Bi še opozoril na nekaj napak, ki se ne bi smele dogajati:
Prišlo je do napake pri sodnikih (?seštevalcih?). Zgodilo se je v enem od turnusov, ko sem imel najdaljši čas in samo 20 točk za pristanek, Jože Zupan pa je pristal približno 30 sekund pred mano kot predzadnji in imel boljši pristanek. No, ko so sodniki seštevali točke (ravno takrat sem bil pod šotorom in opazoval seštevanje, saj je bil turnus za mene izredno pomemben), se je izkazalo, da ima nekdo (sem pozabil kdo) drugi čas in 100 točk pristanka.
Trije prijatelji, en sotekmovalec in sodnik, ki mi je meril čas trdijo, da sva na koncu ostala v zraku samo midva z Zupanom. Tudi Zupan je prepričan, da sem v zraku dlje od njega ostal samo jaz. V zraku naj bi ostala celo veliko dalj časa kot vsi ostali.
Vem, da se je zaradi nevarnosti dežja vse dogajalo zelo hitro. Če bi bili sproti ojavljeni vsi rezultati tekmovalcev (čas, pristanek, točke), bi se na tako seštevanje sigurno pritožil, tako pa je bilo vse skupaj prepozno.
Človek se vpraša, koliko je še ostalih napak. Zupan je bil na koncu drugi, čeprav v tem turnusu ni dobil 1000 točk, kolikor bi si jih zaslužil (boljši pristanek od mene).
Verjetno je bila od tega rezultata odvisna tudi moja uvrstitev v fly-off (če bi se zgodil)
Čevapčiči:
Organizator je posebaj omenil, da ni bonov in da je čevapčičev dovolj za vse - nastopajoće in gledalce.
lp Andrej Lippai