zaradi vremena tekma težko izvedljiva se s pričetkom ne odlaša, nad tekmovalci mora bedet odločen in brezkompromisen vodja letenja. Malice v takem primeru ni. Je še vedno lahko ko dežuje.
Bi pa lahko upoštevali, da po dežju posije sonce. Prav lepa družba smo. Počakali bi stisnjeni pod arafatom in enkrat dve uri klepetali pod šotočkom in ne virtualno. Menim, da bi bilo prav zanimivo.
S celim kupom ljudi se zmenim preko PM-a, da bomo več govorili na travniku, na koncu se pa komaj pozdravimo.....

A kdo ve za recept, kako vso družbo po tekmi obdržat še na kakšnem pivu....

lp, rok
Uporabniški avatar
rock

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a mihah » 25.06.2004, 21:03

Tine, slike ne delajo, video pa.

Evo še nekaj slik.

1. Model mi postaja vedno bolj všeč, čeprav ma že par "krpic" ;). Če se človek zapiči da ne bo jamral nad svojim modelom in bo iz njega poskušal izvleči največ .... no, potem to pokažejo tudi rezultati ;)

2. Ja, akuji, akuji. Ne samo, da jih je potrebno dati "frišne" v model, tudi važno je kakšni so :)

3. Sivi oblaki in model
Uporabniški avatar
mihah
Forumski odvisnež

OdgovorNapisal/-a mihah » 25.06.2004, 21:05

Evo, pa smo ga ujeli v objektiv! Robi je po pozornem pregledu modela ugotovil kje je bila skrita zmagovalna formula v tehniki - "Šotkija maš gor!" :lol:
Uporabniški avatar
mihah
Forumski odvisnež

OdgovorNapisal/-a Kroko » 25.06.2004, 21:18

Tole z pivom, kar pravi Rok, pa je čisto res. Zbrali smo se iz cele Slovenije potem pa pobegnili.
Uporabniški avatar
Kroko

OdgovorNapisal/-a mihah » 25.06.2004, 21:22

Če je dal Zupjo gor slikco modela s priborom, evo še ena slikca mojega na stropu z malo več ostalega pribora...
Uporabniški avatar
mihah
Forumski odvisnež

KAMNIK

OdgovorNapisal/-a ultralajt » 25.06.2004, 21:25

Evo nekaj fac! Škoda, da nisem poslikal prav vseh!
Uporabniški avatar
ultralajt
Forumski veteran

Naslednja

Vrni se na Prireditve..

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov