Contest F3K Ludbreg...

Tekmovanja, srečanja, ...

Moderator: blisk

Contest F3K Ludbreg...

OdgovorNapisal/-a belovic » 16.06.2004, 14:55

Uporabniški avatar
belovic
Naš človek :)

Kraj: CRO

OdgovorNapisal/-a belovic » 04.07.2004, 02:24

Tekma je bila organizirana kot se sika, mislim da najboljsa na kateri sem sodeloval :!: ... Startnina je bila cca. 3 jurje :idea: in zato smo dobili zajtrk (pecivo+kava) :!: , kosilo (pasulj) :!: in bozansko vecerjo v restoranu (plosca) :!: :!: :!: + mrzla pijaca in sladoled iz hladilnika ves dan... :!: :!: :!:
Poleg tega je vsak tekmovalec dobil nagrado sponzorja (jaz npr. polna vrecka kozmetike) in ni cudno da postaja Ludbreg cedalje bolj priljubljen med tekmovalci v F3K...
Sicer pa je na tekmi, ki je bila organizirana v centru mesta, :shock: nastopilo 38 tekmovalcev iz Hrvaske, Avstrije, Nemcije in Ceske a zal ni bilo nikogar iz Slovenije :(

lp,Ivica
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Uporabniški avatar
belovic

OdgovorNapisal/-a Andrej Petrovčič » 04.07.2004, 08:00

super to...a se leti v naselju (hiše v ozadju).?
Uporabniški avatar
Andrej Petrovčič
Forumski veteran

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a ultralajt » 04.07.2004, 08:19

Hmm...sliši se kot zelo dobra organizacija tekmovanja in druženja!
Verjetno se organizatorji zelo potrudijo pri iskanju sponzorjev, donatorjev itd.. da dobijo dovolj cvenka za pogostitev nastopajočih, ne da bi "zabredli v redeče številke"

Po sliki sodeč, je veliko balzovih kril (stiro/balza). Ali lahko Ivica kaj pokomentiraš kako so bili modeli narejeni (vsaj tisti taboljši), ali je kaj presenetljivo novega ali zanimivega, kake nove izvedbe, pristop, filozofija... itd...

LP Mitja
Uporabniški avatar
ultralajt
Forumski veteran

OdgovorNapisal/-a belovic » 04.07.2004, 14:35

Andrej:
leti se v centru mesta Ludbreg kjer se nahaja livada cca. 300*300m in je opremljena z vso infrastrukturo, pa se gledalcev je toliko kot na kaksni nizjeligaski nogometni tekmi :) baloncki se lovijo okoli satelitskih anten, mimovozecih avtomobilov, dreves, kipov skratka zelooo zanimivo... :P

Mitja:
kot sem ze povedal je bila organizacija vrhunska...

Modeli pa cca. 40% komercialnih Zach-ovih kril ''TURBO'', nekaj malega KisSAL, Fireworks 3, ostalo pa vecinoma samogradnje balza-balza-steklo, stiro-balza-steklo... trupi pa tudi vecinoma ''ala Zapresic'' in ''Zach''... novosti ni kaj dosti, mogoce kaksen pendel rep...

S profili se tudi kaj vec ne filozofira in preverjeno 90% upeha prinasa
pilot in ne avion in ne profil...

Zmagovalec (Kmoch) je recimo letel MH32 mod.8% in home-made avion s krili narejenimi iz reber in balza plankom,
2. in 3. uvrsceni Zach-ov ''Turbo''
4. uvrsceni model z rasponom 110cm na 2 servota (eleroni,visina)
trup in aviospera 1mm :!: (krila ''spasana'' in odrezana iz starih Zach-ovih :!: ) in ta model me je se najbolj fasciniral ker je dosegel v rokah ''juniorja'' dalec najvecjo visino, ne pozna se razlika med metom v veter ali z vetrom (vecinoma je bila termika odnasana z vetrom)..

Tudi moj avion se je izkazal poplnoma konkurencen :idea: in sem do zadnjega leta kandidiral za najvisja mesta, pol se me pa izdali zivci :roll: in sledil je rahel zdrs po lestvici :cry:, ker so bile razlike na vrhu minimalne...

lp,ivica
Uporabniški avatar
belovic

OdgovorNapisal/-a belovic » 07.07.2004, 00:43

se dve zanimivi sliki s tega tekmovanja:

1. - Ivica v akciji (lepo ujet trenutek starta :wink: )

2. - 4. uvrsceni model z rasponom 110cm na 2 servota (eleroni,visina)
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Uporabniški avatar
belovic

Vrni se na Prireditve..

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov