Combat Eurocup - CRNGROB, 27.6.2004

Tekmovanja, srečanja, ...

Moderator: blisk

Combat Eurocup - CRNGROB, 27.6.2004

OdgovorNapisal/-a Big A » 22.06.2004, 08:57

Pozdravljeni,

V nedeljo, 27.6.2004, imamo v Crngrobu kombat tekmo za evropski pokal. Pricetek kot obicajno, ob 10.uri.

Vabljeni

To bo nasa letošnja največja tekma. Pričakujemo vsaj 10 pilotov iz tujine. Prihajajo tudi najboljši na svetu:
Kristian Popivčak(SK), aktualni svetovni prvak, prvak Slovaške in trenutno drugi v Eurocup-u,
Martin Machura(CZ), svetovni viceprvak 2001,
Michal Bajer(SK), nova letošnja zvezda - trenutno vodilni pilot v Eurocupu, ki dosega neverjetno število rezov,
Pepa Kobra(CZ) - prvak Česke in Nemčije
Gert Koenig(A) - prvak Avstrije
Peppe Panzieri - prvak Italije
In še vrsta drugih.
Vem, da je nekaj naših pilotov vsaj tako dobrih, kot so zgoraj omenjeni. Manjka jim le udeležba na večjih mednarodnih tekmah.
Kako se bo to nedeljo izšlo v Crngrobu, pa bomo videli.

LP

Andrej Pervinšek
ACES Slovenija
Uporabniški avatar
Big A
Naš človek :)

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Big A » 28.06.2004, 10:29

Hej!

Vceraj smo imeli v Crngrobu imeli kombat tekmo za Evropski pokal 2004.
Prislo je 15 tekmovalcev, kar je manj, kot sem pricakoval. Zadnji hip sta odpovedala dva Italjana in kar nekaj avstrijskih pilotov. Tudi naših je bilo nekaj manj kot obicajno. Tekme so se polnoštevilno udeležilie belokranjske 'Vinske mušice' Tomaž, Toni, Sandi, od štajercev 'Leteča lovca' Vlado in Gorazd, od 'Čukov' pa Tomaž Svoljšak, Srečo, Marko in jaz. Od tujcev so prišli Gert, Kiki, Michal, Macek, Peppe in Stefano.
Tekma je bila na visokem nivoju, saj smo vsi vozli 'na polno'. Šampioni se borijo, da bi zbrali čim več točk za evropski pokal, zato ni bilo niti kančka taktiziranja. posebno vodlini v pokalu, Michal, Kiki in Gert so vozili kot utrgani. Tudi med našimi piloti ni bilo popuščanja. Na koncu je po rezultatu resnično izstopal le Kiki s skoraj 1700 točkami, ostali pa smo bili dokaj tesno skupaj. Drugo mesto je zasedel Avstrijec Gert, tretje jaz, četrto Slovak Michal, peto naš Gorazd, šesto Vlado in sedmo Čeh Macek.
Kiki je, kot ponavadi, počel svoje vragolije. Dosegel je 9 ali 10 rezov in pri tem mimogrede razbil svoja dva modela in še nekaj drugih. Gert je s sedmimi rezi in celim modelom dosegel svoj najboljši rezultat v karieri in to kljub temu, da se mu je pokvaril startni katapult. Jaz sem dosegel 5 rezov, dobra uvrstitev pa mi je uspela tudi zaradi odličnih časov. V prvi vožnji mi je nagajal motor tako, da sem vozil le na pol plina in imel veliko srečo, da sem brez posledic ušel Michalu, ki me je gonil na žive in mrtve. Michal je z mano porabil preveč časa in prvi krog končal brez rezov, kar ga je stalo boljše uvrstitve. V tretji vožnji sem imel probleme z višinskim servom, ki mi je od prve minute trzal tako, da sem se bal, da bom strmoglavil. V finale sem prišel kot peti, potem pa z novim, zares odličnim C.36 in webro .25, uplenil dva trakova in s tem pridobil dve mesti. Tudi Gorazd in Vlado sta dosegla odličen rezultat. Gorazd je rezal celo sedemkrat(!), 'slabša' uvrstitev pa je posledica slabših časovnih točk. Čestitke tudi ostalim našim pilotom za srčno bojevanje. Še vedno imam pred očmi prizore, v katerih je naš Toni Weiss s svojim temnim modelom več minut bil bitko z 'odtrganim' Kikijem in na koncu uspel iztržiti dober izid. Glede na konkurenco so vse uvrstitve super, saj je že sodelovanje na taki tekmi izziv. Nekaj jih je imelo izrazito smolo. Med njimi je bil zadnjeuvrščeni Tomaž Svoljšak, ki je s trkom in 'samomorom' razbil dva modela. Peppe je zaradi okvare na stikalu preletel safety line in pridelal minus 200 točk, kar ga je stalo dobre uvrstitve. Čestitke tudi ostalim našim pilotom za srčno

Tekma je potekala v idealnem vremenu, gledalcev je bilo okrog 200.

Vsi tekmovalci so dobili T-majčke. Po razglasitvi rezultatov in podelitvi nagrad ('fleksarica', vbodna žaga in električni vijač), smo imeli še zabavo s harmoniko in violino. Sponzoriran odojek in druge dobrote so pripomogle k dobremu razpoloženju. Zabava je trajala do večera.
Bilo je super!
Rezultati tekme bodo jutri v Co_Re http://series3.nl/CoRe/usr/showcupresul ... ltercup=34

LP

A
Uporabniški avatar
Big A

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a mucek » 28.06.2004, 13:05

Tekmo sem si ogledal samo na hitro, ker mi čas kaj več ni dopuščal in lahko zgolj potrdim - odlično!
Letenje res na visokem nivoju, pa par atraktivnih krešev... :twisted:

LP, Grega
Uporabniški avatar
mucek

Kraj: Škofja Loka

Vrni se na Prireditve..

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov