Napisal/-a Dragonfly » 19.07.2004, 09:29
ČESTITKE!
Nagrado se prevzema osebno na Lijaku na F3A tekmi.
Nabavil sem si najmanjšega serijsko izdelanega štiritakterja krmiljenega z ventili. OS FS 20, 3,5 ccm. Tega motorja že 20 let ne izdelujejo več ,zamenjal ga je najprej 4 ccm in danes 4,4 ccm istega proizvajalca. Motor je svoja mlada let prživel v Nemčiji. Je rabljen, vendar dobro ohranjen. Menjal sem mu ležaja in deluje kot nov.
Pripravljam maketo, ki jo bo poganjal. Nisem pa mogel dočakati trenutka, da gre v zrak. Zato sem ga namontiral na Švicarja, ki ga sicer goni MVVS 3,5ccm. Štiritakter ima le tretjino moči, kot "originalen" pogon. Opravil sem nekaj meritev: vrti 10x4 do 10x6 (9x6) odvisno od potrebe (modela).
Pa vendar:
Model leti lepo, počasi. Vzlet izpod kolena je čudovit: počasen, zanesljiv, scale. Privoščim si počasno vzpenjanje tik nad vrhovi breskev (20-30cm), kar deluje blizu realnemu kotu vzpenjanja. Seveda mu manjka vleka (statični cca 10N, masa modela brez goriva 1160g). Vrtljaji motorja niso problematični, tudi v zraku se ne prevrti (v vertikalah ga zapiram). Odziv na dodajanje plina je perfekten. Seveda pa 75 stopinjsko vzpenjanje ni težava. Počasni "mimoleti" na nizkih vrtljajih prepričljivi: motor dela kot singerica (poznate ta zvok?: kl.kl.klklklklkl......).
Najlepši pa je zagon motorja. Nič zaganjača, nič naprstnika, nič rokavic. S tremi prsti frcnem spiner v nasprotno smer vrtenja in zavrti se z 2300rpm.
Čez vikend sem absolviral deset poletov, porabil pa goriva toliko, da se v posodi komaj pozna (manj kot pol litra). Poraba je približno 1/3 tiste, ki sem je vajen na tem modelu (125ccm rezervoar po osmih minutah vsebuje še 80 ccm).
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Zadnjič spremenil
Dragonfly, dne 24.09.2004, 14:32, skupaj popravljeno 1 krat.